Za ram memoriju se premisljam jer sam nasao i ovde za 4500din 2x8gb rgb
Zaista ne znam, pretpostavljam da je razlika minimalna. Koje god da uzmes ne verujem da ces pogresiti, ja sam uzeo neke jeftinije posto nemam senzor za sijalice, i stvarno su odlicne, verujem da su ove jos bolje.Razlike izmedju ovih sijalica sto si poslao su minimalne pretpostavljam?
Ja ih narucio prije 2 dana, javicu utiskeZaista ne znam, pretpostavljam da je razlika minimalna. Koje god da uzmes ne verujem da ces pogresiti, ja sam uzeo neke jeftinije posto nemam senzor za sijalice, i stvarno su odlicne, verujem da su ove jos bolje.
Da, ali ovde dobiješ 5 god garancije na nvme...Za ram memoriju se premisljam jer sam nasao i ovde za 4500din 2x8gb rgb
A za nvme se ne slazem,jos je tamo povoljan...
Ovde moram i postarinu da platim...
A tamo 3Da, ali ovde dobiješ 5 god garancije na nvme...
A tamo 3
Da se ne lazemo garancija za stvari od 10-15e ne da ne vrede nego ko ce da salje? Pa postarina ce mi izaci 800din. A pre je bilo drugacije,u jednom smeru platis ti u drugom ovi iz servisa...
Nude iznad 3000din ali je kod njih i dosta skupljea roba.I sada je isto tako. Mnoge firme preko 3.000,00 poštarinu daju besplatno. Neke od njih nude i premijum garanciju. Ja sam je na sreću koristio samo jedan put.
Na koju daljinu ovo može da hvata? Predajnik je nekih 25 km od mene... Pretpostavljam da ne može. Često nestaje Orion, pa da ima neka alternativa.Vidi samo za cenu. Bilo je jeftinije.![]()
3600 Miles TV Antenna Upgraded Newest HDTV Indoor Digital Amplified TV Antennas
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ja sam pre otprilike mesec dana uzeo 2x16gb na 3200mhz Kllisre ram za 35e i da kucnem u drvo radi trenutno bez problema u dual channeluZa ram memoriju se premisljam jer sam nasao i ovde za 4500din 2x8gb rgb
A za nvme se ne slazem,jos je tamo povoljan...
Ovde moram i postarinu da platim...
2.4ghz i ne verujem da bi se preterano usrećio.Jel valja ovo čemu...
![]()
NEWEST Wps Router 300Mbps Wireless WiFi Repeater WiFi Router WIFI Signal Boosters Network Amplifier Repeater Extender WIFI Ap - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
ili
![]()
FENVI 1200Mbps 5Ghz Wireless WiFi Repeater Booster 2.4G/5GHz Wi-Fi Signal Amplifier Extender Router Network Wlan WiFi Repetidor - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Bukvalno mi je preko glave što u jednoj spavaćoj sobi nemam stabilan signal.
Juče gledam derbi i malo malo zakuca Eon na fonu (na stranu što je on neoptimizovano smeće)...
Napandrčio bi ovo u šteker u toj sobi, ako bi pomoglo...
Nemam pojma zaista. Lokacija je Pancevo. Stoji u ormanu antena. Odakle signal dolazi nemam pojma.Na koju daljinu ovo može da hvata? Predajnik je nekih 25 km od mene... Pretpostavljam da ne može. Često nestaje Orion, pa da ima neka alternativa.
A ovaj drugi taj je 5g...2.4ghz i ne verujem da bi se preterano usrećio.
Ja sam pre otprilike mesec dana uzeo 2x16gb na 3200mhz Kllisre ram za 35e i da kucnem u drvo radi trenutno bez problema u dual channelu
To vec izgleda bolje, ali uzmi u obzir da 5ghz ima manji domet, odnosno, brzina prilicno pada kako se odaljavas.A ovaj drugi taj je 5g...
Hvala. Može da stoji i između mene i rutera. Ima utičnica.To vec izgleda bolje, ali uzmi u obzir da 5ghz ima manji domet, odnosno, brzina prilicno pada kako se odaljavas.
Idealno je da ovakav uredjaj stoji izmedju tebe i rutera, a ne pored tebe. Ako je pored tebe, ti ces biti sjajno povezan sa repeaterom, ali repeater ce imati isti problem kao i tvoj telefon. Cisto sumnjam da mu te antenice mnogo pomazu da ima bolji signal od telefona.
Takodje, ovi uredjaji prave novi SSID. Barem ovi jeftini, cak i kada se podese kao repeater, samo naprave isti ssid i pass kao original pa ti onda skakuces sa jednog na drugi, a pitanje je da li bi uopste presao na repeater iako mu signal bude bolji.
Sve u svemu, ja ne znam nikoga da je zadovoljan repeaterima.
Sa druge strane za mesh treba izdvojiti stotinjak eur.
Edit, ako slucajno imas komp u toj sobi (da je na kablu), ja bih na njega stavio bilo kakvu wifi karticu i napravio hotspot. Dosta novih ploca sada dolazi sa wifi pa bi to bilo idealno.
Prilicno sam siguran da komp moze da napravi hotspot dok koristi wifi. Probaj i vidi da li je bolje, to je 3 sek posla.Hvala. Može da stoji i između mene i rutera. Ima utičnica.
I komp je na wifi, ali tu je signal bolji.
Bio sam ubeđen da sam pisao.Mogo si da napišeš neku recenziju sa slikama ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari