Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

@DjoleMC Ja bi sacekao jos neki mesec, da bude makar dva meseca pre kraja garancije i prosetao do Pro-Mobija. Objasnio za punjenje i rekao da mi je baterija katastrofa, da si vratio i na fabricka podesavanja i da nije pomoglo, da bi dobio zamenu baterija. Mozda ti se do tad desi i ne daj Boze burn- in pa dobijes i zamenu ekrana.
A mozes i ovo da uradis sto je rekao kolega.
E da, imale su pre neki jastucici, neko je davno pisao o tome, mislim da je imalo da se kupi u knjizari, meni je pomoglo.

@DjoleMC Ja bi sacekao jos neki mesec, da bude makar dva meseca pre kraja garancije i prosetao do Pro-Mobija. Objasnio za punjenje i rekao da mi je baterija katastrofa, da si vratio i na fabricka podesavanja i da nije pomoglo, da bi dobio zamenu baterija. Mozda ti se do tad desi i ne daj Boze burn- in pa dobijes i zamenu ekrana.
A mozes i ovo da uradis sto je rekao kolega.
E da, imale su pre neki jastucici, neko je davno pisao o tome, mislim da je imalo da se kupi u knjizari, meni je pomoglo.

Tako ću verovatno i da uradim, za sad se puni ako ga ne čačkam, a i baterija realno nije za zamenu. Ako se nešto ne promeni za par meseci, odneću na proleće

Ako neko ima iskustva sa Samsung Secret folder ljubazno bih volio da mi se javi privatnom porukom. Hvala!

Imam taj update. Odakle da skinem Gcam? Znam da sam ranije za razne ROM-ove skidao različite modifikovane verzije.

Gcam link na tom sajtu je iz 2018. Da li dobro vidim? Kliknem na link, ima: for a new users, suggested versions, stable Gcam vers, 8.6+ je poslednja. Hm?

Poslednja izmena:
Hvala, instalirao sam ali još nisam isprobao (Samsung S21 FE).
MGC_8.9.097_A11_V7_aweme.apk (nema Snap u nazivu!)

Nema i da bude snap i aweme ili ruler. Očigledno sam skinuo poslednju jer sam gledao da bude aweme a ne snap. Trebalo je: MGC_8.9.097_A11_V7_snap.apk

Poslednja izmena:
Hvala! Onda je ova verzija koju sam skinuo OK za Samsung: MGC_8.9.097_A11_V7_aweme.apk (nema Snap u nazivu!)
Još nisam stigao da isprobam.

Hvala! Onda je ova verzija koju sam skinuo OK za Samsung: MGC_8.9.097_A11_V7_aweme.apk (nema Snap u nazivu!)
Još nisam stigao da isprobam.
Isprobaj, pa uporedi.
Vide se velike razlike u detaljima.
Lisce lici na.lisce, trava na travu..
Nocni mod nije umrljan kao na stock kameri.
Osetna je razlika.

Znači, skinuo sam dobru verziju? :) Da nešto ne zabrljam. Hvala, Urke!

Неко да је добио август ажурирање од 1,3 ГБ? Утисци након инсталације?

Nazad
Vrh Dno