To se barem lako da proveriti.LA Noir je full price 20$/€ godinama. Ne znam odakle njima 40$ pa da je snize na 20%. Igra stara 12 godina.
Ja sam uhvatio zadnji voz pred PS5 verziju i kupio za $10. Posle toga nikad nije išlo tako nisko, uglavnom sam viđao da padne na $25.Moguce da za neke US regione igre kostaju jeftinije jer sad gledam preko weba a inace pratim preko konzole ali je sramotno da traze 2x vise za igru nego na drugim platformama.
Ili na PSN platformi igre stare kao vino.. lol.
EDIT: O ovome govorim, znam da nisam lud. Na psprice nema verzije od 10$ koliko sam je ja platio 2021 za praznike:
![]()
Eto gledma i Cyberpunk je bio jeftiniji. Comeone man.
![]()
Malo sam sad listao plati.market i vidim da za 1850 tlr dopunu traže 108eur, a taj iznos je 50eur u stvarnom životu. Dakle ugrađuju se duplo.Uspesno dopunio kredit na tuskom nalogu preko plati.market i kupio 5 igara/bundle-ova, pa ce se igrati pre ili kasnije.
Imam jos igara na umu, ali o tom po tom, taman nekima da padne cena, kao npr Cyberpunk 2077.
Evo spiska sa cenama u TL, mozda nekom zagolica mastu
- Red Dead Redemption 2 - 154,77 TL
- Grand Theft Auto V (PlayStation®5) - 219,50 TL
- The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition - 119,70 TL
- Mafia: Trilogy - 123,42 TL (sve tri definitive edition Mafije)
- RACCOON CITY EDITION - 99,75 TL (RE2+RE3)
Pa ja sam 1000 TL platio oko $40, ajde mozda koji dolar preko zbog konverzije kad sam kupovao USDT i $1 za fee pri prebacivanju. Ajde neka bude $45 sve ukupno.Malo sam sad listao plati.market i vidim da za 1850 tlr dopunu traže 108eur, a taj iznos je 50eur u stvarnom životu. Dakle ugrađuju se duplo.
Kako ti se isplati po tim cenama?
Baci u PP link ka tom tvom prodavcu...Pa ja sam 1000 TL platio oko $40, ajde mozda koji dolar preko zbog konverzije kad sam kupovao USDT i $1 za fee pri prebacivanju. Ajde neka bude $45 sve ukupno.
Ove igre sam platio 717,14 TL, sto bi znacilo da su me ispale oko $32 kad sve preracunamo. Da sam kupovao sve ovo na US nalogu, ispalo bi me $89,75, na UK £75,10. Da kazemo da bih ucario malcice na jeftinijim PSN vaucerima, ispalo bi me npr $85 i £70, a £70~=$87. Ajde da sve zaokruzim i napravim jos lufta za popust na vaucer, pa neka bude u oba slucaja $80.
Kad se sve uporedi, platio sam $32, naspram $80 koliko bih platio na drugim regionima. Slazem se da se oni (turci/rusi) dosta ugradjuju, ali kad sam sve stavio na papir, meni se ova TL varijanta uspomoc plati.market mnogo vise isplatila.
Naravno, iscimao sam se malo da nadjem sto povoljnijeg prodavca, jer neki solidno vise deru. Taj lik sto si ga nasao za 108e za 1850TL je bas preskup. Evo koliko bi ispalo kod ovog "mog". Naravno malo vise ispadne u dolarima.
Pogledajte prilog 414268
Zapravo, sad sam malo pogledao, on se uopste ne ugradjuje puno, jer po guglu 1850 TL = 58.85e.
@Punkass - jos pre nego sto sam aktivirao PS, istrazivao sam malo te virtuelne varijante, ali tada nisam nasao nesto da mi je delovalo jednostavno da se odradi iz Srbije. Bacicu pogled na te sto si predlozio, doduse ova Oldubil mi je nesto poznata.
KriptomA na koji nacin se placa tim Rusima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari