Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja sam kod njih kupio neke Sony slušalice pre bar godinu dana. Lepo dobijes fiskalni, sve kulturica. Nisam imao potrebe da vraćam, pa ne znam kakvi su sa reklamacijama.

Da li si ih pitao da li daju fiskalni račun. Ili možda daju, ali nije ta cena?

Prilozi

• Screenshot_20231119_161607_Chrome.jpg
    Screenshot_20231119_161607_Chrome.jpg
    92.6 KB · Pregleda: 130
Posle korištenja telefona ,meni odgovara skoro sve , sem onog otiska prsta ... fantastično moje prste ne voli i ne prepoznaje , valjda su mi suvi prsti , pa kad pokvasim prst , ili stavim pomadu za ruke radi ali me je baš razočarao .. ali nekoliko puta mise deesilo da 5x nije uspelo pa sam otključavala pinom ... Da ne bude zabune- ne koristim nikakvu zaštitu za ekran, , ekran je čist ...
Baterija me je oduševila ,inače ...

Probaj da par puta snimis otisak svakog prsta koji koristis za otkljucavanje. Ja takodje nemam nista na ekranu i otkljucavanje radi sasvim ok (S23+ je u pitanju).

Ćao društvo
Ajde da se javim da sam ponovo uzeo Samsung s seriju gde je poslednji bio s9+. Sad sam uzeo s23+ zbog ove akcije gde se dobija s21fe kao poklon jer za 5k din/mesečno ta dva telefona po meni vrede. E sad impresije u odnosu na moj predhodni telefon Realme GT2 pro:
Bolji u svakom pogledu, za kameru neću ni da pričam tj mislim da je svako poređenje nerealno. Mnogo bolji ekran, performanse su veoma slične ali ono što je meni bilo najbitnije je signal a to je da bolje hvata signal od Realme. Baterija je loša na oba tj oba telefona žderu bateriju samo tako.
To su prve impresije, videćemo na dalje.
Baš odavno nisam koristio Samsung pa se navikavam na njihovu verziju androida.

Čim prodaje Samsnug punjač ovde na oglasima rastao se on od Ultre, što bi inače prodavao punjač? Aj u sto marki da je Ultra otišla :D
Nije, našao stari od ćerkinog A50 što je upao u wc šolju 🤣

Da li preporučujete prelaz sa iPhone 14 pro na Samsung s23 ultru? Ako da, da li je dovoljan 8gb model ili tražiti isključivo 12gb?

Ipak sam poručio s23 ultra. Iphone ću da prodam drugaru.

Jel može preporuka za neku baš tanku maskicu za ultru?
I da li je ok puniti ultru sa samsung 25w punjacem ili anker nano 30w ? Ili kupiti samsung 45w?

Jutros je stigao update na One UI 6.0 i instalirao sam, ali sada opet mi nudi opet update na One UI 6.
Instalira sam i ovaj drugi put...
Da li se to i vama desilo?

Ne, jedan update i to je to. Da nije zakrpa to drugo?

Poslednja izmena:
Ako @Lemaja puni tim iz wc šolje znači da može bilo koji
Naravno. Koristim i od majke nekad xiaomi. Samo kod mene je ugašeno brzo punjenje i bez ikakvih problema radi. Nekad ga punim i preko PC. Generalno bitno da je USB-c i deri. Nije upao punjač nego telefon 😀 pa ostao punjač kod ćerkice u sobi koji je supruga slučajno našla.

Posle korištenja telefona ,meni odgovara skoro sve , sem onog otiska prsta ... fantastično moje prste ne voli i ne prepoznaje , valjda su mi suvi prsti , pa kad pokvasim prst , ili stavim pomadu za ruke radi ali me je baš razočarao .. ali nekoliko puta mise deesilo da 5x nije uspelo pa sam otključavala pinom ... Da ne bude zabune- ne koristim nikakvu zaštitu za ekran, , ekran je čist ...
Baterija me je oduševila ,inače ...
Dodaj i otkljucavanje licem imas dve mogucnosti pa promeni malo ugao prilikom procesa...meni u poslednje vreme radi iznenadjujuce dobro mada nisam bas nesto merodavan zbog koriscenja sata.

Moguće, nisam proverio pre drugog instala. Sada je security patch level na 1 novembar
Stigao je meni juce update, tako da imam 6.0 + update. Sve ok, cak mi se baterija stabilizovala, sto nije bio slucaj odmah po update-u na 6.0. Ja bih spicio oba, tj. vec jesam. :)

Pitanje za korisnike Gboard tastature - može li se nekako promeniti veličina tastature? Ne nalazim tu opciju u Podešavanjima za tastaturu a siguran sam da je bilo na svim prethodnim telefonima koje sam koristio.

Znam da nekad servisi neće da se bave telefonima koji nisu za EU tržište, pa pretpostavljam do to može biti i najveći problem u slučaju da zatreba

Sumnjam da će to biti problem jer cela S23 serija ima SD procesesre za sve regione.

Добио сам на службеном путу у САД од фирме нови S23 8/256, SIM free.
Телефон има један слот за SIM картицу.
Пошто имам две Јебтел картице, приватну сам пребацио у eSIM, а службену убацио физичку. У SIM менаџеру имам да одаберем која ми је примарна картица и то је то, нема контроле да ли да, на пример, пре сваког позива пита којом картицом желим да позовем, који број да буде примарни за интернет, који за поруке.
Знам да има неких заобилазних решења, типа да у именику на нивоу контакта подесиш којим бројем ћеш га увек звати, али ме чуди да ово наведено недостаје. Имао сам једно време A32 са две картице и ова подешавања су постојала у SIM менаџеру. Мало ми је глупаво да је телефон осакаћен, у смислу да не можеш лако да подесиш коју картицу желиш да користиш само за мобилне податке.

Друга ствар која ме интересује је да ли постоји начин да на једном телефону користиш Јебтел апликацију за два различита броја.
Видео сам да изгледа сваки број мораш да региструје са различитом мејл адресом, али то ћу преживети већ. Да морам да користим два телефона за исту апликацију са два броја... Ако је и од Јебтела, много је.
Што се OTA закрпа тиче, имам само октобарско ажурирање и Андроид 13.

Nazad
Vrh Dno