Samo Tržišnoj. Ja od Tržišne nisam dobio nikakav odgovor, što mislim da nisu ni dužni, oni utvrđuju prekršaj i kažnjavaju firmu. Mislim da tržišna brzo opomene velike igrače jer je simptomatično da sam poslao mejl ujutru, a da je kurir doneo zamenski proizvod istog dana uz komentar da su ga zvali da ode odmah po to i da mi isporuči. Bio je zbunjen, verovatno mu se prvi put to desilo. Isti slučaj sam imao pre nekoliko godina sa Sport Visionom, gde je bio sličan slučaj a njih sam stavio u cc mejla koji je otišao Tržišnoj. Zvali posle sat vremena i rekli "kurir dolazi po vaš proizvod i pravo ga donosi kod Vas". Tako je i bilo.
Pri tom, sada opet imam jednu reklamaciju i povrat kod Ananasa. Reklamacija je danas napunila 30 dana. Hronologija: kurir je preuzeo, opet nisam dobio info u roku od 8 dana, da bi mi nakon 15 dana poslali pogrešan proizvod kao zamenu. Ja sam prijavio slučaj, rekli su rešiće, a onda su počeli ovi vaučeri, crni petak ludilo i opet ništa. Zauzet sam sutra i prekosutra, pa ću nakon toga i ja da se obratim Tržišnoj.
Povrat čeka od 23.11. ali znam da nije do Ananasa, već do City Expresa, jer su me zvali kontrolori iz CE da provere da li me je neko od kurira kontaktirao prošle nedelje. Tako da ih za to neću dirati, imam razumevanja za višu silu zvanu CE. Osim ako se opet ne naprave pametni da kažu da sam ja odustao
Edit: Evo malo FOTO + VIDEO
Pogledajte prilog 416844