Gledam ove vaše primere za LA..HU, uglavnom status Arrived at linehaul office traje oko 2-3 dana, moje su već 8. dan na tome. Da li će to uskoro da se odglavi?
@daxyco
Arrived at linehaul office znaci da je posiljka stigla u Budimpestu.
Moze da stoji i po 10 dana![]()
Preko ship24:Unesi tracking broj na ship24 pa kad se pojavi UPU status (koji je sledeci), tad ces ga videti na sajtu Madjarske poste.
Postal Ninja pola statusa ne vidi, za UA...HU i LA...HU je ship24 neprevazidjen jer vidi sve Cainiao, UPU i statuse Madjarske poste. Jedino nase statuse prati kroz UPU sto je opet ok jer postoji status koji oznacava da je nasa posta nesto prosledila na carinjenje i naknadni da je to pustila sa carine.
A moze da se prati i na postinom sajtu od momenta kad dodje kod nas, svejedno.
Kasni meni i DHL iz Nemacke. Izdali su saopstenje da je sve usporeno.Kod svih je zapelo od u manjoj ili vecoj meri prema onome sto vidim po pracenju. Kasnjenje na izlasku iz Kine, kasnenje na prijemu u Madjarskoj a onda kasnenje i kod nas.
RB...SG ide brzo doduse, jedan paketic odmara kod nas na carini.
Paket je iz kine, pandabuy je u pitanju@nijebikovic
Za sta sluzi GENERATOR ???
Gomila iz serije LA05355... imaju status
Received by local delivery company 2023-11-14
17.11.2023 HU-HU1005 Prijem
@KaiHavertz
Koji je to kod ?
Odakle je porudzbina ?
Uvoz elektronskog otpada je zabranjen.Fino se usporio transport iz Kine, sad bas pogledao neke paketice UA...HU i LA..HU koje sam porucio proslog meseca i UA..HU od statusa Arrived at departure transport hub do statusa Leaving from departure country/region je proslo 10 dana, ranije mi max bilo 3-4 dana.. Nego jedno pitanjce posto nisam nasao konkretno nigde da pise, treba drugar da mi posalje besplatno neke neispravne telefone koje skupljam za delove 6-7 komada iz Makedonije za Srbiju masa je max nekih 1.5kg neka bude, bez otkupa samo slanje, da li neko zna koliko bi me postarina i te zezalice izasle okvirno i jel moze da se prati taj paket preko sajta nase poste?
ma znam. kazem ja sam jedan od tih koji spada u tu grupaciju cije su posiljke u tim danima nestale pod znacima navoda. Ali bice dostavljeno kad tad sigurno.@nijebikovic
Za sta sluzi GENERATOR ???
Gomila iz serije LA05355... imaju status
Received by local delivery company 2023-11-14
17.11.2023 HU-HU1005 Prijem
@KaiHavertz
Koji je to kod ?
Odakle je porudzbina ?
Nećeš. Ukoliko dva sata od pokušane dostave ne preuzmeš paket, poštar ima pravo a ga otvori i zadrži sadržinu.Danas treba da mi stigne paket iz pošte ali nisam kod kuce, jel ću moći u pošti danas ili sutra da ga pokupim?
Hhahahahahaha🤣🤣Nećeš. Ukoliko dva sata od pokušane dostave ne preuzmeš paket, poštar ima pravo a ga otvori i zadrži sadržinu.
*********, što se nisi bolje informisao.
Da li je moguće da neko postavlja ovakva pitanja?!? Ova tema je postala brlog toksičnosti.
Kod mene nema sreće, paketi poručeni 28. i 29. nikakav update nemaju, ja pretpostavljam da je stiglo kod nas do sada (iz UK i Francuske) ali nije skenirano.Koga zanima, pošiljka poslata 30.11. iz UK danas registrovana na Izmeničnoj. Izgleda da stvarno nove pošiljke idu normalno dok se nagomilane polako sređuju.
Da vidimo sad koliko će vremena trebati da dodje do GCP BG pa do primaoca.
Prošlog meseca trebalo je 6 dana od Izmenične do moje adrese (22.11. - 28.11.).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari