Jeste.Jel ti mail na gmailu?
Ja dobijam iz jedne banke na mejl izvode druge osobe, koja se zove i preziva kao ja.
To se i meni desilo. Čovek nepismen, verovatno ni ne koristi mejl. Pokusavao i FB profil da otvori sa mojom adresom.Ja dobijam iz jedne banke na mejl izvode druge osobe, koja se zove i preziva kao ja.
Samo da ne pominke GDPR.Imaju oni, kao i sve strane firme, politiku o privatnosti podataka koja je usklađena sa GDPR. Definisano je nakon koliko vremena moraju da obrišu podatke o osobama koji nisu njihovi klijenti. Zaboravio sam malo o tome, ali taj rok uopšte nije dugačak.
Takođe, ako tražite da se vaši podaci obrišu, u obavezi su da to i urade. Tako da pozovite se na to i probajte, moraju da nađu način. Ako treba, pošaljite zahtev istovremeno na sve mejlove koje možete da pronađete na sajtu banke (od CEO do šalterskih službenika). Nemojte da se ograničite na kontakt centar gde obično rade ljudi sa nikakvim ovlašćenjima i bez prave obuke o poslovanju.
Može da pomogne.
Zapravo, Expobank je skoro postala Adriatic banka (ima je i u Crnoj Gori), implicira indiciju za preprodaju. Halk ima tendenciju da raste. Alta je posebna priča i isprepletane su razne kombinacije (EPS, IMT/AIK, itd), kao i API što je ruska pa postoje tvrdnje da koriste sankcije i vrše promet sa Rusijom.Imamo i one anonimus banke koje ne znam čemu postoje blago rečeno, ali ih niko nije kupovao do sada pa ne znam kakvi su njihovi neki planovi.
Ako si dobio Dina UnionPay karticu (počinje na 6), ovo je aplikacija za tebe:Koja je zvanična aplikacija za poštansku štedionicu na ios, otvorio sam račun zbog stipendije?
Mora u banci. Naoružaj se strpljenjem, meni je juče službenik 5 puta morao da radi prijavu pa odjavu pa ponovo prijavu jer sistem nije davao ID kod na papiru.Hvala, jeste union pay, a da li moraju da mi je aktiviraju u banci ili mogu sam?
Postupak je sledeći: zatražuješ LIB i praviš nalog za elektronsko bankarstvo. Potom ugovaraš uslugu SMS kod (mogućnost korišćenja naloga za prenos i potvrde plaćanja sms-om) pa tek onda i aplikaciju za mobilno bankarstvo.Da li moraju da mi je aktiviraju u banci ili mogu sam?
Mnogi službenici su neupućeni u tok procesa, utoliko zato što svaki šalter je namenjen za različite poslove pa ima i nekih pripravnika na tačno određenim pozicijama.Sad sam preuzeo što mi ne reče sama, u uni credit su sve sami predlagali
Može direktno u banci da traži mobilno bankarstvo, bez sms kod-a i elektronskog bankarstva. I da dodam info, više se ne naplaćuje mobilno bankarstvo posle godinu dana, tj. dokle god se koristi "novi" studentski račun mobilno bankarstvo je besplatno.Postupak je sledeći: zatražuješ LIB i praviš nalog za elektronsko bankarstvo. Potom ugovaraš uslugu SMS kod (mogućnost korišćenja naloga za prenos i potvrde plaćanja sms-om) pa tek onda i aplikaciju za mobilno bankarstvo.
Ovo je portal Banke Poštanske štedionice za studente. Možda će ti značiti za ostale info 😀Izvinjavam se, zna li neko koja je zvanična aplikacija za poštansku štedionicu na ios, otvorio sam račun zbog stipendije ali mi nisu rekli vidim dve, koja je za mene?
Ti svakako imaš pravo na studentski računkod njih. E sad,da li će oni tražiti da ugasiš račun za ostale namene to ne znam. Račun Plus bi trebao da ti ostane svakako. Javi ako apliciraš i kako je sve prošlo. 👍🏼Da li će biti problema ako se prijavim za studentsku karticu?
U poštanskoj imam tekući račun za ostale namene, Takodje u poštanskoj imam i Račun Plus.
Ako aplociram, to ide preko Poštanske, što znači da ću imati i namenski račun za studente. Da li će to dozvoliti Poštanska da imam 3 računa u jednoj banci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari