Freepaid roming internet može da se kombinuje sa Zona 1 i (do juče Promo Grčka/Turska) dodacima.Trenutno koristim Freepaid i imam onih 200+ Gb pri prenosu broja za domaći internet saobraćaj. Uskoro idem van zemlje.
Upravo tako.Produžavanjem bilo kog paketa koji sadrzi internet, ili samo internet za nacionalni saobraćaj ostaju svi prethodno sakupljeni Gb?
Šta ovo znači druže jel Prešli na mts
Ako ti je broj dopunjen direktno sa reciklomata ne produžava se važenje kredita, ako ti prebaci kredit sa njegovog broja onda se produžava važnost kredita.Već je krenulo. Goran s limunda mi uredno dopunio kredit i oni nisu produžili važenje kredita za pretpostavljam 3 meseca.da li je neko imao sličan problem?
Nije krenulo sad sam našao u čemu je problem...
Vratice ti saobracaj, zovi korisnicki servis. Reci da si imao novac na racunu i da ti nije obnovilo paket automatski.Ja sam danas dvaput produzavao za Freepaid 1300din i oba puta su mi uredno skinuli novac, a naravno nije aktiviran Freepaid. Juce mi je istekla aktivacija, bio u nekoj guzvi na poslu i izgubio preko 120GB. Zvao sam korisnicki servis par puta i poslao im 4 mejla sa skrinsotovima i niko nije odgovorio, niti se javio. Cisto da znate, da ne ponavljate moju gresku ako vam se automatski ne produzava, jer moze da vam se desi ovo. Jedno vreme je Master card bio problem, pretpostavljam da tu postoji neki bag ali nije u redu da niko ne pogleda mejl ceo dan, a navodno je korisnicka podrska 0-24.
Da li znate kako taj Dragan dopunjava? To znaci ako dopuni sa reciklomata, moram odmah da aktiviram paket, jel?Ako ti je broj dopunjen direktno sa reciklomata ne produžava se važenje kredita, ako ti prebaci kredit sa njegovog broja onda se produžava važnost kredita.
Podeli kredit
Kada nam je neko bitan, onda sa njim delimo. Tako možeš i kredit da podeliš sa nekim kome je potreban, ili samo želiš da ukažeš mali znak pažnje.
Aktivacija:
Pozovi *100#
Odaberi Usluge
Odaberi Podeli kredit
Unesi broj osobe sa kojom deliš kredit (u formatu 06X)
Unesi sumu koju želiš da podeliš (minimum 50 RSD)
Auu al ja slabo kapiram ovaj Globaltel i dopuneNe, to znači da trenutni datum isteka kredita ostaje isti, pošto dopunjuje direktno sa reciklomata. Nama koji smo van Beograda je to od značaja.
Ne bi ni bila moguća dopuna kad broj pređe u pasivno stanje. Nažalost, samo u Beogradu postoje i ima ih 10. Imao je jedan u Kragujevcu i valjda još nekom mestu, ali dodatno je smanjen broj i zbog toga što je Apex imao udeo za BusPlus dok je postojao.Sta ako trenutno imam 0 kredita?
Ovo za van Beograda, pretpostavljam kazes jer samo u Beogradu postoje ti reciklomati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari