Ima i ovde, samo treba procunjatiJa kome je trebalo samo napajanje
Recimo ova tastatura bezicna je na Aliju nekih 500 dinara, a ovde je 1100, ali uz ~40% je približna cena, merkao sam je svakako..
Pogledajte prilog 415287Pogledajte prilog 415288
![]()
Xwave i8 Bežična mini tastatura, 2,4 GHz | Online prodaja | Ananas
Kupite proizvod: „Xwave i8 Bežična mini tastatura, 2,4 GHz” online, brzo i lako. Besplatna dostava preko 2.999rsd. Na vašem pragu do 4 radna dana!ananas.rs
12000 din da bude u korpi da bi bilo na rateNisam nista ananasovao do sada pa da pitam:
- ako se placa mc karticom Intesa, moze li na rate bilo koji proizvod ili samo oni gde je naznaceno?
- koji je minimalni iznos pa da ide na rate?
- od kog iznosa je besplatna dostava?
Meni potvrdio i preuzeo kurir.Da li je PCpractic nekome isporucio robu, a da je placena sa Master vaucerom 1500/2500? Ili barem potvrdio da je porudzbina potvrdjena ili spakovana.
Hvala , ja sam iskoristio .Evo i od mene 1500 za MC kome treba
CUIDPhLj
Bice ovako nesto kad svima nama otkazuMeni nije. A znam još dvoje kolega koji su poručili šta i ja i njima je porudžbina i dalje u obradi. Ako nas izlevate rostovaću ih na sva usta. Još pare ima da čekamo mesec dana da nam vrate.
Hvala na linku, uzecu i ja ovoHvala za kod. Kupljen asus tuf ssd.
![]()
SSD hard diskovi | SSD cene i online prodaja | Ananas
SSD diskovi za čuvanje memorije izuzetno su praktični zbog malih dimenzija i jednostavni za korišćenje. Pogledaj ponudu i odaberi najbolji SSD!ananas.rs
Biće naplaćeno 4000 dinara.Kupio sam neke dukseve i dzidzabidze izaslo me 6500 iskoristio vaucer, sad mi ovako pise na racunu, pretposavljam da ce biti naplaceno 4k, samo ako moze neko da potvrdi?Pogledajte prilog 415394
HvalaBiće naplaćeno 4000 dinara.
Eto, nisu ni svi popusti popustiIma i ovde, samo treba procunjati
To se i ja pitamKolika treba da je korpa za njega?![]()
Pozdrav svima, u crni četvrtak pre crnog petka, kada je bilo rasprodaja svega i svačega od koliko sati je to trajalo do kada ako neko zna. Kao i da li je bilo šta od skupljih stvari tipa alata, kompjutera tv od preko 30000 dinara npr. itd. Nadam se da ponove takvu rasprodaju za Novu godinu, zatim Božić , srpsku i kinesku Novu godinu.
Kakve li su ove merdevine? Bio sam narucio na Ananasu od jednog drugoh proizvodjaca i nisam bio zadovoljan kvalitetom pa sam ih vratio.Bacao sam pogled na ovu temu povremeno, ali uglavnom nisam nalazio ništa što bi mi zaista privuklo pažnju, što je rekao jedan kolega ovde - najveća je ušteda kupovati isključivo stvari koje su vam zaista potrebne, makar i ne bile na popustu.
Pritom sam izvlačio samo kodove za 500 din popusta i 70% na ograničenu ponudu (a i to samo par puta sam ulazio). Juče su izgleda bili izdašniji, na oba postojeća naloga koja imamsam dobio po 2500 na Mastercard.
Zato sam naručio dve stvari koje sam ionako već neko vreme planirao i hteo, a s ovim popustom izađu povoljnije nego bilo gde već duže vreme, pa reko' da podelim s vama, možda nekom isto trebaju za kuću/dvorište/radionicu (naravno, pitanje je da li će mi narudžbina uopšte stići ili će biti odbijena):
Womax kompresor 100 l, 330 l/min - sa popustom = 23.000 din.
Alu. merdevine, 3x10 - sa popustom = 14.000 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari