Uporedjivao sam ulutru sa profesionalnim aparatima za merenje i zaključak je da je apple doktorirao senzor+algoritam. Shodno tome može da bude i uporedan sat sa gw 6 Classic.Ne kontam, apple watch ultra je po tebi reper za merenje tacnosti ostalih uredjaja?
Inace i taj lik nije bas reper za tacnost jer ga poprilicno boli uvo.Evo ti test HR-a vs Polar H10, dakle poredjenje sa profesionalnim uredjajem
Tako da, pre bih rekao da ti Ultra ne valja ako je odstupanje 20-30% kao sto kazes![]()
Kapiram da si onda od onih sto ima ajfon i kupuje ih zbog drugih da ga stavi u kaficu na sto da vide koji si baja posto imas ajfon.U vezi aod-a i uključivanje istog ..Skonto sam na svom primeru da mi aod uključen treba samo zbog drugih ljudi ,da vide kakav imam satInače za mene samog je dovoljno da se pali ekran kad podignem ruku ,drugačije ne mogu ni da ga koristim ,tj vidim
.Zato ga držim uključenim kad sam u nekim zatvorenim prostorijama gde ima još ljudi ,inače na off
.Verovatno je i kod većine vas ista situacija ,samo je pitanje hocetel da priznate to sebi ili ne
.
Meni je super stvar. Poceo sam sa 20e narukvicom i polako dogurao da mi je smart sat skuplji od smart telefona.Ja sam skontao da je smartwatch najveca glupost koju sam kupio u zivotu. Mozde ne najveca, ali u top 10 sigurno 🤣
Da sam ga platio 300-400e koliko kosta kad se pojavi, tacno bih otisao da me pregledaju u odgovarajućoj ustanovi.
Pogresno kapiras ,nikad nisam imao iphone ,uvek nosio telefone koji nisu bili dosta popularni ,a bili su medju boljima za te pare(od nexusa ,oneplusa..) .Tako da se ne uklapam tu ..Ali razumem sta hoces da kazes ..Kapiram da si onda od onih sto ima ajfon i kupuje ih zbog drugih da ga stavi u kaficu na sto da vide koji si baja posto imas ajfon.
Pa zasto onda ukljucujes AOD zbog drugih? Ovde su smart satovi jos nedovoljno popularni tako da obicni ljudi nemaju pojma koji sat imas, dal kosta 50 ili 300 evra.Pogresno kapiras ,nikad nisam imao iphone ,uvek nosio telefone koji nisu bili dosta popularni ,a bili su medju boljima za te pare(od nexusa ,oneplusa..) .Tako da se ne uklapam tu ..Ali razumem sta hoces da kazes ..
@Stefan1995 posle 3 razlicita smartwatchaJa sam skontao da je smartwatch najveca glupost koju sam kupio u zivotu. Mozde ne najveca, ali u top 10 sigurno 🤣
Da sam ga platio 300-400e koliko kosta kad se pojavi, tacno bih otisao da me pregledaju u odgovarajućoj ustanovi.
GW3 mi je prvo bio uparen sa Samsung telefonima, sada sa Xiaomijem. Jedino što ne radi je merenje pritiska, ostalo sve radi, pa i Samsung health, samo treba ima ti instaliran Samsung health na telefonu kao i Galaxy Wearable I to je to, sve radi , notifikacije, kontrole, health itd itdNajbolje iskorišćenje samog sata jeste kada je uparen sa istim proizvođačem. Imaćeš sve što ti treba verovatno i sa drugim, ali Healt recimo mislim da ne možeš da imaš na drugim uređajima, jer je framework pisan samo za Samsung. Praktično sve što je vezano za tog proizvođača, a što ne može da se instalira na drugim uređajima nećeš moći da imaš.
@Stefan1995 Uzeo sam Watch6 brapoooo. Bolest ne bira
.
Ma kakvi. Suluda razlika u ceni, kupuj polovno.Sta mislite da li gw6 vredi nekih 100ak evra vise od gw5? GW5 ima na KP za oko 150 evra, 40 mm koji zelim a gw6 je oko 250.
Pa nisu polovni. Vidim da gw6 ima navodno malo bolju bateriju, tanji bezel, veci ekran, bolje pracenje sna i jos neke sitnice koje mozda nista meni i ne znace.Ma kakvi. Suluda razlika u ceni, kupuj polovno.
Poštujem iskrenost, retko ko bi danas to hteo naglas da prizna, ali opet ne vidim poentu. Jer, ko zna šta je smartwatch, taj ili ga ima (jer i sam to gotivi), ili ga izbegava kao da je kuga i smatra da je apsolutna glupost. Obrni, okreni, opet ne dobijaš željeni efekat, što bi bio neki prestiž ili šta već. A i oni ljudi koji bi zavideli, jedino zavide kad vide dobro prepoznatljivi Apple Watch oblik, a ne Samsung, Huawei, Pixel, i ostalo. Tako da ni od njih ne dobijaš poene. I ovo ne mislim sad nužno samo za tebe već generalno.U vezi aod-a i uključivanje istog ..Skonto sam na svom primeru da mi aod uključen treba samo zbog drugih ljudi ,da vide kakav imam satInače za mene samog je dovoljno da se pali ekran kad podignem ruku ,drugačije ne mogu ni da ga koristim ,tj vidim
.Zato ga držim uključenim kad sam u nekim zatvorenim prostorijama gde ima još ljudi ,inače na off
.Verovatno je i kod većine vas ista situacija ,samo je pitanje hocetel da priznate to sebi ili ne
.
Dobitna kombinacijaHvala svima na odgovorima. Ipak ću staviti staklo, ili neku hidrogel foliju, pa šta bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari