Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Trajalo je i posle 1.

Ja sam uspeo da porucim u 14 i 15h. Pre toga, je jedno 10-ak puta izbacivalo greske. Prvo server nije hteo da prihvati onaj zadnji korak, pa kao vaucer nije validan itd.

Kakve li su ove merdevine? Bio sam narucio na Ananasu od jednog drugoh proizvodjaca i nisam bio zadovoljan kvalitetom pa sam ih vratio.
Jesi li imao prilike da vidis uzivo te womax?
Nisam, ali sam kapirao da je to sve ista roba, poput onih u UradiSam.
Od kog proizvođača si ti naručio, šta je to bilo nezadovoljavajuće i kako je izgledao proces povraćaja?

Meni za vaučere koje sam jutros dobio za MC, sada izbacuje da nisu važeći!

Nisam, ali sam kapirao da je to sve ista roba, poput onih u UradiSam.
Od kog proizvođača si ti naručio, šta je to bilo nezadovoljavajuće i kako je izgledao proces povraćaja?
Uzeo sam bio one iz Microcentra 3x7
Stigle su strokave kao da sam kupio polovne. Cele su bile kao da su polovne uvijene u najlon. Mada vidim da je to fabricki tako bilo
Prvo sam mislio da je to ok... medjutim posle po gradu bacim oko po radnjama i vidim da to ne treba tako bas da bude
Povracaj je bio agonija... Ananas se trudio maksimalno ali prodavac je odbio povracaj
I tu je trajala agoina jedno 2 nedelje. Srecom sam imao slike da kad su merdevine stigle da su tako izgledale
Da nisam imao slike vrv bi morao da platim da mi posalju merdevine nazad
Svetlo u celoj prici je da je Ananas bio na mojoj strani pa su ih pritisli uz dokaze koje sam imao i to je reseno u moju korist posle puno stresiranja

Prvo sačuvaj karticu u podešavanju profila,onda odeš u kupovinu i aktiviraš kod...Jedan vaučer ode za 3 aptamila a drugi za infracrveni toplomer,nadamo se noćas novoj turi vaučera.

Ta cena za 10700K je greškom istaknuta, već je jednom bila tako niska, ja poručio i poništili mi porudžbinu

Trebalo bi da važe 7 dana.

Vaučer ti važi 7 dana od danas.
Vaučer kod možeš da iskoristiš za jednu kupovinu.
Ma nekorišćeni, par komada MC1500, jurio sam 2500 pa ih nisam koristio i rekoh sad da iskoristim, i ni jedan ne prolazi.Mogu da im pišem mejl da se žalim ili da sutra obrnem ponovo.

Dobio sam vaucer za 70% za izdvojenu ponudu(neke novogodisnje kugle, zenske majice i nesto za kucne ljubimce).
E sad dal je to za jedan proizvod iz ponude ili moze vise sa liste?
I dal je 70% u odnosu na vec snizenu cenu ili na cenu bez popusta?

Dobio sam vaucer za 70% za izdvojenu ponudu(neke novogodisnje kugle, zenske majice i nesto za kucne ljubimce).
E sad dal je to za jedan proizvod iz ponude ili moze vise sa liste?
I dal je 70% u odnosu na vec snizenu cenu ili na cenu bez popusta?
Na snizenu cenu. Moze vise razlicitih proizvoda.

Izgleda da ne valja otvarati vaucere odmah nakon 1h.. Barem meni uvek daje najgore moguće

Sve po 500 dinara.

Sto se tice ne prolazenja vaucera, zovi korisnicku podrsku. U petak imao isto slucaj (imao 2 2500din vaucera), i u nekom delu dana je proradio.
Uzeo nesto od Computerlanda, i otazase. Odem na njihov sajt i tamo stvarno stoji da nema vise, na ananasu i dalje stoji kao dostupno....
Od sparka uzeo 1TB Samsung 980, izadje 5600din, skroz dobra kupovina, ali ce izgleda i to da otkazu, vec vise od 3 dana stoji samo porudzbina kreirana...

@vdanilo87 koliko ja znam Spark do sada nije otkazivao poručeno... Tako a je dobra šansa da ti stigne

• Like
Reagovanja: M J
Posle crnog petka opet zavrnuta slavina što se tiče vaučera :D

A od kuma vaucer na 2500 din🤣🤣🤣 kao na svadbi, ko je sta kupio

Vrh Dno