Ta je tek stigla, ja ih imam od 23.11. pa na ovamo.
Zaboravio si da napišeš da to obično rade petkom i da ostave rok do nedelje u 12č da pakete pokupiš iz paketomata.Prvi put se sada susrećem sa paketomatom pošte i ovim servisom za obaveštavanje. Oduševljen sam što su mi poslali poruku u 17h da je paket stigao i da će biti ubačen u paketomat. Zatim u 17.30 da je ubačen u paketomat. A onda u 18h da me ponovo podsećaju da moram da preuzmem paket.![]()
Nije stigla već je otpremljena iz GPC. Mislim da je problem u lokalnoj pošti koja ne skenira pošiljku i zadužuje za dostavu. U mom slučaju je to pretpostavljam 21102.Ta je tek stigla, ja ih imam od 23.11. pa na ovamo.
Za tu sam im pisao primedbu vec, a za ostale cu danas da ih zatrpam.
Bolje nego da si paketomat otvorio od kuce ,kao sto su neki odradili.@Čika_Kure Pazi kad sam ja iz Viber poruke mislio da može da se otvori paketomat preko aplikacije, sajta ili pozivom na broj. I normalno, preko sajta ću...
Kad ono nije link za sajt neko za preuzimanje aplikacije. Pa sam sve to podešavao ispred paketomata![]()
Nisam siguran da je otpremnljena...al kao sto kazes moze biti da je u lokalnoj ali nije skenirana, po predhodnim posiljkama moj je zakljucak da to jos nije otpremljeno iz GPC....isto cekam u 21102 da stigne, bas cu danas cimnuti prijatelja koji tamo radi, da vidi ima li nesto na moje ime.Nije stigla već je otpremljena iz GPC. Mislim da je problem u lokalnoj pošti koja ne skenira pošiljku i zadužuje za dostavu. U mom slučaju je to pretpostavljam 21102.
Bolje nego da si paketomat otvorio od kuce ,kao sto su neki odradili.
Sto se ovog dela tice, najverovatnije da Kinez pokusava da prevari nekoga iz Srbije i da mu da lazni tracking broj, a tvoj brat je "iskoriscen" posto je iz Srbije, da bi Kinez dokazao da je poslao, kad mu taj koji je zavrnut pokrene refund jer mu nista nije stiglo. Ne kazem da je tako kod tvog brata ali desavalo se.I još nešto. Burazer je pre mar meseci kupovao neke sitnice za mobilni preko Ali Expressa i sve mu je stiglo. E sada, dešava se situacija da mu već četvrti put stižu neki kao pokloni sa Alija. Gift je uredno prazan. Upakovana kesa, stiropor i u stiroroporu nema ništa. Četiri takve porudžbine je dobio. Što na adresi što u paketomatu. I sve prazno. U čemu je reč? Jel ima neko iskustva sa tim?
Nasa posta nema podatak o nasim mejlovima ,kinezi imaju ...Inače akteuelna je prevara i kod nas.. Mojoj sestri je stigla poruka da joj je stigao paket u poštu, ali da je pogrešno unela adresu i da to prepravi i plati naknadu za to tako što će uneti podatke sa kartice. Zanimljivo je takodje i da ona čeka neke pošiljke sa Alija, pa mi je baš interesantno kako su podaci iscureli. Prilično sam siguran da je neko iz naše pošte povezan sa tim, naročito kad uzmem u obzir to da je nedavno bio štrajk i da gomila paketa stoji kod njih.
Jel UA posiljke uopste moguce pratiti?Pogledajte prilog 417271
Jel ovo znači da nije stiglo iz mađarske ili samo da ovi naši nisu registrovali. Imam 5 -6 ovako koje su u istom statusu i istog datuma
Sve je to brate džabe kada i u test fazi nemas informaciju da li je stigla kod nas i gde je dalje, niti dobiješ drugi broj kada udje u Srbiju kako su oni rekli. Još je sve u magli kao i ranije.Sad ce Sale da te pridavi...
Mozes da ih pratis dok ne dodju do nas ali ne i kod nas u unutrasnjem transportu.
Jednog lepog dana a mozda i dan ranije ce se i to desiti, navodno je to sad u test fazi.
Na SMS poruku stiže to.Nasa posta nema podatak o nasim mejlovima ,kinezi imaju ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari