Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Jel zna neko kako ovo deaktivirati da ne izlazi na glavnoj stranici pri svakom pokretanju? Kliknem "x" i opet se pojavi kad se vratim/ponovo učitam glavnu stranicu.

Screenshot 2023-11-23 at 12.17.17.png

uBlock Origin pa blokiraš taj segment

Pozdrav ljudi, koje uputstvo je trenutno najsvežije za pravljenje family paketa?
1. Pozoveš članove familije da se pridruže u tvoj Google Family
2. Uključiš VPN na Ukrajinu
3. Ideš na youtube.com/premium
4. Odabereš Family plan, uneseš podatke sa kartice i to je to

Dakle, prvo dodaj članove u svoj Google Family pa tek onda uzmi YouTube preko Ukrajine. Tako je lakše jer oni (a ni ti) ne moraš menjati region Google naloga na Ukrajinu.

1. Pozoveš članove familije da se pridruže u tvoj Google Family
2. Uključiš VPN na Ukrajinu
3. Ideš na youtube.com/premium
4. Odabereš Family plan, uneseš podatke sa kartice i to je to

Dakle, prvo dodaj članove u svoj Google Family pa tek onda uzmi YouTube preko Ukrajine. Tako je lakše jer oni (a ni ti) ne moraš menjati region Google naloga na Ukrajinu.
A kako bih mogao sada dodati nove clanove iz nove sredine kad sam u medjuvremenu promenio zemlju a premium mi tece i dalje napravljen u prethodnoj zemlji,u kojoj imam clanova koji koriste jos uvek premium uslugu,hvala za info.

A kako bih mogao sada dodati nove clanove iz nove sredine kad sam u medjuvremenu promenio zemlju a premium mi tece i dalje napravljen u prethodnoj zemlji,u kojoj imam clanova koji koriste jos uvek premium uslugu,hvala za info.
Ako možeš detaljnije, ako nije problem. Sa koje zemlje si prešao na koju (trenutnu) i koju sada želiš da koristiš. Nisam te upratio sa pitanjem, izvini.

Ako možeš detaljnije, ako nije problem. Sa koje zemlje si prešao na koju (trenutnu) i koju sada želiš da koristiš. Nisam te upratio sa pitanjem, izvini.
Iz Srb sam se preselio u DE pa sada bih hteo da popunim jos 2 mesta za drugare ovde u DE ali nikako ne mogu da ih dodam,njihovi su nalozi na DE a moj je na Srb,mojoj grupi do sada radi premium bez problema i prebacio sam i sredstvo placanja sa DE masterom ali ne znam kako da ih dodam,uvek pise da nismo u istoj zemlji kada posaljem pozivnicu,probao sam i sa vpn kod njih,nisam uspeo,a bojim se ako ja promenim zemlju u plej prodavnici da cu napraviti problem starim clanovima.Hvala na odgovoru.

Iz Srb sam se preselio u DE pa sada bih hteo da popunim jos 2 mesta za drugare ovde u DE ali nikako ne mogu da ih dodam,njihovi su nalozi na DE a moj je na Srb,mojoj grupi do sada radi premium bez problema i prebacio sam i sredstvo placanja sa DE masterom ali ne znam kako da ih dodam,uvek pise da nismo u istoj zemlji kada posaljem pozivnicu,probao sam i sa vpn kod njih,nisam uspeo,a bojim se ako ja promenim zemlju u plej prodavnici da cu napraviti problem starim clanovima.Hvala na odgovoru.
Moraju svi nalozi da bude iz iste zemlje.Znaci moraju oni svoje da migriraju na Srbiju ili ti svoj na Nemacku.Nije dovoljno to sto si dodao u profil sredstvo placanja DE.

Ja to nisam uspeo, nikako ne mogu da dodam novog clana nakon akriviranja Family plana...ako uspete, javi detaljno kako ste ukombinovali , mi sve zivo probali :)

Jedino rešenje je da napravite nove naloge.Tako smo mi kad smo prešli na Ukrajinu.

Tesko da bi neko prihvatio to...jel moze da se ukine Family plan (familija) pa opet ispocetka da se skupimo?

Kod mene su vala morali jer nisu mogli da promene zemlju.,😁

To bi mogli, samo me brine tamo sto su napomenuli:

• You can only change family groups once every 12 months.
Ko zna na sta misle :D

To bi mogli, samo me brine tamo sto su napomenuli:

• You can only change family groups once every 12 months.
Ko zna na sta misle :D
If you leave a family group and join a new one, you won't be able to join another family group for 12 months

Ako vam je ovo prvi put da raspuštate grupu, trebalo bi da je sve okej ovaj put.

Moraju svi nalozi da bude iz iste zemlje.Znaci moraju oni svoje da migriraju na Srbiju ili ti svoj na Nemacku.Nije dovoljno to sto si dodao u profil sredstvo placanja DE.
Hvala na info,lakse je da ja migriram na DE onda,samo se nadam da necu zeznuti postojece clanove u Srb.

Prvi put mi je ovo izašlo.
Ćaskao sam sa podrškom, oni ladno računaju novi ureðaj kad fabrički resetuješ svoj telefon. Maks može 10 ureðaja,
i blokira samo offline muziku valjda.
Tražio sam da mi resetuju tu listu, jer sa sve konzolama i smart tv imam maks 7 ureðaja.

Prilozi

• IMG_0118.jpeg
    IMG_0118.jpeg
    73.4 KB · Pregleda: 90
I dalje je validno You tube family Ukranija ? KOja je cena mesecno oko 300din ?

Google LLC has canceled an upcoming price change of your subscription "YouTube (YouTube Premium Family)". The subscription price will remain $2.00/month. You'll be automatically charged the subscription price to the payment method provided until you cancel. Your price may change again as described in the Google Play Terms of Service. You can cancel at any time without additional charges.

Ovo nesam ockivo🤔

Kod mene stigla ovakva čestitka:

YTP.jpg

Sa 700 ARS na 1570 za family :)

Što mu dodje isto skoro kada se pretvori u eur. Kakva je inflacija tamo.

Skuplje je, ali nije strašno kada se pogleda da se gleda na 6 telefona i još nekoliko androidTV-a...

Prošle godine je family bio 179 ARS (manje od 200 din), sad je već 1570 ARS (~470 din).

Poslednja izmena:
A inflacija u zemlji ekonomskog tigra za godinu dana? Dodje mu identično :D

Skuplje je, ali nije strašno kada se pogleda da se gleda na 6 telefona i još nekoliko androidTV-a...

Prošle godine je family bio 179 ARS (manje od 200 din), sad je već 1570 ARS (~470 din).
Samo što je u trenutku prošlog poskupljenja (Novembar 2022.) tih 179 ARS bilo 550 din. Sad ispadne i jeftinije nego što je bilo pre godinu dana. Ali cena će i dalje da pada.
Google LLC has canceled an upcoming price change of your subscription "YouTube (YouTube Premium Family)". The subscription price will remain $2.00/month. You'll be automatically charged the subscription price to the payment method provided until you cancel. Your price may change again as described in the Google Play Terms of Service. You can cancel at any time without additional charges.

Ovo nesam ockivo🤔
Ovo ti manifestuješ?

Nazad
Vrh Dno