Svi su rekli da nije. Skini aplikaciju kao ja i videćeš na kojoj si mreži. Ubedljivo najjednostavnije.Jel nekom ko je prebačen na mts infrastrukturu od vas stigla poruka da je prebačen na mts?????
Druže ja sam na Kosovo ovde imam Roming na GLOBALTEL a na MTS imam ali neće se prikači
Koja ovo aplikacija@poglavicas
Molim te ako bi mogao da pogledaš ovu tabelu. Dual sim Samsung telefon.
SIM1 Globaltel A1 4G, u mom stanu uvek prikazuje crticu ili dve manje, van stana isto, svuda po centru Beograda nikad nemam pune crtice. Nemam problema sa razgovorima, ni sa prenosom podataka, sve leti.
Inače, juče prepodne na globaltel sam dobio poruku da će mi uskoro stići nova podešavanja i da uključim automatsko traženje mreže, ali sam i preko 36 sati kasnije i dalje na A1.
SIM2 mts 4G, sve full uvek, i kod kuće i napolju.
Pogledajte prilog 414860
Ne umem da prepoznam koliko su zaista razlike u signalu u dB. Ako to može dovoljno dobro da se vidi sa ove slike. Hvala! 🥷🏼
Ne, samo mi je stigao sms 22.11 da su u toku radovi na unapređenju mreže, i da izaberem automatski izbor mreže. Sutradan sam u nekom trenutku prebačen na mts mrežu.Jel nekom ko je prebačen na mts infrastrukturu od vas stigla poruka da je prebačen na mts?????
Čini mi se da ne postoji uzročno-posledična veza i da prebacivanje nije vezano za ovu poruku jer sam proteklih nedelja nekoliko puta dobio istu poruku a i dalje sam na A1. Nekih problema sa mrežom ima što se valjda rešava i to je to.48h od kako sam dobio poruku da zbog radova treba da promenim APN parametre, prebačen sam na MTS. Sve radi isto, ručno sam upisao mts parametre i to je to.
Ja još nisam dobio nikakva nova podešavanja za net, samo tu poruku da su u toku radovi na unapređenju mreže.Ne, samo mi je stigao sms 22.11 da su u toku radovi na unapređenju mreže, i da izaberem automatski izbor mreže. Sutradan sam u nekom trenutku prebačen na mts mrežu.
To sad dok se sredi verovatno će biti iste zone kao u mts-u što su.Uskoro idem u Bugarsku pa ćemo videti dal radi.
Jel ti stigla Poruka da si prebačen na mts ili samo te tako prebacili bez obaveštenjaIdu prenosi polako. Isti telefon dva broja 067 jedan prenet drugi nije.
Pogledajte prilog 415113
I Globaltel i mts su ista firma. Ako misliš kad predju brojevi koji sistem obračunava. Boga pitaj. Mozda su samo specijalna mts tarifa (bice da su to) a usluge verovatno su namestili sistem da svaku karticu "upakuje u bazu mtsa pre uključenja" kao sto si imao profile ranije na prepaidu. Svaki je imao svoj meni i svoje cene i mogućnosti. Sad od mtsa zavisi. Da li ce klonirati ponudu na svom sistemu. Ili ce ga menjati ili ce rebrendirati ili ostaviti ovako ili jedno i drugo ili nijedno od ta dva... Tehnički globaltel vise ne bi trebalo da bude virtuelni operater. Vec mts prepaid tarifa.Nego ček ondak, ne kontam jednu stvar... Na brojevima koji su migrirani na mts, ko vrši billing tj. merenje potrošenog saobraćaja, mts ili Globaltel? Isto tako, da li migrirani brojevi mogu da koriste sve usluge mts mreže koje su dostupne i na mts pripejdu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari