Gospođa iz call centra me je uverila da su izvodi merodavni, i da prema onome što je proverila meni nisu 2x skinuta sredstva - što je najbitnije. Ono što se desilo prema njenim rečima je da je rezervacija kreirana sredinom januara posle 15 dana oslobođena jer nije izvršeno plaćenje - prodavac nije povukao sredstva. Navodno su mi tada - početkom februara - sredstva vraćena na račun kao raspoloživa (ovo nisam uspeo da utvrdim, tj. sopstvenim uvidom u obaveštenja banke i stanja po tekućem računu nisam našao trenutak kada se ovo desilo). Ono što je po meni loše je informacija da i nakon isteka te rezervacije, prodavcu (Ananas) ne treba nova rezervacija, već mogu samo da puste nalog banci i skinu sredstva sa računa kupca praktično kada god im se ćefne. To su i uradili 27.02.
Neko reče da te vaučere od 1500 i 2500 zapravo finansira MC, tj refundira Ananasu, tako da Ananas tu nema dodatni trošak ako je tako.Takve stvari se računovodstveno ne evidentiraju kao trošak, već kao ulaganje u osnovna sredstva i samim tim ne utiču na visinu iskazane dobiti. Pretpostavljam da se značajan deo troškova odnosi na reklamu i marketing koji su presudni za uspeh osnivanja jedne ovakve platforme.
Teško je poslovati profitabilno kada se gro transakcija na platformi dešava za crni petak i novu godinu uz vaučere koji daju popust od 37% (1.500 din) ili 42% (2.500 din), ili celih 50% koliko je bilo prošle godine. Svakako da nisu ni računali na profitabilnost u prvih par godina, sve je to unapred planirano ulaganje u osvajanje online tržišta u Srbiji. Da li će uspeti videćemo, za sada svakako nisu kad i dalje moraju da daju ovakve vaučere da bi privukli kupce na njihovu platformu.
Jutros su mi obradili te gluposti za porudžbinu napravljenu 26.11.Tri porudžbine onih sitnih -70% gluposti od sparka i dalje imaju status potvrđene. Kao da gledam da će sve da ih otkažu.
A ti si me zeznuo pa mi u korpi non stop pocelo da pokazuje da moram da uklonim proizvode neke i nema ih vise na 70% 😮Jutros su mi obradili te gluposti za porudžbinu napravljenu 26.11.
Nadam se da će i kod mene, da ne bude da sam džabe gledao.Jutros su mi obradili te gluposti za porudžbinu napravljenu 26.11.
Da, "ako je tako". Najverovatnije MC učestvuje jednim delom u finansiranju vaučera, zajedno sa Ananasom.Neko reče da te vaučere od 1500 i 2500 zapravo finansira MC, tj refundira Ananasu, tako da Ananas tu nema dodatni trošak ako je tako.
Pisao sam supportu ali i dalje mi nisu odgovorili, čekam obrazloženje.Jel vam stignu obrazlozenja zasto su otkazali, da li ste ih kontaktirali da vidite o cemu je rec?
- ja do sada nisam imao nikad problema, u oci nove godine (2022) su lepo istakli obavestenja da je potrebno duze vreme za dostavu zbog praznika i guzve i sve je stizalo u rokovima
u kom smislu otisli?Otišli vaučeri.
aaaa,jasno, sta cu ne pratim temuMa njegovi koje je ponudio kolegama 😀
Ja sam kupovao sa MC na Ananas i drugde, i uvek je bilo kako su @holland i @Bassnectar91 napisali.Nisam do sad koristio Master za online kupovinu.
Meni stoji da su sredstva rezervisana, nisu skinuta sa kartice. Upitanju je kreditna kartica sa limitom, limit je ostao isti kao i pre kupovine.
Jednu posiljku je pruzeo kurir a druga ne menja status od trenutka kupovine.
Hvala, ovaj sam upotrebio! Poručih ponovo SSD koji su mi otkazali noćas. Ko zna, druga sreća?OjPxymgr
Hvala.@Dwyane Wade mi je poslao nekoliko MC 2500 vaucera, kako nisam sve uspeo da iskoristim, preostale prosledjujem dalje
Kd9v4lNC
xQwl2gn
OjPxymgr
Hvala, ovaj sam upotrebio! Poručih ponovo SSD koji su mi otkazali noćas. Ko zna, druga sreća?
Meni je jedan preuzela kurirska služba, drugi je spakovan, tako da verujem da nema problema oko toga.Nesto meni pada napamet, da li je nekom stigao paket a da je koristio TUDJI vaucer, dal nisu vezani za meil?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari