TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
↑ I ma li neko ko je sakrio root, te da mu SShT radi ... iz prve ruke info?
Siguran prodavac,tri različita boksa sam poručio od njih i Vontar,sve stiglo kako treba.Brzo šalju,ima praćenje.
Kako bre carina? Kad ti je to naplaćeno?Plaćeno 2889,63 + Carina(Niška carinarnica) 578 = ukupno 3467,63RSD.
Ti si izgleda do sada samo naručivao kablove i maske za telefon. Pdv je 20% a carina 10% ( carina samo na iznos preko 50 evra). E konačna cena zavisi i gde je obavljena carina. Neko prođe i bez pdv-a na ovim iznosima.Ja sam mislio da je jedino plaćanje kad naručiš i to je to
3.5mm na činčStvarno jedini nedosatatak, meni samom u odnosu na dosadašnje navike, je što nema poseban analogni audio izlaz ili izlaz za slušalice, pa ne mogu na istom TV da pustim neki radio dok radim nešto na istom TV-u preko PC-a, ali i to će biti rešeno u skorije vreme.
Sada zvuk mora da ide preko HDMI-a, odnosno TV ili DAC-a u to na šta se sluša kad sam pored PC-a.
Vrlo čudno da vam ne radi wifi? Na Vontar w2 tj X2 i ATV 11.17 a i na najnovijoj 11.18 radi wifi bez problema. MTS ADSL 50/8Flešovan fw na Vontar W2 iz nekoliko pokušaja preko USB kabla i Amlogic... . Malo mi je starija mašina na kojoj to radim (GA-P43/Q9550/8GB) ali prošlo je.
Suština je: da je povuklo drajver za USB android device kako treba, ali sam morao da palim/gasim STB da bi se prijavio programu Amlogic USB Burrning Tool. To radi prilikom butovanja, i za to treba kratki restart na utikač i odmah paljenje da se ne izgubi drajver iz Win Device managera. Radio sam sa verzijom 3.2.0 programa, sve skunuo sa sajta.
Ova verzija Slimbox-a radi bolje, zvuk je kvalitetniji i slika samog Androida je upeglanija, moje samo šarenije već i dorađenije.
Biće ovo izvanredno za par sledećih upgrad-a, ako ih bude. ;(
Jedino što mi ne radi je WiFi konekcija. Nije radila ni sa "fabričkim" Slimboxom, sa kojim je došao. Ja imam 3 WiFi rutera na tavanu i do sada se svašta kačilo na njih, na sve raspoložive opsege: 3, 4, 5G, nešti sa problemima, ali ovaj prvi neće ni na jedan ruter. Vidi ih, dobije pass-ove, ali se ne zakači.
To mi sada ni ne treba, ali čačkaću na dalje. Biće ovde šta je rešenje, ako rešim.
Za moje potreebe ovo sada radi perfektno. Meni je ovo uglavnom prijemni i serverski strim uređaj, za zabavu i experimenrisanje sa mojim kolekcijama po raznim uređajima. Kači se kroz Eternet na sve moje servere i emituje za uređaje koje stavim.
Hvala @Salac UE useru što nas upoznao sa ovim !!!
Nema 3,5mm audio izlaza na VontarW2.
Ne radi. Nemam kada sada da rešavam.Vrlo čudno da vam ne radi wifi? Na Vontar w2 tj X2 i ATV 11.17 a i na najnovijoj 11.18 radi wifi bez problema. MTS ADSL 50/8
U krajnjem slučaju probajte sa wifi static DHCP. Fiksiranje local IP.
Nema 3,5mm audio izlaza, NEMA, na VontarW2.Ako je kao ovaj sa slike, imaš mešoviti audio/video 3.5mm izlaz i možeš da povežeš onaj adapter koji sam ti predložio. A možeš i da probaš da gurneš 3.5mm stereo kabl u taj izlaz, meni tako radi zvučnik na F3air, samo što nije baš najstabilnije ako drmaš kabl.
Po toj ceni i 4/32 ne postoji, malo skuplje + nekih 5€ na popustu da.Ne taj, nego…
Pogledajte prilog 410665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari