Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A sta ti pise za rok isporuke?
Meni su oni uredno poslali ram sto se tice roka ali nisu upakovali nista samo umotali u celofan i pride je neko otvarao kutiju sa suprotne strane i time je pocepao malo (jos ne znam da li su moduli ispravni mozda su zato i najeftiniji na sajtu prodaju skart bice)

Ja kome je trebalo samo napajanje

Recimo ova tastatura bezicna je na Aliju nekih 500 dinara, a ovde je 1100, ali uz ~40% je približna cena, merkao sam je svakako..
Pogledajte prilog 415287Pogledajte prilog 415288
Ima i ovde, samo treba procunjati

23.11 sam porucio u dve porudzbine gume sa MC kodom. Sutradan su mi otkazali porudzbine.
Juce popodne su mi refundirali novac. Banka je N26.

Nisam nista ananasovao do sada pa da pitam:
  • ako se placa mc karticom Intesa, moze li na rate bilo koji proizvod ili samo oni gde je naznaceno?
  • koji je minimalni iznos pa da ide na rate?
  • od kog iznosa je besplatna dostava?

Nisam nista ananasovao do sada pa da pitam:
  • ako se placa mc karticom Intesa, moze li na rate bilo koji proizvod ili samo oni gde je naznaceno?
  • koji je minimalni iznos pa da ide na rate?
  • od kog iznosa je besplatna dostava?
12000 din da bude u korpi da bi bilo na rate
besplatna dostava za proizvode na kojima pise da je besplatna, ali ako narucujes 2 proizvoda od iste prodavnice onda samo jednu postarinu placas

Vidim da su jednom članu foruma otkazali porudžbinu za gume sa MC vaučerom pa me zanima da li je neko uspeo da kupi gume za auto sa MC vaučerom i da su mu stigle?

Kupio sam neke dukseve i dzidzabidze izaslo me 6500 iskoristio vaucer, sad mi ovako pise na racunu, pretposavljam da ce biti naplaceno 4k, samo ako moze neko da potvrdi?Screenshot (17).png

Nije loše ni Persil prašak, regularna akcijska cena je na annaasu a uz vaučer postaje top cena.

Evo jos jedan od mene 1500 za MC pa kome treba

stD4BnLv

Mislite da moze da se desi da neko izvuce vaucer od 160 000 din?

Pozdrav svima, u crni četvrtak pre crnog petka, kada je bilo rasprodaja svega i svačega od koliko sati je to trajalo do kada ako neko zna. Kao i da li je bilo šta od skupljih stvari tipa alata, kompjutera tv od preko 30000 dinara npr. itd. Nadam se da ponove takvu rasprodaju za Novu godinu, zatim Božić , srpsku i kinesku Novu godinu.

Pozdrav svima, u crni četvrtak pre crnog petka, kada je bilo rasprodaja svega i svačega od koliko sati je to trajalo do kada ako neko zna. Kao i da li je bilo šta od skupljih stvari tipa alata, kompjutera tv od preko 30000 dinara npr. itd. Nadam se da ponove takvu rasprodaju za Novu godinu, zatim Božić , srpsku i kinesku Novu godinu.

ne verujem da ce se tako nesto dogoditi ponovo, to je bio bug i trajao je oko pola sata, dok nisu videli. Lepo samo od SPARKA sto je ispostovao kupce i poslao im po tim cenama proizvode.

Nije istina da je to trajalo pola sata, secam se da je bilo u 10 kad sam prvi put otisla na sajt i znam da je bilo do mozda 1 popodne.

Bacao sam pogled na ovu temu povremeno, ali uglavnom nisam nalazio ništa što bi mi zaista privuklo pažnju, što je rekao jedan kolega ovde - najveća je ušteda kupovati isključivo stvari koje su vam zaista potrebne, makar i ne bile na popustu. :)
Pritom sam izvlačio samo kodove za 500 din popusta i 70% na ograničenu ponudu (a i to samo par puta sam ulazio). Juče su izgleda bili izdašniji, na oba postojeća naloga koja imam :D sam dobio po 2500 na Mastercard.
Zato sam naručio dve stvari koje sam ionako već neko vreme planirao i hteo, a s ovim popustom izađu povoljnije nego bilo gde već duže vreme, pa reko' da podelim s vama, možda nekom isto trebaju za kuću/dvorište/radionicu (naravno, pitanje je da li će mi narudžbina uopšte stići ili će biti odbijena):
Womax kompresor 100 l, 330 l/min - sa popustom = 23.000 din.
Alu. merdevine, 3x10 - sa popustom = 14.000 din.
Kakve li su ove merdevine? Bio sam narucio na Ananasu od jednog drugoh proizvodjaca i nisam bio zadovoljan kvalitetom pa sam ih vratio.
Jesi li imao prilike da vidis uzivo te womax?

Vrh Dno