Vi koji ste skoro ugradjivali kotao na gas ili ste iz struke, molim vas pogledajte ovu ponudu. Znam da je kotao malo skuplji nego kod nekih dobavljača i nemam problem sa tim, ali malo mi bode oči kotao, pa jedan set, pa drugi set, pa ugradnja, pa puštanje u rad, pa instalacija wifi modula od 30eur...video snimak ugradnje traje 4 minuta. Najveća muka je bušenje rupa, ako ga postavljaš na zid.
Pogledajte prilog 410913
Ista firma me tačno 2 sedmice razvlači, ne mogu da daju ponudu i odgovore na pitanja. Prodavac (izuzetno ljubazan) u telefonskom razgovoru uopšte nije znao šta je magnetni hvatač nečistoća, pa je kasnije na mail odgovorio da ima smisla ugraditi ga, niti je uspeo da mi kaže zašto je dobro da dam 300 eur za ovu kontrolu kotla. Koju sam ja već odlučio da uzmem, ali ne mogu sa njim da se objasnim da li ona dodje sa WiFi modulom ili mora da se veže kablom. Čovek je zapravo rekao da to uopšte ne moram odmah da stavim.
Shvatam da sam zakasnio sa kupovinom, već se ulazi u grejnu sezonu, shvatam da su prebukirani, ali izgleda da u ponedeljak moram da nadjem drugog prodavca/servis za ugradnju. Bio bih zahvalan za svaku preporuku, grad Beograd.