Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

korisnik sam Omorika 12 tarife odnedavno...vidim da pise na sajtu da imam pravo na Iris Go do 3 meseca besplatno, zanima me kako se to aktivira i je li ja nakon 3 meseca deaktiviram bez odlaska u poslovnicu, jer necu da placam...drugo, vidim da imam pravo na MTS disk, ne vidim kako se to aktivira ?? hvala

Moraš sam da aktiviraš kroz moj MTS aplikaciju.
Deaktivira se isto tako ako nisu opet menjali nešto oko toga.
Ako su promenili, ne moraš u poslovnicu, okreneš 064 733 i završiš to za koji minut.
MTS disk imaš uputstvo šta i kako na sajtu. Toliko je prosto da je neverovatno 🙂

Moraš sam da aktiviraš kroz moj MTS aplikaciju.
Deaktivira se isto tako ako nisu opet menjali nešto oko toga.
Ako su promenili, ne moraš u poslovnicu, okreneš 064 733 i završiš to za koji minut.
MTS disk imaš uputstvo šta i kako na sajtu. Toliko je prosto da je neverovatno 🙂
on je valjda free sve vreme ugovorne obaveze ??? msm na MTS disk

Radi kod mene...

Preko linka sam uspeo da se prijavim. Moram izbrisati aplikaciju i novu skinuti

Ponudili Omoriku 25 sa popustom za produženje ugovora, u proseku mesečno 1380 dinara. Kako vam izgleda ponuda?

Neoneo bio preko agenta u A1 1250, ako ti zadovoljava potrebe interneta nije neka razlika u ceni.

Mislim bolju ponudu ne nudi nijedan operater Sve neograničeno za 1225 din,50gb za hotspot i 8gb za balkanske zemlje.....

Neoneo bio preko agenta u A1 1250, ako ti zadovoljava potrebe interneta nije neka razlika u ceni.
Da imam i to kao opciju, nego mi je signal na lokaciji nešto lošiji, probao sam sa A1 karticom nisam baš najzadovoljniji. manja je brzina, sporo otvara stranice. Rzmisliću, razlika u ceni nije velika, a dovoljno mi je interneta.

Da imam i to kao opciju, nego mi je signal na lokaciji nešto lošiji, probao sam sa A1 karticom nisam baš najzadovoljniji. manja je brzina, sporo otvara stranice. Rzmisliću, razlika u ceni nije velika, a dovoljno mi je interneta.
Onda je dobra ponuda.

To je problem. Ako nije signal ok na mestima gde si najčešće. Od baterije pa do pada kvaliteta korišćenja uređaja lako moze da ne opravda cenu .. Drugo je ko ima sve mreže OK pa se necka.

Može li pojašnjenje za ovaj IRIS Go Start paket što ide besplatno uz Soko Lite.
1. Jel je tu internet besplatan za korišćenje ove aplikacije ili sama aplikacija?
2. Da li je besplatna aplikacija samo na telefonu ili može da se koristi i na tv (pošto vidim da je ima na play store)?
3. Ako sve ovo može u čemu je onda fora, zašto bi dali ovako nešto kad u tom start paketu vidim ima arena npr? Ili ako već daju zašto ne štave reklamu tipa "besplatne arene uz soko lite"? Kad mogu onoliko da reklamiraju 30% popusta arena cloud uz kladionice ovo mi deluje kao daleko bolja ponuda. Koliko vidim sam taj start paket je 1500 dinara (trenutno na akciji 50%) nešto mi tu ne štima.

1. Da i da.
2. Može, beše tri uređaja bilo koja, ako se ne varam.
3. N'umem da odgovorim :)

Pazi samo, kada se aktivira, nema više deaktiviranja (npr kroz moj mts meni ili na 064 733 korisnički). Bilo je da imaš samo jednom fore da aktiviraš besplatno. Proveri, nisam siguran.
Naravno, možeš da se odjaviš/prijaviš, menjaš uređaje... ali ne deaktiviraj.
EdiT:
Maxthon Snap20231017211629.jpg
Mislio sam na ovo "od prve aktivacije". Davno je bilo kad sam se opekao oko neke slučajne deaktivacije/aktivacije ali izašli mi u susret :)

1. Da i da.
2. Može, beše tri uređaja bilo koja, ako se ne varam.
3. N'umem da odgovorim :)

Pazi samo, kada se aktivira, nema više deaktiviranja (npr kroz moj mts meni ili na 064 733 korisnički). Bilo je da imaš samo jednom fore da aktiviraš besplatno. Proveri, nisam siguran.
Naravno, možeš da se odjaviš/prijaviš, menjaš uređaje... ali ne deaktiviraj.
EdiT:
Pogledajte prilog 409401
Mislio sam na ovo "od prve aktivacije". Davno je bilo kad sam se opekao oko neke slučajne deaktivacije/aktivacije ali izašli mi u susret :)
Kako misliš ne može da se deaktivira, moram da plaćam Iris Go nakon 2 godine što mi istekne Soko Lite? I do kad tako? Pa neću doživotno da plaćam? 😁

Moraš, mora od nećeg da se živi :)
Pa naravno da sam mislio u toku minimalnog trajanja ugovorne obaveze.
Mada, kada pogledaš šta piše, a ni oni sami to obično ne znaju, a to je u toku trajanja ugovorne obaveze... Koja i dalje postoji nakon isteka minimalne ugovorne obaveze, znači i posle te dve godine, bi po nekom tumačenju trebalo da je besplatno :)
Za NBA su definisali npr.

Da, video sam to za NBA. Bilo bi stvarno previše da još i to nude tokom cele ugovorne obaveze. Iovako tih mesec dana nije loše npr aktivira se u aprilu/maju kad je playoff 😁

A ako imam iris go uz box 3 paket, tj. optički net, da li aktivacijom iris go iz omorike 25 narednih 6 meseci imam pravo na još 3 uređaja ili šta?

Mene nisu zvali, a imam 3 broja na svom imenu, redovno plaćam 25 godina. Nikakav popust nemam i nikad do sada nisam ni imao, i sad po automatizmu me stavili na skuplje pakete sa cenom kaja važi bez ugovorne obaveze. Sad jurim prelaz bilo gde, jer nemam nameru da im placam duplo na 3 broja ni jedan dan vise. Kako oni svi gube pretplatnike tako lako....
Jel bolje da prvo podnesem zahtev za prenos u drugu mrezu ili da ih kontaktiram i trazim ponudu. Hoce li me MTS zvati ako podnesem zahtev npr u Yettel iil A1....ili je onda gotovo nema dalje price.

Mene nisu zvali, a imam 3 broja na svom imenu, redovno plaćam 25 godina. Nikakav popust nemam i nikad do sada nisam ni imao, i sad po automatizmu me stavili na skuplje pakete sa cenom kaja važi bez ugovorne obaveze. Sad jurim prelaz bilo gde, jer nemam nameru da im placam duplo na 3 broja ni jedan dan vise. Kako oni svi gube pretplatnike tako lako....
Jel bolje da prvo podnesem zahtev za prenos u drugu mrezu ili da ih kontaktiram i trazim ponudu. Hoce li me MTS zvati ako podnesem zahtev npr u Yettel iil A1....ili je onda gotovo nema dalje price.
Pa pogledaj udeo u tržištu. Uz sav ovaj bezobrazluk nisu jedva 1 posto korisnika izgubili. A mogu tih 99 posto sto imaju duplo vise love da izvlače. Njima se isplati vise 10 postp manje korisnika ako od njih mogu da uzimaju duplo vece pare (jos smanje opterećenje na mreži...) Win win situacija kako god pogledaš.

Svakako ćeš dobiti ponudu 20-30% niže i od jednih i od drugih, na tebi je da odlučiš kojem ćeš se carstvu prikloniti, ja sam sa ovim jednim brojem ostao u MTS iako je ponuda A1 bila povoljnija(niža cena, ali i manje neta) .

Vrh Dno