urke1978
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.12.2019
- Poena
- 115
Menjaj kabl.Meni se desava da sporije puni sa jedne strane kabla, pa kad okrenem pocne nkrmalno. Ali mislim da je do kabla, sa drugim nisam primetio taj problem.
Menjaj kabl.Meni se desava da sporije puni sa jedne strane kabla, pa kad okrenem pocne nkrmalno. Ali mislim da je do kabla, sa drugim nisam primetio taj problem.
С21 фе са екси није еу модел. 8/256 није званично доступан код нас на тржишту и нема гаранцију.Pozdrav drustvo. Da li je neko imao prilike da proba snapdragon i exynos? Postoji li velike razlike i koje su razlike u realnom radu. Gledao sa neke youtube snimke i svi redom preporucuju snap, brzi cip, bolje kamere... Medjutim jako je tesko naci 8/256 verziju sa snapdragonom kod nas a pritom su sad narokali svi cene a kada bude izasao s23 fe ima da ga daju "dzabe". Nije mi jasno kako nasi "madjari" prodaju EU modele a skoro svi imaju sa exynos cipom. Ne znam da li je onda bolja varijanta telefona 6/128 sa snapdragonom ili 8/256 sa exynosom. Hvala unapredna odgovoru.
Narokali su cene jer je S21FE bolji od S23FE, samo im uporedi ekrane...Pozdrav drustvo. Da li je neko imao prilike da proba snapdragon i exynos? Postoji li velike razlike i koje su razlike u realnom radu. Gledao sa neke youtube snimke i svi redom preporucuju snap, brzi cip, bolje kamere... Medjutim jako je tesko naci 8/256 verziju sa snapdragonom kod nas a pritom su sad narokali svi cene a kada bude izasao s23 fe ima da ga daju "dzabe". Nije mi jasno kako nasi "madjari" prodaju EU modele a skoro svi imaju sa exynos cipom. Ne znam da li je onda bolja varijanta telefona 6/128 sa snapdragonom ili 8/256 sa exynosom. Hvala unapredna odgovoru.
Ekrani su identicni, Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, cak mislim da s23 fe ima i automatsku promena osvezenja za razliku od s21 fe gde biras 60 ili 120Hz. Jedino ako mislis na malo vise "mesa" okolo ali to je vec estetika.Narokali su cene jer je S21FE bolji od S23FE, samo im uporedi ekrane...
Za masku topla preporuka za ovu, jeste guma ali jako tvrda i ne kliza imam je i zadovoljan sam sa njom. staklo bilo koje naruči sva su ti skoro pa ista.Dajte preporuku za naku futrolu sa aliexpressa, da je malo bolja od ove basic gumene i da nije klizava. Moze i za neko dobro staklo...
Telefon je dobar ali je realno dosta zastario.Akcija, daju S21 Fe za dinar uz bilo koji telefon serije 23.
Bice nov 250e u oglasima.
😁
Malo verovatne, jedino da pali ustedu baterije ili da smanji ekran na 60hz. Mobilni net ubija bateriju sa exynos-om.Ja baš gledam tu ponudu kod operatera pa se mislim da zamenim svoj S20 FE sa S23 a da S21 FE dam burazu, on nije zahtevan korisnik, IG i četovanje samo, malo youtube. Kakve su prognoze da mu baterija drži ceo dan ako je pola dana na mobilnom netu?
Koji problem sa baterijom?
Ubija i SD. Nisam imao naviku da koristim WiFi, ali sada mi ostane uključen zbog Android Auto koji ga uključi čim sednem u kola i posle ostane uključen. Definitivno manje troši. Narednih dana 4G na minimum, pa da vidim kako ce da ispadne.Malo verovatne, jedino da pali ustedu baterije ili da smanji ekran na 60hz. Mobilni net ubija bateriju sa exynos-om.
Ako bude za 250, što sumnjam, i uz ovu bateriju biće Best Buy.
Nisam siguran šta su parametri za zastarelost, ali da nemam problem sa baterijom, apsolutno ne bih razmišljao o zameni. Nemam nijednu bitnu zamerku.
Nikakve.Ja baš gledam tu ponudu kod operatera pa se mislim da zamenim svoj S20 FE sa S23 a da S21 FE dam burazu, on nije zahtevan korisnik, IG i četovanje samo, malo youtube. Kakve su prognoze da mu baterija drži ceo dan ako je pola dana na mobilnom netu?
Po meni je zastareo.Било је коментара да јесте отуда питање.
Meni secka kada imam otvoreno vise aplikacija i prelazim iz jedne u drugu.meni jedan dan maks jedan i po! Elem kad vise fotkam i kad izlazim iz kamere nekako zastuca tj secne,najvise posle izlaska iz aplikacije camera! Kod vas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari