Inače od mene preporuka za još jednog Norvežanina i Misteriju pasijansa.
?? Kojih 2 kad ima 8 😄Šteta što su napisali samo dve knjige.
"Springfloden" aka "Spring Tide".Ima li ta serija naziv i ima li prevod na srpski?
Davno beše, ali vredi pročitati, drži pažnju. Film postoji u američkoj i evropskoj verziji.Ima li ta serija naziv i ima li prevod na srpski?
Je l' citao neko trilogiju Milenijum od Stiga Lasona? Gledao sam doduse film po prvoj knjizi i mislim da se zvao Devojka sa tetovazom zmaja.
Stoji da ima jedna polovna na Kupindu.Pozdrav svima. Da li neko zna gde bih mogao kod nas naci knjigu "Devojka u ledu " Robert Brindza ?
Mozete i predloziti knjige slicne ovoj![]()
Za mene lično, evropska verzija filma je bolja.Davno beše, ali vredi pročitati, drži pažnju. Film postoji u američkoj i evropskoj verziji.
Age of Madness mi je u listi za čitanje, a što se tiče Prvog zakona, pročitao sam svih 6, ja lično bih preskočio druge tri.Završio Last Arguments of Kings (First Law trilogiju)
Šta znam, nekako mi nedorečeno na kraju ostalo.
Glokta možda i najjači lik u sva tri dela, Bloody Nine, Ferro, Bayaz...onako.
Šta čitati dalje? Nastaviti sa Best Served Cold i ostalima iz tog ili preći odmah na Age Of Madness?
Čitaj sve, jer su čak i te spin off knjige iz sveta First Law dobre do odlične.Završio Last Arguments of Kings (First Law trilogiju)
Šta znam, nekako mi nedorečeno na kraju ostalo.
Glokta možda i najjači lik u sva tri dela, Bloody Nine, Ferro, Bayaz...onako.
Šta čitati dalje? Nastaviti sa Best Served Cold i ostalima iz tog ili preći odmah na Age Of Madness?
Ja bih nastavio, meni je Best Served Cold dobra, davno sam čitao.Šta čitati dalje? Nastaviti sa Best Served Cold i ostalima iz tog ili preći odmah na Age Of Madness?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari