Bilo bi dobro da dođu utorkom-sredom kad je liga šampiona,U najboljem slučaju docice njihova ekipa sutra u 2 popodne i konstantovace da je sve uredu. Makar takav utisak imam
Čuti, bice dobro ako ih uopšte i ubace...Arena Channels Group uskoro pokreće tri nova sportska kanala Balkan Sport 1, 2 i 3, na kojima će biti prenošeni najveći fudbalski derbiji širom Evrope.
Vi gledajte da i te kanale ubacite posle dva meseca koliko vam je trebalo da ubacite kanale Arena Sport 9 i 10 @Yettel Srbija .
Rade li kanali sem sk?Nekada sam mogao da koristim Eon aplikaciju na Yettel internetu. Sada ne mogu. Kada i zašto je ovo ukinuto?Pogledajte prilog 407707
EON van mreže radi uredno. To ti je nalog iz SBB mreže?Nekada sam mogao da koristim Eon aplikaciju na Yettel internetu. Sada ne mogu. Kada i zašto je ovo ukinuto?Pogledajte prilog 407707
Blokirao SBB UG kanale pre više od pola godineNekada sam mogao da koristim Eon aplikaciju na Yettel internetu. Sada ne mogu. Kada i zašto je ovo ukinuto?Pogledajte prilog 407707
Prema nekim prepiskama sa drugog foruma, to su navodno kanali za Kosovo i Metohiju, koji će zameniti Arene koje su izbačene iz ponude operatera.Arena Channels Group uskoro pokreće tri nova sportska kanala Balkan Sport 1, 2 i 3, na kojima će biti prenošeni najveći fudbalski derbiji širom Evrope.
Vi gledajte da i te kanale ubacite posle dva meseca koliko vam je trebalo da ubacite kanale Arena Sport 9 i 10 @Yettel Srbija .
Da bi napravio TV aplikaciju (za LG, Samsung, Sony, Android TV,...) moraš prvo da imaš gotovu aplikaciju za STB box. Koju posle prilagođavaš ovim drugim platformama.Aman pustite nam već jednom aplikacije. Da li ste toliko nesposobni da preko godinu dana ne možete jednu aplikaciju za 3 platforme da napravite i pustite u rad?
Tako svi operateri rade može web, box, telefon, dve iste platforme ne...Jel moguće da ovi slepci iz Yettela ne dozvoljavaju 2 istovremene konekcije koje nisu box? Imam 2 boxa koja nisu aktivna (jedan čak isključen iz struje) i sistem mi ne dozvoljava da sa 2 PC-a gledam program. Čemu onda uopše aplikacije kad će biti blokirano gledanje.
Orion TV može tri TV androida + jedan telefon istovremeno da rade.Nije istina, Supernova move, SBB Eon (osim za Total TV korisnike) i iris smart - rade sa više paralelnih strimova na istoj vrsti plejera.
Ono što sam zaključio je da, pošto imam 2 box-a, nemoguće gledati sa još 2 mesta bez obzira da li su boxovi uključeni (u struju).Ja Hipernet mogu da gledam na 2 telefona istovremeno ili na telefonu i tabletu istovremeno. Nisam probavao na tri uređaja - 2 telefona i tabletu, laptopu i dva androida ili na dva računara istovremeno. Probaču u narednom periodu. Sve to zavisi od broja boxova koliko imaš, da li ti je neki od njih tada uključen ili ne i da li imaš M ili L paket.
U mts-u možr tri istovremeno, orion isto tri, sbb isto tri (ne računajući smart slot) itd. I to sve ne računajući tv box-eveTako svi operateri rade može web, box, telefon, dve iste platforme ne...
Zavisi to od Hipernet naloga, kod mene moze 6 istovremeno, 4x Android TV, Web player i telefon. Meni to vise odgovara nego varijanta kod EON-a, gde pored osnovnog boksa mogu samo jedan dodatni smart TV uredjaj i 3 uredjaja tipa Web player ili telefon.Ono što sam zaključio je da, pošto imam 2 box-a, nemoguće gledati sa još 2 mesta bez obzira da li su boxovi uključeni (u struju).
A još kad se uporedi sa slotovima kod drugih operatera i ovo što nude je mizerija, jer drugi ne računaju osnovne TV uređaje u konekcije kao što radi Yettel.
Može da se registruje 6, ali istovremeno, ne računajući box, može da se gleda samo još na 1 mestu (eventualno 2 ko ima samo 1 box).Zavisi to od Hipernet naloga, kod mene moze 6 istovremeno, 4x Android TV, Web player i telefon. Meni to vise odgovara nego varijanta kod EON-a, gde pored osnovnog boksa mogu samo jedan dodatni smart TV uredjaj i 3 uredjaja tipa Web player ili telefon.
Jel to znači da ima više nivoa korisnika? Možda zavisno od brzine. Ja sam na M paketu.Ne, moze da se registruje 10 uredjaja, a na 6 istovremeno da se gleda. Samo vise ne mogu da nadjem gde to stoji, jer se pojavljuju samo uredjaji koji se koriste. Ranije sam nalazio da pise 10 registrovanih uredjaja, od kojih 6 mogu istvoremeno da se koriste, ali sad nema sanse da nadjem.
Jel to znači da ima više nivoa korisnika? Možda zavisno od brzine. Ja sam na M paketu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari