DnevnoCek, cek. Dovoljno da ose otkljuca samo poslednja misija?!
I za sat, sat i po... brate nemoguce
QB je odavno propao. Više sam naučio od kajza i ijuksina za mesec dana nego od QB za sve njegove godine.Slusam QB kako se danas isplaka kako mu je WZ-132A mnogo los tenk, pa se pitam dal ja vozim zadnja dva dana isti taj tenk.
32 borbe, mark vec na 68.5%, winrate 69%, 3450 kombinovano, i to sam u tih 32 istrazivao module na njemu a top otkljucao upravo posle 32ge borbe.
Pristojan tenk ali mora da se igra pomalo kao medium.
Slazem se nego nisam ocekivao da ce tolko da omasi, nije sad on neko ko je juce poceo da igra.QB je odavno propao. Više sam naučio od kajza i ijuksina za mesec dana nego od QB za sve njegove godine.
Slazem se nego nisam ocekivao da ce tolko da omasi, nije sad on neko ko je juce poceo da igra.
Nesto mi je i ukrajinac pao sa igrom u zadnje vreme, izgleda naso devojku.
Kajzo kida i dalje.
Evo sinocna sesija, ako neko hoce da pogleda, moze neko da baci neki follow a i dobro bi mi dosli neki saveti od nekog ko je malo upuceniji u twitch stream.
Narocito dobar poslednji game, na 1:37:30.
Daleko od toga da ću da branim QB ali cela ta linija je linija loših LT. Nemaju ništa zanimljivo što bi me privuklo da ih igram.Slusam QB kako se danas isplaka kako mu je WZ-132A mnogo los tenk, pa se pitam dal ja vozim zadnja dva dana isti taj tenk.
32 borbe, mark vec na 68.5%, winrate 69%, 3450 kombinovano, i to sam u tih 32 istrazivao module na njemu a top otkljucao upravo posle 32ge borbe.
Pristojan tenk ali mora da se igra pomalo kao medium.
Realno pogotovo jer za bondove moze da se uzme sjajni 121B i onda je guranje MT linije postalo besmisleno. Jedino sto imam lepi 3d skin za 121 pa bih ga samo zbog toga otkljucao, ali me mrziiiii.Daleko od toga da ću da branim QB ali cela ta linija je linija loših LT. Nemaju ništa zanimljivo što bi me privuklo da ih igram.
WZ-132A ima posečan WR od 48%. To se odmah vidi ako imaš relativno malo partija a Mark brzo skače.
Kineska linija tenkova kod mene za LT i MT staje na 34-1.
Imam WZ 111-5 koji je skoro pa besmisleno igrati danas.
Nisam bas siguran da li su losiji ili su specificniji pa se ljudi teze adaptiraju na stil igre koji oni zahtevaju. Opet kazem, ne moze se igrati kao klasican scout, nema ni camo ni spoting range kao ostali, nekako izgleda kao da mu fali od svega po malo, ono gde je dominantan je top i igra 1na1.Daleko od toga da ću da branim QB ali cela ta linija je linija loših LT. Nemaju ništa zanimljivo što bi me privuklo da ih igram.
WZ-132A ima posečan WR od 48%. To se odmah vidi ako imaš relativno malo partija a Mark brzo skače.
Kineska linija tenkova kod mene za LT i MT staje na 34-1.
Imam WZ 111-5 koji je skoro pa besmisleno igrati danas.
Izvini posto je malo duzi post nisam stigao ranije da napisem.Sta oko strimovanja te zanima??
Na ovom linku ima 2700x u WoT-u benchmark sa ovim novijim procesorima, izgleda da bi ryzen 5600 bio dobar upgrade.Izvini posto je malo duzi post nisam stigao ranije da napisem.
Konf je sledeca:
Ryzen 7 2700x
16GB ram 3200mhz
RTX3090 24GB
SSD Intel P3605 1.6TB
Monitor je 240hz pa nisam zakljucavao vsync.
Igram na 1728x1080 rezlocuciji i imam (zavisno od mape) 120-150 fps. Setovanja su HD client, impruved graphic i sve na ultra sem blura i extra effecata. Ono sto je interesantno je da u task menadzeru cpu je na 30% a gpu na 0% usage, znaci bukvalno 0 i ponekad predje na 1%.
U OBSu sam stavio da nvidia radi encoding i fps mi se nesto i ne razlikuje od toga da li strimam ili ne.
Gledao sam nekog nemca na strimu i on ima istu kartu i setovanja u igri i 300 fps, e sad on tvrdi da je do cpu jer on ima bolji cpu ali meni nije jasno kako mi je cpu bottleneck kad stoji na 30% usage.
Sto se strima tice, hteo sam da neko ko gleda strim uporedi kvalitet slike kod mene i kod nekih pro strimera. Mislim na to da li ima nekih stucanja, zrnavljenja slike, gubitka fps i slicno. Naravno mislim na igru, kameru zanemarite, nasao sam je u fijoci cisto da je ima.
Jos bi mi znacio bilo kakav savet oko podesavanja OBSa i svega ostalog oko twicha. Kanal sam startovao pre par meseci vise iz radoznalosti nego sto nesto ocekujem od njega ali bih hteo da to bude na pristojnom nivou bez obzira na slabu posecenost.
Da se igraš na 4k ili čak i 2k CPU ne bi bio bottleneck. Ovako 1080p i sve naniže je scenario gde CPU ima veliki uticaj. Tako da kao što kolega iznad reče. Menjaj CPU.Izvini posto je malo duzi post nisam stigao ranije da napisem.
Konf je sledeca:
Ryzen 7 2700x
16GB ram 3200mhz
RTX3090 24GB
SSD Intel P3605 1.6TB
Monitor je 240hz pa nisam zakljucavao vsync.
Igram na 1728x1080 rezlocuciji i imam (zavisno od mape) 120-150 fps. Setovanja su HD client, impruved graphic i sve na ultra sem blura i extra effecata. Ono sto je interesantno je da u task menadzeru cpu je na 30% a gpu na 0% usage, znaci bukvalno 0 i ponekad predje na 1%.
U OBSu sam stavio da nvidia radi encoding i fps mi se nesto i ne razlikuje od toga da li strimam ili ne.
Gledao sam nekog nemca na strimu i on ima istu kartu i setovanja u igri i 300 fps, e sad on tvrdi da je do cpu jer on ima bolji cpu ali meni nije jasno kako mi je cpu bottleneck kad stoji na 30% usage.
Sto se strima tice, hteo sam da neko ko gleda strim uporedi kvalitet slike kod mene i kod nekih pro strimera. Mislim na to da li ima nekih stucanja, zrnavljenja slike, gubitka fps i slicno. Naravno mislim na igru, kameru zanemarite, nasao sam je u fijoci cisto da je ima.
Jos bi mi znacio bilo kakav savet oko podesavanja OBSa i svega ostalog oko twicha. Kanal sam startovao pre par meseci vise iz radoznalosti nego sto nesto ocekujem od njega ali bih hteo da to bude na pristojnom nivou bez obzira na slabu posecenost.
Nisam kupio monitor samo zbog 240hz, monitor ima 3x bolju sliku od onog koji imam pored njega u svakom smislu. Plus me kostao kao neki od 144hz. A 3090 sam stavio jer mi je bila pri ruci.cemu onda monitor od 240Hz i rtx3090 ako ces igrati u 150fps?
poenta je da ne ide ispod 240
ja sa 3060ti sve na max (nije sve na max, u sniper mode je sve pogaseno, ali ovako sve) imam oko 200 fps u 1440p. nesto tu tebi nije ok
40 stejdza nije puno, prethodni je bio 50.Maraton je tu ali mislim da 40- i nivo za 11 dana je teško dogurati.
Mada i za ovog srednjeg tenka 15s punjenje topa, mislim da je ipak previše..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari