Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Uplatu kredita možete izvršiti brzo i lako na svim prodajnim mestima „MOJ KIOSK“ ili na bilo kojoj bolje snabdevenoj trafici. Najmanji iznos pojedinačne uplate je 100,00 RSD, a najveći 12.000,00 RSD. Na svim prodajnim mestima Pošte Srbije. Minimalni iznos dopune je 200 RSD, a maksimalni 10.000 RSD. Putem online dopune na našoj web stranici www.globaltel.rs

baš ću pitati u pošti dal je minimalna 100din

Znači da rezimiramo:
*100din može u poštama Srbije
*100din može na MojKiosk
*Parizer je skuplji od dopune i on može samo u Dis-u po ceni od 259din
*Za 100din tj. 0.85€ nema ni poštena kifla da se kupi
*Školarcima je kriza i ne treba da koriste mobilni

Danas sam prikupio dosta korisnih informacija 💪. Nadam se da je i Globaltel/Telekom.

@JoveBoy
Sveže info iz 1 ruke
U pošti u Vršcu minimalna dopuna je 200din
Na moj kiosk 200 din
Da li se isplati kupiti karticu samo za poklanjanje dopune, da li se poklanjanjem produžava vreme trajanja kredita?

U postama moze po 100din.. Pise na sajtu Globaltela
Pogledajte prilog 407460
Pročitajte dobro šta piše, Prvo piše minimalni i maksmimalni iznos dopune za trafike gde je navedeno 100 rsd, a poisle je naveden minimalni i maksmimalni iznos u Poštama Srbije (koji je 200 rsd )Tehnički trafike mogu da kucaju dopunu od 100 din., ali verovatno neće pretpostavljam da imaju neki vid zarade od dopune za provajdere, pa im odgovara da korisnici uplaćuju više.Pre kad sam zvao Call centar da se raspitam rečeno mi je da je na nekim trafika 200, ali na nekim da postoji mogućnost od dopune 100 din.Ja sam pre uplaćivao kredit,100 din. čisto da produžim karticu, a onda mi je radnica sa trafike rekla da ne može 100 din. da je za sve operatore minimum 200 dinMogu da kucaju na trafikama 100 din., ali neće pretpostavljam da hoće više da zaradeTo je kao ono kad je ex Telenor e spustio iznos minimalne dopune na 50 din., ali na na nekim trafikama nisu hteli da kucaju dopune ispod 200 din (usluga se zvala Biraj iznos).

AKO HOCETE DA PRODUZITE ROK VAZENJA KREDITA dovoljno je da nadjete nekoga
ko ima broj u Globaltel mrezi i medjusobno samo "razmenite kredit" tj.
posaljete nekom kredit i on vam vrati.

Mozete sa jednog na drugi Globaltel broj prebaciti 50 dinara i produziti trajanje vazenja kredita za 3 meseca

primer : utorak 03.10.2023 - 03.01.2024
globaltel.jpg

Mozete sa jednog na drugi Globaltel broj prebaciti 50 dinara i produziti trajanje vazenja kredita za 3 meseca

primer : utorak 03.10.2023 - 03.01.2024
Pogledajte prilog 407597
Nadamo se da Telekom to neće menjati, ali nisam optimista, Yettel čim je preuzeo Telenor skratio je rok dopune, izmenio uslugu Pošalji dopunu, obezvredio papirne vaučere, možda će ostati usluga ali će verovatno staviti da prenos kredita ne produžava rok kredita ili da će biti odbijena transakcija ako je na broju istekao kredit na koji se šalje kredit.Bilo bi super da ne diraju uslugu ali pretpostavljam da što pre žele da povuku pare (Mts) što je dao za akviziciju Globaltela...

Meni nije odradjeno automatska obnova jer sam u medjuvremenu promenio karticu i izgubio sam 200gb
Sve to dok sam skontao zasto nije prosla automatska obnova i dodao novu karticu.

Jel ima sanse neke to da se vrati?

3put sam vraćao Sve preostale gigabajte samo vam traže da uplatite neki freepaid paket..minimum 900din

Poslao sam im mail.
Da li je bolje pozvati telefonom?

Poslao sam im mail.
Da li je bolje pozvati telefonom?
Ja sam ih tri dana zvao i niko se nije javio na telefon za korisnicku podrsku, a juce su mi poslali mejl da imaju zakonski rok od osam dana da odgovore na mejl. Isto sam imao problem sa reaktivacinom i najverovatnije im je problem master card kartica kao pre par meseci za automatsku obnovu. U svakom slucaju, dva puta sam uplatio karticom, skinuli su 2x1300din i nisu mi produzili paket. U mejlu su me posle par dana nejavljanja pitali da li zelim da mi vrate gigabajte i ja sam im se ljubazno zahvalio na ponudi, jer sam izrevoltiran vec obrisao esim iz telefona i oprostio se sa uplatama! U svakom slucaju veoma su neozbiljni i amaterski sve to rade, ne daj Boze da ste negde u frci da vam treba nesto hitno! Tako da eto to je neko moje iskustvo, ako ti nesto znaci. 🙂

Oni se ponasaju kao da su jedini operater na trzistu i toliko su nezainteresovani da su mi se smucili iskreno. Za izbegavanje sto se mene tice.

Ne znam koliko dugo čekate pre nego što odustanete, kada ih zovete. Meni se uvek jave, čekam od 20 do 30 minuta. Imam strpljenja. :)

ja sam prekinuo posle 30min
Mislim da nema smisla toliko cekanje, treba biti bas veliki optimista cekati duze

Ja sam čekao sat vremena, ali sada nemam šta više čekati prešao sam na NeoNeo za 1250 dinara i iskreno bolje što sam uzeo tu ponudu, nego ostao u globaltel-u.

Malo mi čudno, kada sam rešio da prenesem broj kod njih imao sam neka pitanja u vezi prelaska i zvao ih 2 ili 3 puta u par dana, ne sećam se tačno, tada su mi odgovarali posle bukvalno minut dva na poziv. Kada sam konačno preneo broj bilo je problema oko stizanja poruka od banke (rešili su), e tada sam dugo čekao, a zvao sam isto par puta.
Kao ono, dok smo te lovili sve ide brzo, a sad kad si ulovljen čekaj. :D

Na kiosku je moguća dopuna od 100 din, provereno. Samo treba naglasiti prodavcu da proba, većina njih je ubeđena da je minimalno 200 dinara, kao kod ostalih provajdera.
Ima i onih koji nece da uplate 100 dinara,kao ne da gazda ili ko vec. Probao na par mesta.A negde ne prave problem.

Samo neka sekiracija... 🙄😏😕

Nazad
Vrh Dno