Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni stižu neki skoriji paketi, tipa kraj oktobra, početak novembra. Ali imam gap između tih prvih... vrv su negde zatrpani.
1000029895.jpg

Pozdrav,
Citam temu i vidim da ima kasnjenja, ali meni USPS paket stoji od 16.11. na "departed transfer airport in Belgrade" sto koliko mogu da zakljucim na osnovu ranijih postova, znaci da jos nije skeniran u izmenicnoj posti. Da li neko ima slican problem, treba li da se zabrinem ? U pitanju je paket CG.....US

Pozdrav,
Citam temu i vidim da ima kasnjenja, ali meni USPS paket stoji od 16.11. na "departed transfer airport in Belgrade" sto koliko mogu da zakljucim na osnovu ranijih postova, znaci da jos nije skeniran u izmenicnoj posti. Da li neko ima slican problem, treba li da se zabrinem ? U pitanju je paket CG.....US
Meni USPS UC…US isti status nije došao. Mada tek je od 1.12 u BG

Pozdrav da li neko zna u kom formatu se dobija kod za praćenje ako izaberem ovaj Shiping metod. Jeli registrovana ili nije? U pitanju su slušalice od 10$.IMG_1848.jpeg

99% se dobija kod LAxxxxHU ili AliExpress Selection Shipping,.

Pozdrav,
2023-11-03 09:37
GRAND JUNCTION, CO 81502, Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
2023-11-12 13:40
SERBIA,BELGRADE, Departed -> Your item departed a transfer airport in BELGRADE, SERBIA on November 12, 2023 at 1:40 pm. The item is currently in transit to the destination.
Evo, i meni stoji od 12.11 i nikako da mrdne. Bitno da nismo jedini, pa kad stigne stiglo je...

2023-11-03 09:37
GRAND JUNCTION, CO 81502, Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
2023-11-12 13:40
SERBIA,BELGRADE, Departed -> Your item departed a transfer airport in BELGRADE, SERBIA on November 12, 2023 at 1:40 pm. The item is currently in transit to the destination.
Evo, i meni stoji od 12.11 i nikako da mrdne. Bitno da nismo jedini, pa kad stigne stiglo je...
Nisu mi jasni po kom principu rade u posti, buduci da je ovde bio post pre par dana da je stigao usps paket u BG 15.11. i otisao je na carinu 04.12. Ocekivao bih da idu redom kako im pristizu, pa i da nasi paketi vec budu na carini.

Narucim od Kineza sad neku robu u vrednosti 50 evra, Vise toga. Obicno su slali preko registrovane posiljke obicno LA-HU . Sad poslali kao UA-HU hahahah. Mogu da se pozdravim sa robom ili da cekam 2 meseca,. Mada meni jedan LA-HU ne stize mesec dana. Kakogod okrenes ne ide.
Ono sto je problem o kojem malo ko prica vezano za te LA -HU I UA-HU posiljke kojih ima previse zatrpanih po magacinima zbog strajka jeste da mnogi paketi imaju los print boje na adresnicama koji s vremenom izbele ili se totalno obrisu, u zavisnosti od spoljnih uslova gde stoje. Sto znaci da ce mnogi paketi i kada dodju u ruke nasih radnika poste da se sortiraju i salju dalje biti necitki i ne znam sta ce raditi onda...Niti ce se videti adresa niti imena primaoca ni ko salje.

Poslednja izmena:
meni dosad sa AE (sigurno preko 100 paketa) nisu stigla dva paketa (oba dobio refund)

edit: 164 paketa, 8 ih cekam trenutno i 2 nikad nisu stigla :) prebrojao :D

samo sto sam se pozalio u drugoj temi evo vidim krenulo je da se nesto mrda, doduse pravo za carinu :ROFLMAO: posiljka od negde kraja oktobra, LA HU

Ja išao do pošte pokupio sedam komada (javili da dođem po tri).

Registrovane počinju brojevima:
LA05207
LA05021
LA05249

Četiri UA poslednji statusi 20.11.

Koji bi trebao sledeci status da bude ovde kada se posiljka vraca nazad za Kinu?
I zna li neko gde se sad uopste nalazi posto kod HU poste ima nesto i od 05.12. vezano za njihov centar Vecsés a kod nas nista slicno ne vidim?

Prilozi

• Screenshot at 2023-12-10 11-32-07.jpg
    Screenshot at 2023-12-10 11-32-07.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 34
  • Screenshot at 2023-12-10 11-36-26.jpg
    Screenshot at 2023-12-10 11-36-26.jpg
    42.1 KB · Pregleda: 39
Meni se LA0540HU jos nije pojavio ni na sajtu Madjarske poste mada na Postal Ninja ima status Received by local delivery company jod od 28.11.

Meni kupovina od 11.11 i dalje nije stigla u Mađarsku, od 29.11 stoji "Arrived at linehaul office". Ali i nekoliko drugih pošiljki ima isti status, izgleda da je neki zastoj u Madjarskoj.

Kod svih je zapelo od u manjoj ili vecoj meri prema onome sto vidim po pracenju. Kasnjenje na izlasku iz Kine, kasnenje na prijemu u Madjarskoj a onda kasnenje i kod nas.

RB...SG ide brzo doduse, jedan paketic odmara kod nas na carini.

Meni LA0541***HU takođe nema na sajtu pošte (naše i Mađarske), na Postal Ninja 29.11. stoji "Received by local delivery company", naručeno 12.11.

Unesi tracking broj na ship24 pa kad se pojavi UPU status (koji je sledeci), tad ces ga videti na sajtu Madjarske poste.

Postal Ninja pola statusa ne vidi, za UA...HU i LA...HU je ship24 neprevazidjen jer vidi sve Cainiao, UPU i statuse Madjarske poste. Jedino nase statuse prati kroz UPU sto je opet ok jer postoji status koji oznacava da je nasa posta nesto prosledila na carinjenje i naknadni da je to pustila sa carine.

A moze da se prati i na postinom sajtu od momenta kad dodje kod nas, svejedno.

Meni ship24 ne prepoznaje uopšte LA...HU pošiljku. Na Cainiao uredno stoji da je "arrived at linehaul"

Da li status "Departure from outward office off exchange" na ship24 znači da je pošiljka u Srbiji na carini ili je još u Mađarskoj?
Konkretno LA0534...HU

Moras da odaberes Cainiao kad ubacis tracking broj, posle sam povuce za sve posiljke u listi.

1702214083925.png

Krenula je ka nama ali jos nisu otvorili taj dzak.

Cim otvore i skeniraju pojavice se na sajtu poste novi status, sad verovatno stoji samo HU1005 Prijem ili tako nesto.

Koja je razlika između arrived i recieved by local delivery company?

Imam dva koja koja imaju status arrived at local delivery company. Jedan od 19.10 a drugi 20.11. A poslati isti dan.

Dal to znači da je zaglavljen u GPC? Sad samo čekanje?

Local delivery company - jos u madjarskoj

Local delivery center - drema kod nas, poslednji status za UA...HU koji mozes da vidis.

Primer za UA...HU

1702216616323.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno