nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
😂 pošto launcher menja ceo UI?
Svestan si da je Nova Launcher bolji 16x od pixel launchera?
Svestan si da je Nova Launcher bolji 16x od pixel launchera?
Šta si primetio da ne radi najbolje? Meni šljaka okNe samo od njega, nego od svih. Daleko je ispred svih. Mnooogo opcija i sitnica možeš da namestiš da bukvalno šta poželiš, da izmisliš.
Samo eto trenutno, verovatno dok ne dobije neki apdejt, ne radi baš najsjajnije na A14.
Godinama je koristim i baš sam se bio navikao.
Ima neki čudan glitch na ikonicama kad izlaziš iz app i dešava mi se da ne otvori app, samo bude prazan ekran pa moram zatvorim pa opet uđem u app. To je počelo od apdejta.Šta si primetio da ne radi najbolje? Meni šljaka ok
Ne moze Nova da se meri sa pixel launcherom, jednostavno nije toliko fluidno..
Sa tom filozofijom zaista treba da uzmes u obzir apple uredjaje umesto androidaNebitno je tu da li se menja ceo UI (ne menja se naravno), niti broj opcija koji ima nova a nema pixel launcher. Poenta je u samom telefonu i celokupnosti, znači ako sam se nameračio već da uzmem pixel, koristiću ga takvog kakav je (ne računam aktivacije za volte i slično).
Ima mana ali ima i prednosti, a sad ja da stavljam novu ili neki drugi launcher zbog svega toga, ne bih ni u ludilu.
Druga je stvar ako troši bateriju više ili nešto drugo, pa postaje neupotrebljiv.
Mislio sam da je Pixel launcher dosta fluidniji 😀 Svajpovanje i animacija vracanja na desktop, menjanja izmedju aplikacija itd, nekako je poprilicno losije na Novi..Sve i da jeste istina to što si napisao, ajde iskreno napiši koja je to razlika u fluidnosti u procentima i koliko je to zapravo bitno i vidljivo u radu telefona pogotovu na srednjoj klasi koja već ima hardvber da sve radi brzo, da ne pričam o flagshipovima...
Imao sam Novu na više telefona i ne da nije fluidna već naprotiv....
Moje iskustvo kaže da poprilično nije svakako. Tačnije, ovaj 6 pro pixel koji imam nisam siguran da može da se pohvali pixelskom fluidnošću uopšte. Daleko je to od savršenog rada telerfona u tom smislu i seckanaj i stateringa ima mnogo više nego što bih želeo.Mislio sam da je Pixel launcher dosta fluidniji 😀 Svajpovanje i animacija vracanja na desktop, menjanja izmedju aplikacija itd, nekako je poprilicno losije na Novi..
Neka hvala, video sam kakav je to zatvor imajući 3g, 3gs, 4s, 5s i kratko vreme xs..Sa tom filozofijom zaista treba da uzmes u obzir apple uredjaje umesto androida![]()
Ima neki čudan glitch na ikonicama kad izlaziš iz app i dešava mi se da ne otvori app, samo bude prazan ekran pa moram zatvorim pa opet uđem u app. To je počelo od apdejta.
Probao sam da update novu na 8 nešto verziju, al sve isto.
Vrv će biti apdejt za A14 kad tad.Isto mi se dešava na Novoj, takođe i jednom mi se desilo da neće da otvori folder u kojem su ikonice, već otvori na radnom jednu od njih, npr. dodirnem na folder u kojem su IG, TW i LinkedIn, pa umjesto da mi da izbor između njih tri, otvori Twitter. Ali to se samo jednom desilo do sada.
Probao još par launcher-a, ista priča... pokušao da menjam u Novi app animacije ali ništa nisam uspeoIma neki čudan glitch na ikonicama kad izlaziš iz app i dešava mi se da ne otvori app, samo bude prazan ekran pa moram zatvorim pa opet uđem u app. To je počelo od apdejta.
Probao sam da update novu na 8 nešto verziju, al sve isto.
O nedostupnosti....isto imam Pixel 6. Konkretno deo Obrenovačkog puta, iz pravca Obrenovca, od skretanja ka Železniku pa do skretanja za Čukaričku padinu, A1. Kada sam na običnom pozivu veza se nekoliko puta prekida... Međutim , na Viber ili Whatsapp radi savršeno bez ikakvih prekida. Verovatno bi i na običnom radio bez prekida da mogu da uključim VoLte...Jel ta nedostupnost nesto vezana samo za Pixel 7? Ja sam godinu dana na P6 i nisam nikad palio Volte i nikad nisam bio nedostupan..
Ima problem i Viber. Stigne notifikacija i samo nestane...Za nestajanje wa notifikacija negde na reditu videh da može da pomogne isključivanje "silent notifications" za wa. Pa da vidimo..
Ovo je tačno. Za nijansu bolja baKterijaSredili bateriju, prvo sto sam primetio.
Ako je "glava za glavu" menjaj 😁Ajd me odvratite(uverite da je pogrešno) ako možete od nabavke 7 Pro modela! 😀
Treba večeras da menjam S21 Ultru za Pixel 7 Pro, pa ako neko smatra da je bolje da zadržim S21 Ultru...neka sad kaže, nemoj posle da bude tuc muc, nisi trebo, ovo ono...😉
Menjaj, ideš na noviji tel...i tako verovatno nemaš garanciju ni za jedanAjd me odvratite(uverite da je pogrešno) ako možete od nabavke 7 Pro modela! 😀
Treba večeras da menjam S21 Ultru za Pixel 7 Pro, pa ako neko smatra da je bolje da zadržim S21 Ultru...neka sad kaže, nemoj posle da bude tuc muc, nisi trebo, ovo ono...😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari