Hvala, a znaš li možda da li na jedan matični broj može bar dve ugovorne obaveze sa istim tarifnim paketom?Može više komada, ne znam koliko tačno, ali bar 5 može.
on je valjda free sve vreme ugovorne obaveze ??? msm na MTS diskMoraš sam da aktiviraš kroz moj MTS aplikaciju.
Deaktivira se isto tako ako nisu opet menjali nešto oko toga.
Ako su promenili, ne moraš u poslovnicu, okreneš 064 733 i završiš to za koji minut.
MTS disk imaš uputstvo šta i kako na sajtu. Toliko je prosto da je neverovatno 🙂
Da imam i to kao opciju, nego mi je signal na lokaciji nešto lošiji, probao sam sa A1 karticom nisam baš najzadovoljniji. manja je brzina, sporo otvara stranice. Rzmisliću, razlika u ceni nije velika, a dovoljno mi je interneta.Neoneo bio preko agenta u A1 1250, ako ti zadovoljava potrebe interneta nije neka razlika u ceni.
Onda je dobra ponuda.Da imam i to kao opciju, nego mi je signal na lokaciji nešto lošiji, probao sam sa A1 karticom nisam baš najzadovoljniji. manja je brzina, sporo otvara stranice. Rzmisliću, razlika u ceni nije velika, a dovoljno mi je interneta.
To je problem. Ako nije signal ok na mestima gde si najčešće. Od baterije pa do pada kvaliteta korišćenja uređaja lako moze da ne opravda cenu .. Drugo je ko ima sve mreže OK pa se necka.Da imam i to kao opciju, nego mi je signal na lokaciji nešto lošiji, probao sam sa A1 karticom nisam baš najzadovoljniji. manja je brzina, sporo otvara stranice. Rzmisliću, razlika u ceni nije velika, a dovoljno mi je interneta.
Kako misliš ne može da se deaktivira, moram da plaćam Iris Go nakon 2 godine što mi istekne Soko Lite? I do kad tako? Pa neću doživotno da plaćam? 😁1. Da i da.
2. Može, beše tri uređaja bilo koja, ako se ne varam.
3. N'umem da odgovorim
Pazi samo, kada se aktivira, nema više deaktiviranja (npr kroz moj mts meni ili na 064 733 korisnički). Bilo je da imaš samo jednom fore da aktiviraš besplatno. Proveri, nisam siguran.
Naravno, možeš da se odjaviš/prijaviš, menjaš uređaje... ali ne deaktiviraj.
EdiT:
Pogledajte prilog 409401
Mislio sam na ovo "od prve aktivacije". Davno je bilo kad sam se opekao oko neke slučajne deaktivacije/aktivacije ali izašli mi u susret![]()
Pa pogledaj udeo u tržištu. Uz sav ovaj bezobrazluk nisu jedva 1 posto korisnika izgubili. A mogu tih 99 posto sto imaju duplo vise love da izvlače. Njima se isplati vise 10 postp manje korisnika ako od njih mogu da uzimaju duplo vece pare (jos smanje opterećenje na mreži...) Win win situacija kako god pogledaš.Mene nisu zvali, a imam 3 broja na svom imenu, redovno plaćam 25 godina. Nikakav popust nemam i nikad do sada nisam ni imao, i sad po automatizmu me stavili na skuplje pakete sa cenom kaja važi bez ugovorne obaveze. Sad jurim prelaz bilo gde, jer nemam nameru da im placam duplo na 3 broja ni jedan dan vise. Kako oni svi gube pretplatnike tako lako....
Jel bolje da prvo podnesem zahtev za prenos u drugu mrezu ili da ih kontaktiram i trazim ponudu. Hoce li me MTS zvati ako podnesem zahtev npr u Yettel iil A1....ili je onda gotovo nema dalje price.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari