D
Deleted member 37912
Guest
Meni javili da me čekaju tri pošiljke u pošti i da dođem po njih kad stignem, pošto ih oni neće raznositi.
Ne brinem za ove sa praćenjem, stići će sigurno, kad je već drugo pitanje. Ovaj nepraćeni ko zna, verovatno visi negde zaglavljen sa milijardu ostalih Ali paketa@uroborosfault sve sto mi je kasnilo je islo po PS (skenirano) kao da nije bilo strajka. Pojedinci sa foruma su imali situaciju da im paketi nisu bili skenirani, vec da im je postar samo banuo na vrata ili su dobili poziv od Poste da dodju do njih. Mada u ovoj dzungli, budi srecan samo da ti stigne paket 😂
Pogresno si protumacio temu i ovo oko pracenja izgleda, niko ovde nece iz "zabave" da da po par stotina ili hiljada dinara i ako mu stigne nesto stiglo je a ako ne nikom nista, hocu da kazem da niko nema ovde para na bacanje. Ja na primer porucujem neke delove za racunare i telefone koje ovde ne mogu da nadjem ili su ovde preskupi i evo bas sad sam porucio konektor ekrana koji se lemi na maticnu plocu od Samsung Galaxy A54 i jako mi je potreban, taj deo ovde nema da se nadje a da kupujem neispravan taj model telefona je neisplativo a pogotovo da ga nosim u servis koji ce isti deo koji sam ja porucio da zalemi i da me oderu po dzepu, tako da ovo sto nazivas "zabavom" ovde sluzi da sirimo informacije i da imamo bar neki uvid kad bi mogli da ocekujemo porucen paketicU svakom slučaju nije ni važno. Ja sam sad prvi put naručio nešto što mi stvarno treba i što ne mogu da nabavim kod nas i to je bio prvi i poslednji put. Naručivati sa AliExpress-a je bukvalno samo za zabavu, naručite neke gluposti što vam možda trebaju, a možda i ne i onda se zabavljate prateći paket i diskutujući po forumu kako pošiljaka nema. 😂
Ma šalim se ja, ali iskreno i što sam pričao sa ljudima koje poznajem naručivali su uglavnom stvari koje mogu i ovde da kupe i koje realno su uzeli samo zbog smešne cene. Prema tome, mislim da većina ljudi tako razmišlja, da naruče nešto, pa ako stigne odlično ako ne nikom ništa. U tvom slučaju ako naručuješ te delove jer se baviš servisom računara i telefona, to ti je loš posao, jer nabavka sa AliExpress-a nikako ne može biti pouzdana. Svakako mi je jasno da ima i ljudi koji naručuju sa Alija pokušavajući na bilo koji način da tako naprave neki profit.Pogresno si protumacio temu i ovo oko pracenja izgleda, niko ovde nece iz "zabave" da da po par stotina ili hiljada dinara i ako mu stigne nesto stiglo je a ako ne nikom nista, hocu da kazem da niko nema ovde para na bacanje. Ja na primer porucujem neke delove za racunare i telefone koje ovde ne mogu da nadjem ili su ovde preskupi i evo bas sad sam porucio konektor ekrana koji se lemi na maticnu plocu od Samsung Galaxy A54 i jako mi je potreban, taj deo ovde nema da se nadje a da kupujem neispravan taj model telefona je neisplativo a pogotovo da ga nosim u servis koji ce isti deo koji sam ja porucio da zalemi i da me oderu po dzepu, tako da ovo sto nazivas "zabavom" ovde sluzi da sirimo informacije i da imamo bar neki uvid kad bi mogli da ocekujemo porucen paketic![]()
Pracenje nema veze sa cenom paketa, ne dobije automatski paket pracenje kad nesto kosta 10$+.
Znas kako kazu, 100 ljudi 1000 razlicitih misljenjaMa šalim se ja, ali iskreno i što sam pričao sa ljudima koje poznajem naručivali su uglavnom stvari koje mogu i ovde da kupe i koje realno su uzeli samo zbog smešne cene. Prema tome, mislim da većina ljudi tako razmišlja, da naruče nešto, pa ako stigne odlično ako ne nikom ništa. U tvom slučaju ako naručuješ te delove jer se baviš servisom računara i telefona, to ti je loš posao, jer nabavka sa AliExpress-a nikako ne može biti pouzdana. Svakako mi je jasno da ima i ljudi koji naručuju sa Alija pokušavajući na bilo koji način da tako naprave neki profit.
Uvek bude u GPC 2 dana pa o da šalju u LPC, to im je izgleda poslednjih nekoliko meseci fetiš.Jel ovo znaci da paket mogu ockeiavti kroz par dana?
Pogledajte prilog 417153
Ja tako podizem preko godinu dana. Postar odavno ne nosi posiljke ali ih uredno "zaduzi", ubaci papiric/obavestenje da nije nikog nasao kuci (sto naravno nije istina) i moram da cekam 17h da takvu posiljku "razduzi" da bih je licno preuzeo (iako je sve vreme u posti). Kao sto rekoh, od nepracenih sam odustao posto su prestale da stizu negde jos od Korone. Uzimam samo sa pracenjem (sa podnosljivom cenom) zbog cega sam dosta ogranicen sa proizvodima. Posta Banovo Brdo...Meni javili da me čekaju tri pošiljke u pošti i da dođem po njih kad stignem, pošto ih oni neće raznositi.
Ако се ниси бар мејлом обратио пошти, грдно си погрешио.Ja tako podizem preko godinu dana. Postar odavno ne nosi posiljke ali ih uredno "zaduzi", ubaci papiric/obavestenje da nije nikog nasao kuci (sto naravno nije istina) i moram da cekam 17h da takvu posiljku "razduzi" da bih je licno preuzeo (iako je sve vreme u posti). Kao sto rekoh, od nepracenih sam odustao posto su prestale da stizu negde jos od Korone. Uzimam samo sa pracenjem (sa podnosljivom cenom) zbog cega sam dosta ogranicen sa proizvodima. Posta Banovo Brdo...
Ko ima srece da ima normalnog postara, postedjen je dosta frustracija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari