JoveBoy
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2015
- Poena
- 55
200 dinara na trafikama Moj Kiosk i produžio si vreme kredita.Jel moguće negde dopuna od 100 din čisto da se produži vreme kredita?
Koliko znam najniža dopuna na trafikama je 100 dinara. Tako mi rekli u call centru.Jel moguće negde dopuna od 100 din čisto da se produži vreme kredita?
Moguća je dopuna od 100 dinara na kiosku.Jel moguće negde dopuna od 100 din čisto da se produži vreme kredita?
ja baš juče uplatio 100din na moj kiosk trafici. Nešto se preračunao u startu oko toga koliko mi kredita treba za freepaid i onda izvršio još jednu dopunu od 100din, prošlo bez problema.Jel moguće negde dopuna od 100 din čisto da se produži vreme kredita?
Pročitajte dobro šta piše, Prvo piše minimalni i maksmimalni iznos dopune za trafike gde je navedeno 100 rsd, a poisle je naveden minimalni i maksmimalni iznos u Poštama Srbije (koji je 200 rsd )Tehnički trafike mogu da kucaju dopunu od 100 din., ali verovatno neće pretpostavljam da imaju neki vid zarade od dopune za provajdere, pa im odgovara da korisnici uplaćuju više.Pre kad sam zvao Call centar da se raspitam rečeno mi je da je na nekim trafika 200, ali na nekim da postoji mogućnost od dopune 100 din.Ja sam pre uplaćivao kredit,100 din. čisto da produžim karticu, a onda mi je radnica sa trafike rekla da ne može 100 din. da je za sve operatore minimum 200 dinMogu da kucaju na trafikama 100 din., ali neće pretpostavljam da hoće više da zaradeTo je kao ono kad je ex Telenor e spustio iznos minimalne dopune na 50 din., ali na na nekim trafikama nisu hteli da kucaju dopune ispod 200 din (usluga se zvala Biraj iznos).U postama moze po 100din.. Pise na sajtu Globaltela
Pogledajte prilog 407460
AKO HOCETE DA PRODUZITE ROK VAZENJA KREDITA dovoljno je da nadjete nekoga
ko ima broj u Globaltel mrezi i medjusobno samo "razmenite kredit" tj.
posaljete nekom kredit i on vam vrati.
Nadamo se da Telekom to neće menjati, ali nisam optimista, Yettel čim je preuzeo Telenor skratio je rok dopune, izmenio uslugu Pošalji dopunu, obezvredio papirne vaučere, možda će ostati usluga ali će verovatno staviti da prenos kredita ne produžava rok kredita ili da će biti odbijena transakcija ako je na broju istekao kredit na koji se šalje kredit.Bilo bi super da ne diraju uslugu ali pretpostavljam da što pre žele da povuku pare (Mts) što je dao za akviziciju Globaltela...Mozete sa jednog na drugi Globaltel broj prebaciti 50 dinara i produziti trajanje vazenja kredita za 3 meseca
primer : utorak 03.10.2023 - 03.01.2024
Pogledajte prilog 407597
Pozovite call centar i vratiće GB.Meni nije odradjeno automatska obnova jer sam u medjuvremenu promenio karticu i izgubio sam 200gb
Sve to dok sam skontao zasto nije prosla automatska obnova i dodao novu karticu.
Jel ima sanse neke to da se vrati?
Ja sam ih tri dana zvao i niko se nije javio na telefon za korisnicku podrsku, a juce su mi poslali mejl da imaju zakonski rok od osam dana da odgovore na mejl. Isto sam imao problem sa reaktivacinom i najverovatnije im je problem master card kartica kao pre par meseci za automatsku obnovu. U svakom slucaju, dva puta sam uplatio karticom, skinuli su 2x1300din i nisu mi produzili paket. U mejlu su me posle par dana nejavljanja pitali da li zelim da mi vrate gigabajte i ja sam im se ljubazno zahvalio na ponudi, jer sam izrevoltiran vec obrisao esim iz telefona i oprostio se sa uplatama! U svakom slucaju veoma su neozbiljni i amaterski sve to rade, ne daj Boze da ste negde u frci da vam treba nesto hitno! Tako da eto to je neko moje iskustvo, ako ti nesto znaci. 🙂Poslao sam im mail.
Da li je bolje pozvati telefonom?
I ja sam im uplatio 2 puta po 1000 i dodao automatsku obnovu i poslao mail.U svakom slucaju, dva puta sam uplatio karticom, skinuli su 2x1300din i nisu mi produzili paket.
Ima i onih koji nece da uplate 100 dinara,kao ne da gazda ili ko vec. Probao na par mesta.A negde ne prave problem.Na kiosku je moguća dopuna od 100 din, provereno. Samo treba naglasiti prodavcu da proba, većina njih je ubeđena da je minimalno 200 dinara, kao kod ostalih provajdera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari