Ovaj konkretni primerak sa slike je za bliski istok, vidi i na samoj kutiji i po IMEI.Misljenje za ovu prodavnicu u Beogradu? Mobile factory?
Nude 2 godine garancije, da li imate iskustva?
Link do oglasa https://www.kupujemprodajem.com/mob...l-256gb-12ram-2-god-garancija/oglas/156350183
U čemu je razlika između telefona koji su za bliski istok i za evropu ili neki drugi region?Ovaj konkretni primerak sa slike je za bliski istok, vidi i na samoj kutiji i po IMEI.
Nema razlikeU čemu je razlika između telefona koji su za bliski istok i za evropu ili neki drugi region?
Čim prodaje Samsnug punjač ovde na oglasima rastao se on od Ultre, što bi inače prodavao punjač? Aj u sto marki da je Ultra otišla@Lemaja znam da je prešao i vidim da se ne žali![]()
Nije, našao stari od ćerkinog A50 što je upao u wc šolju 🤣Čim prodaje Samsnug punjač ovde na oglasima rastao se on od Ultre, što bi inače prodavao punjač? Aj u sto marki da je Ultra otišla![]()
Da li preporučujete prelaz sa iPhone 14 pro na Samsung s23 ultru? Ako da, da li je dovoljan 8gb model ili tražiti isključivo 12gb?
Naravno. Koristim i od majke nekad xiaomi. Samo kod mene je ugašeno brzo punjenje i bez ikakvih problema radi. Nekad ga punim i preko PC. Generalno bitno da je USB-c i deri. Nije upao punjač nego telefon 😀 pa ostao punjač kod ćerkice u sobi koji je supruga slučajno našla.Ako @Lemaja puni tim iz wc šolje znači da može bilo koji
Dodaj i otkljucavanje licem imas dve mogucnosti pa promeni malo ugao prilikom procesa...meni u poslednje vreme radi iznenadjujuce dobro mada nisam bas nesto merodavan zbog koriscenja sata.Posle korištenja telefona ,meni odgovara skoro sve , sem onog otiska prsta ... fantastično moje prste ne voli i ne prepoznaje , valjda su mi suvi prsti , pa kad pokvasim prst , ili stavim pomadu za ruke radi ali me je baš razočarao .. ali nekoliko puta mise deesilo da 5x nije uspelo pa sam otključavala pinom ... Da ne bude zabune- ne koristim nikakvu zaštitu za ekran, , ekran je čist ...
Baterija me je oduševila ,inače ...
Stigao je meni juce update, tako da imam 6.0 + update. Sve ok, cak mi se baterija stabilizovala, sto nije bio slucaj odmah po update-u na 6.0. Ja bih spicio oba, tj. vec jesam.Moguće, nisam proverio pre drugog instala. Sada je security patch level na 1 novembar
Nema. Za svaki region eventualno dobiješ po neku preinstaliranu aplikaciju koja ničemu ne vredi i koju, srećom, možeš deinstalirati.Ima li neke razlike u Ultri za EU tržište i Aziju?
Pa mozda dobijas kasnije ili ranije update-ove ako sve ostavljas na default-u tj po fabricki ne menjas csc i slicno, ali sve je to tu negde.Više me zanima zbog apdejtova i mreže/naših kartica. Ako je samo to onda ok...
Yettel>Јетел>Јебтел <= локализација пословања страних компанија у нас.Ко је "Јебтел"? 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari