Koaksijalni dolazi do stb koji trenutno imam... Umesti njega ide move n go... Ako sam. Shvatio da to tako. IdeNisam bas ispratio najbolje. Za dodatni move box ce ti trebati koaksijalni kabal svakako ako mislis da gledas kanale.Vracanje moze preko wifi. Koliko znam nemaju vise u ponudi move uredjaje bez koaxa.
Neće ni kod mene... Sada probao baš.Pozdrav svima. Jel ima neko problema sa Apollon aplikacijom? Ne mogu da se prijavim preko partnera Supernova sa kredencijalima koje sam dobio pre godinu dana. Dobijam grešku - Pogrešan broj telefona/korisničko ime ili lozinka! Do sada je sve uredno radilo. Prijavio sam pre 2-3 dana, oni mi resetovali Move nalog (klasika).
Ide mail...Neće ni kod mene... Sada probao baš.
Ja sam isto slao vremenom mail i ništa jednostavno se i pre dešavalo, ne radi par dana pa proradi. Nije ovo prvi put imao sam jedno 5x do sada isto ovo.Ide mail...
Proverio sam i sa kontakt centrom, objasnio sam im problem, pa će pogledati ujutru ono što sam primetio je da mogu da se logujem na web portal ali mi ne pušta nijedan video, kada sam ušao u moj profil zateklo me je da "Pretplata važi do: 11.10.2023."Ja sam isto slao vremenom mail i ništa jednostavno se i pre dešavalo, ne radi par dana pa proradi. Nije ovo prvi put imao sam jedno 5x do sada isto ovo.
To za pretplate uvek piše tako bezveze pa zbuni ljude, ja sam se isto prvi iscimaoProverio sam i sa kontakt centrom, objasnio sam im problem, pa će pogledati ujutru ono što sam primetio je da mogu da se logujem na web portal ali mi ne pušta nijedan video, kada sam ušao u moj profil zateklo me je da "Pretplata važi do: 11.10.2023."
Tako jeAha,ti hoces obican stb da zamenis Move boxom?
Lepo okreneš 19911. Javi se gospođa ili gospodin i kažeš im šta želiš. Onda vam oni kažu da je zamena uređaja na zahtev 500 din. I to je to, zakažete kada da dođu. Sad sve zavisi koji paket imate. Paket "plan 2m" ide jedan move i jedan stb, paket "plan 2l" isto, paket "plan 2xl" idu 2 move uređaja. Jedino ako nemate neki poseban paket u dogovoru sa njima.Tako je
sta uradi? ja kad sam zvao da uzmem zamenski move bez coax-a nemaju na stanju kao stari model bla bla lolSutra onda uzimam dodatni move...😁
izvini kakva je razlika izmedu move stb i obicnog stb-a zar to nije isti uredaj? :OLepo okreneš 19911. Javi se gospođa ili gospodin i kažeš im šta želiš. Onda vam oni kažu da je zamena uređaja na zahtev 500 din. I to je to, zakažete kada da dođu. Sad sve zavisi koji paket imate. Paket "plan 2m" ide jedan move i jedan stb, paket "plan 2l" isto, paket "plan 2xl" idu 2 move uređaja. Jedino ako nemate neki poseban paket u dogovoru sa njima.
Obican stb nema opcije vraćanja....sta uradi? ja kad sam zvao da uzmem zamenski move bez coax-a nemaju na stanju kao stari model bla bla lol
izvini kakva je razlika izmedu move stb i obicnog stb-a zar to nije isti uredaj? :O
probaj Aleksandra 0668771017Obican stb nema opcije vraćanja....
Ima li neko broj nekog Agenta za podrucije Kragujevca?
A je li rečeno kako se naziva taj stari model koji nemaju na stanju?sta uradi? ja kad sam zvao da uzmem zamenski move bez coax-a nemaju na stanju kao stari model bla bla lol
najverovatnije ako raskinem ugovor u julu 2024 mislim da cu da zadrzim taj stb za mene mnogo bolje radi od ovog move uredaja brze prebacuje kanaleA je li rečeno kako se naziva taj stari model koji nemaju na stanju?
Meni su iste priče prodavali neobaveštene radnice tipa "pa taj uređaj se više ne koristi", "to je stari uređaj zamenjen MOVE boxom" i sl. dok je u isto vreme par ljudi ovde došlo do tog uređaja. Taj uređaj je MOVE IP STB. Onda sam rešio da presečem gluve i glupe telefone i otišao direktno da se razjasnimo. 10 minuta me ubeđivala da taj uređaj više nije u upotrebi (misleći verovatno na stari SN OTT uređaj) a da ja mislim na običan STB. Pa sam joj dao ugovor na kome stoji lista dostupnih uređaja i cena za oštećen/uništen uređaj: MOVE IP STB - 8.000 din. Prvo je zverala nekih pola minute pa nazvala kolegu koji joj je potvrdio. Onda mi rekla da pošaljem mejl u kome da tražim da donesu na adresu. Dobio sam pozivom pozitivan odgovor sledećeg dana da bih drugog dana dobio poziv od druge genijalke koja kaže da je taj uređaj već godinama van upotrebe. I tako sam izvisio a par dana kasnije jedan kolega (iz nekog manjeg mesta, ne sećam se tačno) se pohvalio da su došli tehničari i postavili taj fantomski MOVE IP STB iako nije zahtevao baš taj.
Tako da će pre oni u zemlju da propadnu nego nauče šta imaju tamo od opreme.
Bio si u pravu. Proradila Apollon aplikacija kod meneJa sam isto slao vremenom mail i ništa jednostavno se i pre dešavalo, ne radi par dana pa proradi. Nije ovo prvi put imao sam jedno 5x do sada isto ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari