Cineman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 735
MTS meni, zar ne?I dobra, šta sad vi koje su prebacili na MTS mrežu ugledate kada otkucate *100# ?
MTS meni, zar ne?I dobra, šta sad vi koje su prebacili na MTS mrežu ugledate kada otkucate *100# ?
To svi znaju , a kako mislis da pozoves neki fikcni broj ili ko nema pametan telefonViber poziv i to ne out, običan. Kvalitet poziva solidan, ima ga svako ko ima smartfon u Srbiji čak i ako mu se iz aplikacije ograniči protok.
Kolika znam iz aplikacije nije moglo ni smartfon iz CG, kamo li iz Norveške.To svi znaju , a kako mislis da pozoves neki fikcni broj ili ko nema pametan telefon
Ju e iscrpni podaci... Svaka cast na nabrajanju. Mozda je to ona dok je jos bila zahvaćena nestizanjem poruka...Jedna kartica - nije prenet broj, originalan 0677 globaltel broj - samo se prebacila na novi profil - mts. Nikakvo obaveštenje, nikakav sms, ništa.
Kod mene neće nina A1 ni 2G ni 3G 4G ni na mts 2G 3G 4G na oba Gloabltel broja nisu u funkcijiDa li sam jedini, ili još neko ima problem da telefon neće na LTE mrežu da se poveže? Nikako ne uspeva da se spoji na mts LTE...
Kod mene je na 4g bez problema, za sad još uvek a1...Kod mene neće nina A1 ni 2G ni 3G 4G ni na mts 2G 3G 4G na oba Gloabltel broja nisu u funkciji
Meni na Kosovo radi roming ali ne može da se koriste minuti poruke net iz fripejda 1000 a dok sam u Makedoniju rade minuti poruke i net iz FripejdaPitanje je da li roaming uopšte radi, eno drugar u Bugarskoj ne može da se konektuje na mobilne podatke od kako mu se update-ovala kartica...
Jel mu stigla poruka da je prebačen na mts infrstrukturu?Drugaru od nedelje nestao fripejd aktiviran u petak. Ne može da zove, ne radi ni *100# jedino radi net. Prebačen APN na MTS. Kažu na suprotu - da znamo kako da rešimo, rešili bi. Ima li još ko ovaj problem?
Koristim ja, duže od 3 godine. Za to vreme bilo je nekoliko ispada mreže ali nisam to puno osetio. Uglavnom surfujem, čatujem i koristim za tetering i to je do sada radilo odlično a za relativno malo para. Ni sa pozivima nisam imao problema a lep osećaj da imam 1000+min i šteku i mogu komotno da pričam ako se baš ukaže potreba.da li neko ovaj globaltel koristi kao glavni broj? ovo je postala takva sprdnja da je neverovatno. meni globaltel sim stoji u starom s7edge koji mi deca koriste za gledanje crtaca preko wifi. ni za sta ozbiljno se ne moze koristiti....
Nisi jedini koj zali 😭Tako da, šta ko mislio, imam razloga da žalim što ih Žeks prodade "najboljoj mreži u zemlji” pa uskoro budem primoran da plaćam 50% više za manje interneta i bez prenosa, u drugoj mreži.
Cell maper ne mora ni da ti crta dovoljno je da peocitas oznaku bazne stanice na koju si konektovan. I tapnes tri cetri oko sebe i vidis koja ima taj broj.@Miki919
Hvala, Miki!
Ali vidiš nije. A1 kad sam testirao drugarov Vip kućni net, izvačio sam na ovoj lokaciji 5Mbps DL, čak ni 10Mbps koliko je tada bio max. Očito je meni u stanu slab A1 iako nemam zgradu od armiranog betona.
Isto globaltel A1 u stanu i van stana u centru Beograda i u svim ulicama imam dve crtice manje od maksimuma na 2 Samsung fona. Nisam nikada imao A1 "čistu" karticu u telefonu.
A MTS leti, mislim da je BS na krovu susedne ili nekih od zgrada.
Imao sam ranije aplikaciju koju sam zaboravio kako se zove, koja tačno na mapi nacrta na koju sam baznu stanicu zakačen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari