Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Znaci produzavanjem bilo kog paketa koji sadrzi internet, ili samo internet ostaju svi prethodno sakupljeni Gb?

Trenutno koristim Freepaid i imam onih 200+ Gb pri prenosu broja za domaći internet saobraćaj. Uskoro idem van zemlje.
Freepaid roming internet može da se kombinuje sa Zona 1 i (do juče Promo Grčka/Turska) dodacima.
Produžavanjem bilo kog paketa koji sadrzi internet, ili samo internet za nacionalni saobraćaj ostaju svi prethodno sakupljeni Gb?
Upravo tako.

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da je samo bitno aktivirati novi paket pre nego sto postojeci vec istekne?

• Like
Reagovanja: uji
Tačno. Paket ističe u istoj satnici pa bi bilo dobro da aktiviraš dodatak najkasnije nekoliko minuta pred istek.

Druze njet

Jel neko ima predstavu kad ce biti dostupan prenos u mts poslovnici?

Polako s' to prelazenje rodjo....tek su sms nakuckali.

IMG_20231003_185454.jpg
pretends-to-be-shocked-surprised.gif
Nije da baš pojma nismo imali, ali za svaki slučaj da se ne iznenadimo ako nešto krene po zlu.

Već je krenulo. Goran s limunda mi uredno dopunio kredit i oni nisu produžili važenje kredita za pretpostavljam 3 meseca.da li je neko imao sličan problem?
Nije krenulo sad sam našao u čemu je problem...

Prilozi

• IMG_20231003_201044.jpg
    IMG_20231003_201044.jpg
    116.9 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Već je krenulo. Goran s limunda mi uredno dopunio kredit i oni nisu produžili važenje kredita za pretpostavljam 3 meseca.da li je neko imao sličan problem?
Nije krenulo sad sam našao u čemu je problem...
Ako ti je broj dopunjen direktno sa reciklomata ne produžava se važenje kredita, ako ti prebaci kredit sa njegovog broja onda se produžava važnost kredita.

Ja sam danas dvaput produzavao za Freepaid 1300din i oba puta su mi uredno skinuli novac, a naravno nije aktiviran Freepaid. Juce mi je istekla aktivacija, bio u nekoj guzvi na poslu i izgubio preko 120GB. Zvao sam korisnicki servis par puta i poslao im 4 mejla sa skrinsotovima i niko nije odgovorio, niti se javio. Cisto da znate, da ne ponavljate moju gresku ako vam se automatski ne produzava, jer moze da vam se desi ovo. Jedno vreme je Master card bio problem, pretpostavljam da tu postoji neki bag ali nije u redu da niko ne pogleda mejl ceo dan, a navodno je korisnicka podrska 0-24.

I meni su poslali poruku bez obzira sto sam se vratio u A1 🤣

Namerno sam isključio automatsku obnovu upravo zbog problema da neće obnoviti. u Viber stavim podsetnik 1 dan pre isteka freepaida kad ga ručno produžim. Danas sam to uradio i nikakvih problema, skinuo je kredit i u aplikaciju produžio vreme isteka za 31 dan.
Takođe se preko 200 gb prenelo.

Meni redovno obnavlja automatsko obnavljanje,bar je tako do sada.

Ja sam danas dvaput produzavao za Freepaid 1300din i oba puta su mi uredno skinuli novac, a naravno nije aktiviran Freepaid. Juce mi je istekla aktivacija, bio u nekoj guzvi na poslu i izgubio preko 120GB. Zvao sam korisnicki servis par puta i poslao im 4 mejla sa skrinsotovima i niko nije odgovorio, niti se javio. Cisto da znate, da ne ponavljate moju gresku ako vam se automatski ne produzava, jer moze da vam se desi ovo. Jedno vreme je Master card bio problem, pretpostavljam da tu postoji neki bag ali nije u redu da niko ne pogleda mejl ceo dan, a navodno je korisnicka podrska 0-24.
Vratice ti saobracaj, zovi korisnicki servis. Reci da si imao novac na racunu i da ti nije obnovilo paket automatski.

Na uzbudljivom pripejdu nema problema oko automatske dopune.

Ni Freepaid 888 nema problena.

Ako ti je broj dopunjen direktno sa reciklomata ne produžava se važenje kredita, ako ti prebaci kredit sa njegovog broja onda se produžava važnost kredita.
Da li znate kako taj Dragan dopunjava? To znaci ako dopuni sa reciklomata, moram odmah da aktiviram paket, jel?

Ne, to znači da trenutni datum isteka kredita ostaje isti, pošto dopunjuje direktno sa reciklomata. Nama koji smo van Beograda je to od značaja.

Evo da ne bude da sam nestrpljiv, i dalje se nista ne desava. Na mejl niko ne odgovara, a na telefon za podrsku se ne javlja niko. Vidim u banci rezervisana sredstva za Globaltel, koja nisu proknjizena i to je to. Nije meni zbog izgubljenih GB interneta, nego prosto mi treba broj za posao, a ne mogu da aktiviram zbog nekog problema koji imaju. Oticicu sutra u Mekenzijevu u poslovnicu da vidim o cemu se radi, ali definitivno nije bas za pohvalu to sto su neazurni, a mozda ih je Telekom sve stavio u tehnoloski visak pa bojkotuju 😅🫢

AKO HOCETE DA PRODUZITE ROK VAZENJA KREDITA dovoljno je da nadjete nekoga
ko ima broj u Globaltel mrezi i medjusobno samo "razmenite kredit" tj.
posaljete nekom kredit i on vam vrati.

Podeli kredit
Kada nam je neko bitan, onda sa njim delimo. Tako možeš i kredit da podeliš sa nekim kome je potreban, ili samo želiš da ukažeš mali znak pažnje.

Aktivacija:
Pozovi *100#
Odaberi Usluge
Odaberi Podeli kredit
Unesi broj osobe sa kojom deliš kredit (u formatu 06X)
Unesi sumu koju želiš da podeliš (minimum 50 RSD)

Ne, to znači da trenutni datum isteka kredita ostaje isti, pošto dopunjuje direktno sa reciklomata. Nama koji smo van Beograda je to od značaja.
Auu al ja slabo kapiram ovaj Globaltel i dopune :)
Dakle, ako trenutno imam x kredita i vazi tipa do NG, Gagi kad mi dobaci svoj sa reciklomata, uvecace se taj x ali ce jos vaziti do NG?

Sta ako trenutno imam 0 kredita?
Ovo za van Beograda, pretpostavljam kazes jer samo u Beogradu postoje ti reciklomati?

• Like
Reagovanja: uji
Sta ako trenutno imam 0 kredita?
Ovo za van Beograda, pretpostavljam kazes jer samo u Beogradu postoje ti reciklomati?
Ne bi ni bila moguća dopuna kad broj pređe u pasivno stanje. Nažalost, samo u Beogradu postoje i ima ih 10. Imao je jedan u Kragujevcu i valjda još nekom mestu, ali dodatno je smanjen broj i zbog toga što je Apex imao udeo za BusPlus dok je postojao.

Ali stani, kao i kod ostalih provajdera, kredit ima period vazenja i kartica vazi do odredjenog datuma ako se kredit ne produzi. Dakle, moguce je da ostanem bez kredita neki period i dopunim vremenom. Hoces da kazes da u Globaltel-u nije moguce dopuniti ako nemam kredita ili ni ovo ne kapiram dobro?

@VICE

Globaltel ( jos uvek ) ne gasi kartice kao ostali - dovoljno je jednom u 6 meseci pozvati
Call centar i time produziti aktivnost broja/kartice iako nema kredita.

Kredit je moguce dopuniti na trafikama ( Moj Kiosk ) , u Postama i
slanjem dopune sa drugog Globaltel broja - tada se period vazenja kredita
produzava za 90 dana.
Rok vazenja kredita se ne produzava dopunom sa reciklomata.

Jel moguće negde dopuna od 100 din čisto da se produži vreme kredita?

Jedino ako imaš dba Globaltel broja pa da prebaciš kredit sa jednog na drugi.

Nazad
Vrh Dno