Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Све је то лепо, ако хлађење буде на нивоу. Ако ће да шиште са бројевима а SoC тротлује после 5 мин, џабе су кречили.

s24-colors-1.webp

s24-colors-2.webp

Овде једино црни да те не буде срамота да извадиш телефон на сто. Дај боже да уживо буде лепше...

Vala a mene ako nesto natera da promenim s23u, to ce biti boja jer me crna smorila maksimalno :D toliko sam zeleo crni telefon, jedini put je bio crni note 2, posle onaj tamno plavi note 9, ostalo sve beli ili aura. A sad me crni tako ubija u pojam :D
Video skoro izlozen zeleni i krem s23u, doslo mi da polomim moj odmah :D

@psychofedex Такође нисам фан црних телефона, јер су досадили. Него сам издвојио овде црну јер остале боје делују очајно(бар мени). Уживо се надам да ће бити боље, јер је и зелена на S23 мени деловала ништа специјално кад оно уживо изгледа одлично.
Коначно потврда да ће S24U бити са SD Gen 3 за све регионе, док ће S24, S24+ за Европу и Кореју бити Exy.

Optimistično s' obzirom da S23 serija ima Snap koji je sposoban da se nosi sa svim izazovima još sigurno naredih 4-5 godina. Lepo je što su oni pojačali i prestigli A17, ali mislim da će im S23 serija ipak biti prodavanija od S24 serije. Još ako izbace optiku, biće veselo.

Malo sam se nasalio u smislu da Sony moze da parira po broju prodatih uredjaja, ali realno Sony trenutno nudi najbolje od Android sveta, ali nazalost Sony je odavno otisao sa naseg trzista, nema ga u ponudi, tj nema ni ovlascenog servisera. Jako je lose sto pored Samsunga na nasem trzistu imamo samo kineze koji u poslednje vreme nemaju krsten model telefona, tj uredjaja. Evo gledam Sony sta ima u ponudi i niko nista slicno ne nudi, 4k oled ekrani sa 120Hz, 21:9 odnos stranica, vrhunske kamere koje sami proizvode, tj same senzore, koje retko ko zna da koristi jer mora sve rucno da bi se izvukao maksimum, ne znam zasto, ali im procesuiranje slike nije najbolje, zvuk fantastican, 3.5mm ulaz, ulaz sa micro sd karticu, dakle all around uredjaj kao sto je npr Sony 1 V niko ne nudi. Kada bi znali koliko Samsung ulaze u samu promociju telefona, kroz stimilusanje prodavaca tako sto se na njihovoj platformi Samsung + edukuju i samim tim nagradjuju sa raznim vaucerima itd onda bi vam bilo jasno zasto im prodaja ide tako dobro. Zasto je LG prestao da proizvodi telefone, pa zato sto LG flagship tel koji npr kosta 1000e moze da se kupi polovan za pola godine za 400e, dok kod Samsunga cena padne nekih 20%, a kod Apple tipa 10e. Primer je da sam pre par godina kupio polovan LG g7 za 150e kada galaxy s9 nije mogao da se nadje ispod 300e, a oba su flagship modeli iz iste godine sa istim snapdragon 845 chipsetom.

Kakav sony probao sam sve ove nove sve je to na papiru ok uzmem da ga koristim bezveze i kamere lose jos ne umeju hdr da naprave na telefonu o cemu pricamo!Softver strasno dosadan smoris se posle 2 dana.
Samo me zanima ko će sa S23U da pređe na S24U .... i cene uređaja naravno . Od S21U je do sada samo blaga kozmetika napredak 🤔 ...

Note 20 ultra dan danas lepsi od svih novijih a i ovako i nicemu ne zaostaje poredio moj snapic s23U bolji nocni mod i to je to sto se kamere tice.Ono sto me razocaralo par komada s23U sam poredio svetliji ekran na s22U od drugara gotovo isti max brightnes kao na notu.

Poslednja izmena:
@psychofedex Такође нисам фан црних телефона, јер су досадили. Него сам издвојио овде црну јер остале боје делују очајно(бар мени). Уживо се надам да ће бити боље, јер је и зелена на S23 мени деловала ништа специјално кад оно уживо изгледа одлично.
Коначно потврда да ће S24U бити са SD Gen 3 за све регионе, док ће S24, S24+ за Европу и Кореју бити Exy.
Ja se već dugo dvumim da li mali ili ultra 23. Nakako me strah da čekam s24 ultru, jer su previše puta *****ali za Evropu. Posle fijaska sa s22 nije im za verovati.

Ja se već dugo dvumim da li mali ili ultra 23. Nakako me strah da čekam s24 ultru, jer su previše puta *****ali za Evropu. Posle fijaska sa s22 nije im za verovati.
S24U иде за цео свет са SD Gen 3,верујем да ту неће бити грешке, као што је и S23U досад већини радио одлично.. Е сад кад крене слепачење са S24 и + за 3 тржишта Егзинос, за 5 Снеп, ту већ видим проблеме унапред.
Такође, нова серија биће освежена за неку боју, а колико сам прочитао биће и Gold Edition ко наручи директно од Самсунга(као ове године црвена).

^ koliko znam S24 i S24+ su potvrdili exy za evropu dok što kažeš S24U ide snap kao i za S23U neka OC verzija što neće imati ostali proizvođači. Valjda su se opametili da u najjači model korisnici neće da prihvate lošije plus su nagovestili da povećavaju broj jedinica u poređenju sa S23U.

Još samo fali da se ta "klokovana" verzija SD-a malko više greje, ovde će ponove početi da se "kuka".😉😀

^ neće. Ima i S23U Snapdragon 8 Gen 2 for galaxy verzija. Jako malo OC ali dovoljno da se kaže da je brži od osnovne verzije.

Mnogo je brži baš. Samo na papiru da piše da Galaxy ima nešto specijalno kao.

^ nemoj komentarisati ako ne pročitaš post sa razumevanjem.

Pa kažem, brži je za debile.

^ nemoj komentarisati ako ne pročitaš post sa razumevanjem.
Nemoj mi reci da si vec nabavio S24 ccc
Opet surujes sa onima sto vole voce ,nemoj da se izvlacis video sam te ;)
Inace licno mislim da S24 nece biti ama bas nista posebno bez obzira sa kojim procesorom dodje,nadam se Exyju naravno
Veliki napredak bi po meni bio brzina punjenja to bi resilo problem trajanja baterije
Ne vidim sta novo mogu da.izmisle note serija radi odlicno i nekih drasticnih promena nema odavno a nece ih ni biti

^ a gde bih mogao da ga nabavim 😀. Promene će biti sitne kao i kod drugih proizvođača. Malo poboljšanje cpu, kamera...

Kad si ti i pitamju sve je moguce ,cak i da se vratis na vocku

^ ja volim da menjam pošto oba proizvođača su mi odlični. Odmah vidim i promene plus razlike između modela.

Znao sam da ce da ga iskopa negde
Cim stigne upredi ga sa 15max 🤣

Ja uzimam S24U čim se pojavi, iako sam mišljenja da se uzimaju samo neparne serije, mislim da će S24U biti pun pogodak, mene generalno kamera najviše interesuje a ovde vidim da će početi da koriste pun potencijal 200mpx senzora.

Vrh Dno