Tako da ce na moje pare cekati do narednog septembraTako je. Uglavnom go*nari klasika ništa za obnovu iste pretplate.
Nije ni u Singapuru toliko skupo kao u US, makar meni nudi ovo, međutim 9-10k din (ili oko 90$ US) je mnogo za ono što nude. Verovatno će biti popusta 30% (ako ne i više) za "crni petak" ili njihove praznike, pa ću tad razmisliti. Singapurski nalog mi samo služi za pretplatu, ponekad kupim i igre ako su na popustu. Za goste imam HR, ukućani koriste US, ja UK.
Pogledajte prilog 411974
Ostaju na nalogu i dostupne su tek kad se na TOM nalog obnovi pretplata...Koja je bese fora za igre koje mesecno dobijaju korisnici neke od PS+ pretplata, pa ta pretplata istekne?
Jel te igre ostaju na nalogu, ali i dalje mogu da se igraju ili mora da se obnovi pretplata da bi bile dostupne ili mozda neka treca varijanta?
Koja je bese fora za igre koje mesecno dobijaju korisnici neke od PS+ pretplata, pa ta pretplata istekne?
Jel te igre ostaju na nalogu, ali i dalje mogu da se igraju ili mora da se obnovi pretplata da bi bile dostupne ili mozda neka treca varijanta?
Ostaju na nalogu i dostupne su tek kad se na TOM nalog obnovi pretplata...
Važno je napomenuti da ne radi kad nemaš PS+ pretplatu baš na TOM nalogu.Monthly games ostaju trajno, ali kada nemas PS+ pretplatu onda su ti blokirane i ne mozes da ih igras dok ne obnovis pretplatu.
Ostale koje su u okviru Extra kataloga, te mozes da skines i da igras sve dok se i nalazi u katalogu. Nakon sto bude izbacena iz kataloga, da bi nastavio da je igras moras da je kupis.
Sto se pretplate tice, ja imam Premium i uopste mi ne nudi nikakav popust... ako hocu opet da kupim, 160$.
Ogroman mi je backlog igara svakako, tako da bi mi pre dobrodosao EAFC 24 jer dok budem odigrao sve, mozda Cyberpunk dodje i u PS+ Extra katalog.
Nije smeće, odlična je igra. A zavisi koliko si spreman da cekas...Na Redditu kažu da od toga kad vam ističe pretplata dobijate ili ne dobijate popust za produženje. Ako je blizu isteka, dobićete, meni u januaru i nemam.
A šta mislite, da li se isplati uzeti Hogwarts Legacy za 36 dolara ili mislite da će davati to smeće uz smoki sledeće godine?
A za koliko ti nudi Premijum? I meni Extra ističe u decembru.Isticala mi pretplata u decembru i može da se produži postojeća pretplata ali najduže godinu dana po sniženoj ceni, ali vidim da sada ima jedna zackoljica, ne samo za ps plus već za bilo koju drugu kupovinu, preko iznosa sad naplaćuju i taksu, nalog registrovan na Aljasku gde se ranije nije naplaćivalo, čisto da znate.Pogledajte prilog 413856
Dali su Horizon FW posle godinu dana jer kazu da je stala prodaja a stizao je DLC. A za ovo kazu da jos ide fino tako da bas je pitanje, mozda bude vec u decembru sad a mozda tek kad spreme i za njega DLC.@holland ja se isto to pitam za ragnarok, kopka me da ga kupim, ovo je za sad najniža cena za koju ga nude, ne znam da li će biti skorije dodato uz ps plus, jer neke igre su davali nakon godinu dana, dok recimo gran turismo i dalje ne daju a izašao je pre ragnaroka.
meni su isto naplatili tax, nalog je Aljaska. pre jedno mesec dana je bilo bezpreko iznosa sad naplaćuju i taksu, nalog registrovan na Aljasku gde se ranije nije naplaćivalo, čisto da znate.
Evo koje su cene nakon produžetka ps extra za narednih godinu dana. Extra je sada full cena bez popusta a premium daje 30% za upgradeA za koliko ti nudi Premijum? I meni Extra ističe u decembru.
Da li da kupujem EA FC24 ili da čekam da se pojavi na EA Play. Kad obično akutealn fudbal stave na EA Play?
I imam GTA V PS4 verziju. Kako da nadogradim na PS5 verziju? Da uplatim samo GTA V online ili...
I ja se dvoumim za Ragnarok i za Star Wars Jedi Survivor, bili su mi u planu, ali sam iskreno očekivala malo veće sniženje. Mogao je do pre jedno mesec dana da se uzme Ragnarok na CD Keys za 33 evra, kod ne nalog, znači malo jeftini je bio nego sad.@holland ja se isto to pitam za ragnarok, kopka me da ga kupim, ovo je za sad najniža cena za koju ga nude, ne znam da li će biti skorije dodato uz ps plus, jer neke igre su davali nakon godinu dana, dok recimo gran turismo i dalje ne daju a izašao je pre ragnaroka.
Ti imaš turski nalog?Ako sam dobro primetio, na turskim nalozima nema popusta ni na produženje PS+ Extra ni na potpuno novu pretplatu. Jedino ima 30% na prelazak na Deluxe/Premium.
Ista priča i kod mene, i kad sam nedavno pitao ovde su mi napisali da mora ponovo da se kupi igra....
I imam GTA V PS4 verziju. Kako da nadogradim na PS5 verziju? Da uplatim samo GTA V online ili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari