Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ljudi moji, ova "sniženja" su kerov racku!
Kao prvo, mesečne igre su užas, uglavnom, a onda nas "počaste" sa ovim ...
Imam ja dosta igara na čekanju, pa eto prilike da se dokažu ... konačno.
Ne vidim ništa prihvatljivo, subjektivno ...

Hmm..ako sam dobro rastumačio skrinšatove...
Produžim Extra za 101$ a onda upgrade-ujem za 20$ ?
I bude stara cena?
Tako je kod mene bilo malopre kad sam kupio, medjutim u medjuvremenu mi se ugasila konzola jer sam bio afk, sad upalim i udjem bezveze opet na black friday akcije i gle čuda, mogu opet da kupim još jednu godinu extra po sniženoj ceni. Ne znam jel su nešto menjali ili je bug, ali mi dozvoljava da doplatim još jednu godinu, samo sto nemam sredstava na wallet.IMG_2096.jpegIMG_2097.jpeg

Tako je kod mene bilo malopre kad sam kupio, medjutim u medjuvremenu mi se ugasila konzola jer sam bio afk, sad upalim i udjem bezveze opet na black friday akcije i gle čuda, mogu opet da kupim još jednu godinu extra po sniženoj ceni. Ne znam jel su nešto menjali ili je bug, ali mi dozvoljava da doplatim još jednu godinu, samo sto nemam sredstava na wallet.Pogledajte prilog 413887Pogledajte prilog 413888

Ja uđem preko PC-a jer nisam kući i ne nudi mi ništa. Samo regularnu cenu i 30% da upgrade-ujem na Premijum za narednih 20 dana. Goveda Sonijeva.
Inače imam 3 meseca Extra, zjbo sam se kod onog poskupljenja. Ali mi ne nudi popust ni za tu varijantu.

Ja uđem preko PC-a jer nisam kući i ne nudi mi ništa. Samo regularnu cenu i 30% da upgrade-ujem na Premijum za narednih 20 dana. Goveda Sonijeva.
Inače imam 3 meseca Extra, zjbo sam se kod onog poskupljenja. Ali mi ne nudi popust ni za tu varijantu.
Probaj preko konzole možda bude druga priča.

Sad sam se ponovo nakacio na US (nemam PS+), TR nalog na kom imam PS+ Extra i TR nalog na kom nemam PS+ (sve iz browsera ovaj put).

Na TR sa PS+ Extra mi nudi samo 30% popust za upgrade na Premium.
Na TR bez PS+ mi ne nudi nikakav popust ni za jednu PS+ opciju.
NA US mi nudi popuste za sve PS+ opcije.

Posto je kacena cena za Extra, a bilo je interesovanja za Premium, evo za koju cenu nude.
Po ovome se svakako isplati da se odmah ide na Premium, a ne Extra, pa upgrade na Premium.

1700260033929.png

Procitah brdo strana ali mi je i dalje malo nejasno pa da pitam.

Napokon sam uzeo ps5, koristicu moje stare naloge usa i uk sa ps3a jos, uk ce mi biti glavni. Drug ima sve ekskluzive pa da vidim kako se dujeli nalog da skinem koju (valjda se loginujem, stavim primary i loadujem licence?).

E sad, vidim da se diskutuje o nalozima iz ukrajine, turske itd i da ta placanja idu preko raznih sajtova. Ja generalno necu puno da igram i ne isplati mi se placati 100+e, pa koji je najisplativiji nacin doci do neke pretplate, srednje ili extra? I da li mogu taj nalog isto da podijelim sa drugom da on skine sta hoce npr i podijelimo trosak pretplate?

Sad sam se ponovo nakacio na US (nemam PS+), TR nalog na kom imam PS+ Extra i TR nalog na kom nemam PS+ (sve iz browsera ovaj put).

Na TR sa PS+ Extra mi nudi samo 30% popust za upgrade na Premium.
Na TR bez PS+ mi ne nudi nikakav popust ni za jednu PS+ opciju.
NA US mi nudi popuste za sve PS+ opcije.

Posto je kacena cena za Extra, a bilo je interesovanja za Premium, evo za koju cenu nude.
Po ovome se svakako isplati da se odmah ide na Premium, a ne Extra, pa upgrade na Premium.

Pogledajte prilog 413899

Ma, goveda iz Sony-ja...svakom nude drugačije.
Pošto sam zadnji put uzeo 3 meseca Extra (USA nalog) sad mi nude samo popust na upgrade na Premijum (probao sam i na konzoli).
Pošto imam još 20 dana do isteka pretplate, upgrade-ovao sam za 1,5 dolar.
Sad mi nude popust za Premijum ali samo za 3-mesecnu pretplatu 🤪...35 USD.
Jbmliga, ako može da se stack-uje mogu da uzmem 4x35 što je 140$. Bude neka ušteda. Ako ne, produžiću na 3 meseca... do Božića 😎
Btw, udjem kod drugara koji nema PS plus i njemu nudi Premijum za 119.
A prebacio sam nalog sa Aljaske na Oregon kao što napisa kolega gore i nije mi naplatio taksu.

Procitah brdo strana ali mi je i dalje malo nejasno pa da pitam.

Napokon sam uzeo ps5, koristicu moje stare naloge usa i uk sa ps3a jos, uk ce mi biti glavni. Drug ima sve ekskluzive pa da vidim kako se dujeli nalog da skinem koju (valjda se loginujem, stavim primary i loadujem licence?).

E sad, vidim da se diskutuje o nalozima iz ukrajine, turske itd i da ta placanja idu preko raznih sajtova. Ja generalno necu puno da igram i ne isplati mi se placati 100+e, pa koji je najisplativiji nacin doci do neke pretplate, srednje ili extra? I da li mogu taj nalog isto da podijelim sa drugom da on skine sta hoce npr i podijelimo trosak pretplate?
Pročitaj samo prvi post ove teme i sve
će ti biti jasno...

Sad sam ušao na moj UK nalog koji nikad nisam koristio.
Tamo nudi 12 meseci premijum za 83 funte..103 usd
Ovo je vec ozbiljna razlika u odnosu na redovnu cenu od 160usd.
Ne znam sta ce biti sa save-ovima ako downloadujem igru sa jednog na drugi nalog?
Kako mislis 3 meseca do Bozica?
Zjbvm se..mislim do sledece ozbiljnije rasprodaje.

Meni ne nudi nikakav popust za produženje PS+ Extra na UK. Možda ima veze sa datumom isteka (jul 2024.), pa sam za svaki slučaj ugasio auto-renewal (neki su pisali da im se pojavio popust posle toga).

Jel ima još neko da nije dobio popust na produženje pretplate?

Ja sam na turskom, ovo mi nudi..
Mada sam uzeo ovu najnizu, jer mi treba samo zbog online(neverovatno da se placa ako oces da igras online-ali ne bih da trpam temu o tome) :D
Screenshot_20231118_201421_PS App.jpg

Da, video sam da je jos nekome tako ponudjeno, a meni nije. Kao da su random bacili ljudima popuste.

Nego, kako si kupio/platio?

Da, video sam da je jos nekome tako ponudjeno, a meni nije. Kao da su random bacili ljudima popuste.

Nego, kako si kupio/platio?
Prosli put za igre sam cimao jedbog lika(igrali smo zaj cs go) sad sam na sajtu (plati market) po ceni od 0.04$=1TL platio preko binance-imam neke pare u kripto, covek se prijavio i kupio direktno...posle sam izmenio sifru odjavio sve uredjaje :D mada mi je to nalog napravljen samo za GT7 i GTA tako da i nema sta da cacka ako bas oce, ali ne verujem da to rade...oko 47-48usd mi ispalo to za godinu dana

Meni Premium istice u aprilu, ne nudi mi se nikakav popust za produzenje, mada sam procitao negde da mora cancel trenutne pretplate pa tek onda daje sa popustom, to mi se nesto i ne radi.

Kako mislis cancel trenutne pretplate? Ja pretpostavljam (ne znam) da treba da se iskljuci automatska obnova pretplate, pa da ce mozda onda ponuditi. Bas cu probati veceras, ako ne zaboravim. Zapravo ne znam ni u kakvom mi je statusu pretplata i koje sve opcije postoje, ali eto, doslo vreme da se i to sazna :D

Ovako je meni a to za otkazivanje sam video ovde , u komentarima, odmah tu u prvih par komentara.
If you are an existing subscriber, you have to cancel your current subscription and refresh before the discount will show. Then you can resubscribe at the discounted rate. That's what worked for me. Thanks for making extra hard, Sony.

20231118215034.jpg

Isto ne nude ništa i ističe u aprilu, ali obnova (Premium) mi je $80, pa bi verovatno bilo suludo da mi još nešto ponude ...

Ovako je meni a to za otkazivanje sam video ovde , u komentarima, odmah tu u prvih par komentara.

Pogledajte prilog 414091
Aha, pa onda je van pameti da otkazujes ako ti traje do aprila.

Videcemo, mozda za Bozicne praznike bude neka bolja ponuda, ali iskreno cisto sumnjam.

Vrh Dno