bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
tehnikolor koji daje operater SN je to radio kako treba,Retko koji ruter koji daju oprateri može dobro da radi hendlovanje između 2.5 i 5ghz. Zato i razdvajaju mreže.
To je.logično jer operateri nabavljaju ipak jeftiniju opremu. Ako hoćeš da imaš tu funkciju ipak bi trebalo da kupiš svoj ruter
i moj mesh dlink ruter imam vec sam gore pomenuo kod koga to takodje radi bez greske.
Tako imas oba benda, smart uredjaji koriste 2.4ghz, a brzi uredjaji se sami kace na 5ghz automatski, akada se udaljis spusti te na 2.4ghz, kada se priblizis vrati na 5ghzSmart uređuji svi rade na 2.4, da ih povežem, telefon mora na 2.4, a sa tim sistemom sam non stop na 5Ghz, jer nikada nisam dovoljno daleko.
Uvek treba automatski da bira najbrzu mogucu konekciju.
Ali ovaj huawei definitivno kada te jednom spusti na 2.4ghz vise ne ume da te vrati na 5ghz cak i kada si pored samog rutera
tako da se mora koristiti sopstveni ruter ili kao dve nezavisne mreze da bi se iskoristila veca brzina na 5ghz
zanimljiv mesh sistem sa dobrom cenom... mogao bi ga nabavitiKoristim konkretno 3 komada zyxel multy m1 wifi 6 AP-a, podesio sve isti ssid, ali i 802.11r wireless roaming i svi AP-ovi su na kablu.
kakav je fabricki softver na njemu, ili koliko se tesko ubacuje openwrt?
Kod mene ne moze kabl do svake pristupne tacke... mora bezicna veza.
Poslednja izmena: