Nemojte stavljati sirće u aparate!250ml sirceta
Kupite kesicu limunske kiseline i rešili ste sve.
Nemojte stavljati sirće u aparate!250ml sirceta
Da, sirce nagriza alumijumske delove. Ne znam koliko ih ima u automatskim aparatima. Iz tog razloga ga ne koriste serviseri, a i slab je relativno. A i limunska kiselina je slaba u prinicpu. Super ako sa njom moze da se zavrsi posao, onda nije veliki problem.Nemojte stavljati sirće u aparate!
Kupite kesicu limunske kiseline i rešili ste sve.
Ipak treba da se ponavljaOd kupovnih voda testirao sam sve, od Rose do Proloma,
Gaggia viva uopste vise nece da izbacuje vodu. Cuje se zvuk kao da nema bokala sa vodom uopste unutra. Muci se muci i nista.
Kao sto te je @nidza posavetovao, limontus u posudu i budi uporan, trebalo bi da popusti. I na dalje ne koristi direktno cesmovacu. Za servis- ne znam sta da kazem, jedino ako nadjes nekog voljnog da ga sredi za 20-30e kompletno, stvarno ne znam kako idu cene servisa a vidim da je viva nova oko 11k. Za slucaj da ne upali limontus, a imas meraka na aparat i malo vremena i volje, odvijac, klesta i imbus kljuceve u ruke, lepota ovakvih aparata je sto su jako jednostavni, a tutoriala po YT imas verovatno koliko zelis. Po meni je steta da makar ne pokusas da ga spasis, nije losa masina. Ja stvarno nisam neki majstor ali sam vec 2 aparata povratio u zivot. Vidim da viva ima plasticni ventil na vrhu pumpe odakle ide vod direktno u bojler (trebalo bi da ih spaja crveno crevo), najverovatnije da je tu negde problem. Obelezio sam ti, ja tipujem na br. 223. jer se tu prenosi toplota od bojlera, milina za kamenac. Inace ispravite me, ali mislim da je Saeco Poemia isti aparat.Pokusavao da pustim vodu steamer jedno vreme htelo sada ni to nece. Bukvalno isti zvuk kao kada nestane vode i tresenje. Vec 5-6 dana mi slabije izlazila kafa do juce kada nece nikako . Neko mi savetovao da budem uporan sa sircetom mora da probije u nekom trenutku. Nisam pametan. Dal se uppste isplati nositi u servis ili da kupujem nesto drugo?!
Registrovan si 2014. godine. Propala ti 2 aparata. Savetuješ da se sipa sirće u aparate. Sipaš česmovaču....nekog voljnog da ga sredi za 20-30e kompletno
SlatkoRegistrovan si 2014. godine. Propala ti 2 aparata. Savetuješ da se sipa sirće u aparate. Sipaš česmovaču....
Jedni izlaz da ovu temu čitaš iz početka sledećih mesec dana. Možda zapamtiš nešto...
Polako sa odustajanjemNastavio danas sa ciscenjem i rastsvljanjem. Voda ide do bojlera i tu negde prekida. Na stimer kapucka. Vec gledam u perspektivi sta da kupim u ako ovaj ne ozivim? Svi predlozi su dobrodosli
Koliko znam, izvorna ekipa iz Pržionice u Dobračinoj 59B je prešla u, jelte, D59B, nakon čega je neko potpuno nevezan uleteo u stari lokal i tamo nastavio da radi pod starim imenom.Przionica (Beograd, Dobracina ulica) - jedna od najstarijih przionica specialty kafe kod nas, imali su probleme sa promenom osoblja i jedno vreme su kupovali zrna od Gradske Przionice. ali ponovo imaju dobrog przionicara i ponovo su poceli da uvoze sami sirovinu i to jako dobar izbor sirovina imaju.
D59B - Trenutno medju Rusima mozda i najpopularnije mesto u Beogradu. Zrna uzimaju od Mlin Produkta, ne uvoze sami za sada, ali imaju svoju przionicu. Jako svetlo prze kafu, pa je preporucljivije za filter kafu.
Nisam zbog nekih privatnih obaveza dva dana nista cavkao oko aparata. Pokusavao sam sa kesicama iz dm-a, one tecnosti nigde nema. Nije uspelo tj, kad sam pokrenuo neko crevo mi je popustilo i krenulo ka kaplje. Tako da sutra sve rastsvljam i sastavljam pa cu poterati dm tecnostJesi li uopšte pokušavao sa velikom koncentracijom limuntusa? Može i sirće ako ćeš već u đubre da ga bacaš, 99% mu neće ništa biti. U najgorem slučaju će ostati isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari