Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam na svom trulom pasatu b6 stavio bevinsee v55, ali on ima sociva/projektore na kratka, i odlicno sijaju, a nema greske...jes da je oko 50-60e al vredi za sve pare...cele su metalne i dosta teske, kad se uzme u ruku nekako deluje kvalitetno, oko godinu dana ih imam za sad odlicno

Možeš li ga pitati jel gledao neki kod nas pre poručivanja, pa je ovaj bolji od lokalne ponude?

Znam da je bilo povremeno u lidlu, pa rekoh da vidim da li je ovaj bolji. Nije loše imati.
Gledao je kod nas.
Drugar je od onih što ispita sve do najsitnije tačkice, Gledao je ove iz lidla, ima ih na sve strane kupiti kod nas.
Uglavnom odlučio se za taj, nisam ulazio u detalje zašto ali verujem da je dobar čim je on uzeo.

Neka preporula za sobnu tv antenu? Samo na na box da nakacim, da ne provlacim vanjsku,a cisto da hvata kojo kanal.

Imam takvu, ali bez pojačala, nista ne hvata, sad da li je pojacalo neophodno i ta antena nije ni za ****, recenzije su prilicno sarene i ne ulivaju poverenje.

Ja kupio 2 sa pojacalom. Stricu poklonio jednu, instalirao mu i hvata sve kanale na neki stari samsung crt tv i box. Ovu drugu nisam probao. Stoji mi u steku ako zatreba nekom.

Da li ima neko preporuku za one šrafove (odbojnike) koji idu između kućišta i matične ploče ?

Drugari, da li neko ima iskustva sa bežičnim kompletima tastatura + miš koji idu na 1 USB, tipa ovaj:

Kačio bih na android box, za lakšu manipulaciju pored TV-a, pitanje da li će raditi, pošto u specifikacijama piše da je samo sa Win7/8/10?

Baš javi, interesuje i mene.

Refund odobren, u toku je, rok povraćaja 3-8 radnih dana.

Refund startingProcessingFinished
Your refund request is processing
We've sent your request to the relevant bank or financial institution. This will take 3-8 working days to process. To check the progress of your refund, quote the ARN code reference 74987503296001640448722 to your bank or financial institution.

Preporuka za neki termostat za grejanje? Ne mora da bude bezicni, wifi, samo da mogu da podesim 2 razlicite temperature za razlicito doba dana

Preporuka za neki termostat za grejanje? Ne mora da bude bezicni, wifi, samo da mogu da podesim 2 razlicite temperature za razlicito doba dana
i mene zanima termostat za grejanje, ali da je wifi. Ovo je nesto sto mi je zapalo za oko, da li je neko narucivao?

Auto punjac za telefon neki da podrzava brzo punjenje na xiaomi?

Da li je ne neko kupovao sa AE od "Netac"
Ima dosta visoke ocene,nemogu sa telefona da vidim recenzije od rusa,oni su ostri sa kritikama.

i mene zanima termostat za grejanje, ali da je wifi. Ovo je nesto sto mi je zapalo za oko, da li je neko narucivao?

Ja koristim ovaj drugi wifi Avatto. Ok je za te pare. Meni je bio bitno da ima wifi. Samo pazi, ako ga kacis na gasni kotao malo je zeznuto povezivanje. Meni je šemu povezivanja poslao tip sa hrvatskog foruma. Rekoše mi majstori za gas, ako se loše poveže, ode matična na kotlu, cca 300eur.
Inače radi preko Smart Home-a (Tuya) bez problema, smart home varijanta, tipa IF izadjes iz kuće THEN gasi kotao....

Ja koristim ovaj drugi wifi Avatto. Ok je za te pare. Meni je bio bitno da ima wifi. Samo pazi, ako ga kacis na gasni kotao malo je zeznuto povezivanje. Meni je šemu povezivanja poslao tip sa hrvatskog foruma. Rekoše mi majstori za gas, ako se loše poveže, ode matična na kotlu, cca 300eur.
Inače radi preko Smart Home-a (Tuya) bez problema, smart home varijanta, tipa IF izadjes iz kuće THEN gasi kotao....
https://vi.aliexpress.com/item/1005...437!rec!SRB!925735114!AC&gatewayAdapt=glo2vnm

Naleteh na ovaj vizuelno je kopija gugl nesta ali ne buni, koja varijanta radi na kotao na pelet. Tu u principu ide no,nc , i com. Ovde na aliju u semi odgovara tome grejanje na vodu

@bracin

Pominjali smo nedavno punjace...
Mozes pogledati npr.Toocki 45W ( moze da se nadje za oko 3$ )

( postoje testovi na YT )

@Miki_

Sta trazis - SSD,fles,kartica... ?

@sasa022 Ram i nvme
Ali trazim i karticu kao da si znao 😁
Samo nju cu ovde da kupim
Mislim da nije puno 550din za 64gb i 800din za 128gb

Vrh Dno