- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
Nepotreban launcher od 25mb koliko je "tezak" .apk fajl a ne donosi ništa bolje u odnosu na Wolf launcher ciji .apk ima 10mb. Na brzinu sam samo pogledao, ne vidim nikakve prednosti u odnosu na WL.
I nisu, ko ima volje da se petlja s tim moze lepo uraditi, meni se ovako svidjaA što su svi ti launcheri toliko ružni?
ispade stasri 4k max najbolji bang for the buck sto bi rekliNije samo storage razlika:
![]()
Comparison table of all recent 2018 thru 2023 4K Fire TV Stick & Cube Models — 1st-gen vs 2nd-gen Firesticks, 4K vs 4K Max vs Cube
With two new high-end Fire TV Stick models announced today, you have more options than ever if you're looking for a 4k-capable Fire TV. How does the 1st-gen Fire TV Stick 4K stack up against the new 2nd-gen Fire TV Stick 4K? What about the same for the old and new 4K Max? How does the latest...www.aftvnews.com
Nije ali je glavna razlikaNije samo storage razlika:
![]()
Comparison table of all recent 2018 thru 2023 4K Fire TV Stick & Cube Models — 1st-gen vs 2nd-gen Firesticks, 4K vs 4K Max vs Cube
With two new high-end Fire TV Stick models announced today, you have more options than ever if you're looking for a 4k-capable Fire TV. How does the 1st-gen Fire TV Stick 4K stack up against the new 2nd-gen Fire TV Stick 4K? What about the same for the old and new 4K Max? How does the latest...www.aftvnews.com
Ako je tačno da su ugasili proširivanje memorije preko OTG na novom FS onda nema meni mrdanja sa 4k max gen1. Dodam USB koliki mi treba i vozi 🙂Sve su to mizerne razlike, realno svaki FS je dobar,
tu je glavni adut mala razlika u ceni da kupcu nije zao da doplati 10-20eur vise...
strategija da se izvuce sto vise novca od kupaca.
Pa upravo, ubacih jedan stari od 8gb i formatirao ka kao FS storage i nema vise poruka da je ostalo malo memorije na FS.Pa sta ce ti vise memorije, sa 8 na 16 valjda, jel? I koliko ti uopste USB ubacujes u OTG ?
Manje od 1Euro OTG kabal sa aliekspresa i 5 Eura fleska od 64GB u lokalnoj radnji. Ja prezadovoljan, sve radi kako treba na 3 komada Firestika 4K max. Od mojih aplikacija koje imam na flesku se mogu prebaciti HBO i Kodi. Kodi mi je inace najvise i jeo memorijuPa upravo, ubacih jedan stari od 8gb i formatirao ka kao FS storage i nema vise poruka da je ostalo malo memorije na FS.
Javi da li radi OTG, tj može li da se prosiri memorija.Ja poručih novi 4k max. Sad samo da stigne. 🙃
Da li si pisao Orion Telekomu? I da li su izbacili mozda novu verziju?Zar niko nema nikakvo rešenje, makar da proba, za moj problem?
Stize u ponedeljak utorak, pa javljam.Javi da li radi OTG, tj može li da se prosiri memorija.
ima naravno, ala ovaka oglasJel ima neki lokalni dostupan a jeftin otg koji radi na FTV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari