Нисам приметио било какву промену. Колега Урке је написао за камеру.Неко да је добио август ажурирање од 1,3 ГБ? Утисци након инсталације?
Нисам приметио било какву промену. Колега Урке је написао за камеру.Неко да је добио август ажурирање од 1,3 ГБ? Утисци након инсталације?
Zavrsava se sa 6ewh6G990BXXS6EWG9 imam ovaj softver. Vidim da ga je neko spominjao, ocigledno da ima jos neki posle njega.
Zavrsava se sa 6EWH5....ima oko 1.3gb.G990BXXS6EWG9 imam ovaj softver. Vidim da ga je neko spominjao, ocigledno da ima jos neki posle njega.
Imam upravo tu zakrpu. Skinuo sam GCam verziju koju sam naveo. Međutim sa tom verzijom ne radi mi selfi slike. Ništa ne prikazuje. Koja je sledeća dobra da probam?Zavrsava se sa 6EWH5....ima oko 1.3gb.
Sa tom zakrpom ces moci da koristis google camere.
Selfi jos uvek ne radi ni sa jednim Gcam.Imam upravo tu zakrpu. Skinuo sam GCam verziju koju sam naveo. Međutim sa tom verzijom ne radi mi selfi slike. Ništa ne prikazuje. Koja je sledeća dobra da probam?
Nesto mi se čudno dešava sa telefonom u zadnih par dana, mozda ima veze sa zadnjom apdejtom...
Naime, tastatura se neobicno ponasa, umeeto da long press otvori popup ona radi repeat, npr stisnem dugo n, otkuca nnnnnnnnn. Desava se i na swift keyboard i na samsung tastaturi. Sto je jos cudnije, ne desava se uvek, za sad nisam uspeo da pohvatam kad se desava. Takodje ni swype ne radi, tj radi ali isprekidano, pa pise nebuloze.
Probao sam da smanjim touch sensitovity, ali nije pomoglo.
Лепо је што си написао шта је решење, не волим кад људи нешто напишу, опишу проблем, људи се поломе да му помогну, и на крају он не напише ништа, нестане.Utvrdio sam sta pravi problem. Ovo se desava samo kad je telefon na stolu blizu laptopa, nesto mu smeta i zeza touch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari