Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Sta ka'e Xiaomi, 3 nove verzije androida ili 3 nove verzije MIUI-a, jer novi MIUI ne znaci i novi android?

Xiaomi stavio preporucenu cenu od 90000.00 dok traje preorder, kod ovih bolesnika u Mts-u oko 104000.00.

Da se dopunim, Sbb, A1...svuda je 90000.00
Pa i obican 13T je 77000,a preporucena cena je 61000. I sto je nahgore prolazi im,jer ne sumnjam da je opet veliki broj ljudi u nemogucnosti da to isplati odjednom pa uzimaju na rate…
A1 uvek ima odlicnu ponudu za sve uredjaje,ali steta sto je njihova pokrivenost losija - ja bar imam problem,jer na mom radnom mestu nema signala za pripadnije A1 mreze,pa koliko god ponuda bila privlacna,ne bih mogla da predjem kod njih,jer realno pola dana ne bih bila dostupna 🫣

Pa i obican 13T je 77000,a preporucena cena je 61000. I sto je nahgore prolazi im,jer ne sumnjam da je opet veliki broj ljudi u nemogucnosti da to isplati odjednom pa uzimaju na rate…
A1 uvek ima odlicnu ponudu za sve uredjaje,ali steta sto je njihova pokrivenost losija - ja bar imam problem,jer na mom radnom mestu nema signala za pripadnije A1 mreze,pa koliko god ponuda bila privlacna,ne bih mogla da predjem kod njih,jer realno pola dana ne bih bila dostupna 🫣
U A1 sa Joy 23 tarifom, sve ukupno 5100.
U Mts-u, sa slicnom tarifom, 6400.00
Kod njih maloprodajna cena 129000.00, pise lepo.
🤣🤣

Nije to tako crno-bela priča sa kupovinom na rate. To ti je kao neka vrsta kredita na dve godine, pa ne može biti kao za keš kad uzimaš. A da ima preterivanja ima. Još za Xiaomi su ok cene.

Iskreno ja tu ne vidim neku veliku razliku naspram 12t pro.....marketing je čudo.

Ako nekoga zanima pošto sam ja preko mts-a rezervisao telefon, telefoni stižu tek posle 9.10.

Ako im je verovati imaju veliki broj narudžbina po rečima operaterke sa kojom sam razgovarao.

.
Nije to tako crno-bela priča sa kupovinom na rate. To ti je kao neka vrsta kredita na dve godine, pa ne može biti kao za keš kad uzimaš. A da ima preterivanja ima. Još za Xiaomi su ok cene.
To si u pravu. Ali zašto je meni u Yettelu za plaćanje sad i odmah ista cena?

Pa stoji na sajtu Ni Srbija cena za ponudu na rate,i izadje skuplje naravno,ali ovi ga bas preterase.
Ono kad je Yettel mnogo povoljniji 🫣

Ako pažljivo pročitaš šta piše na sajtu, videćeš da se radi o kreditu jedne banke na slovo A. Uvoznik ti o ovom slučaju ništa ne daje, već te banka kreditira. Samo što čitav posao završiš kod njih u prodavnici, a ne u filijali banke.

Pazljivo sam procitala. Moj post se odnosio na to da je MTS digao cene nenormalno,pa je neko stavio komentar da je razlog taj sto ti daju na 24 rate,pa u stvari to dodje kamata. (Iako yettel i a1 imaju daleko pristojniju cenu). Dakle navela sam da na mi Srbija moze da se uzme utedjaj na rate (preko banke naravno),sa sve tom kamatom mnogo manja nego ove “povoljne” rate sa kobajagi snizenjem u MTS-u.

Pazljivo sam procitala. Moj post se odnosio na to da je MTS digao cene nenormalno,pa je neko stavio komentar da je razlog taj sto ti daju na 24 rate,pa u stvari to dodje kamata. (Iako yettel i a1 imaju daleko pristojniju cenu). Dakle navela sam da na mi Srbija moze da se uzme utedjaj na rate (preko banke naravno),sa sve tom kamatom mnogo manja nego ove “povoljne” rate sa kobajagi snizenjem u MTS-u.
Skroz si u pravu, na sajtu Mts-a pise da je cena bez popusta 125000.00!!!
Napisah gore, cena u A1 sa Joy23 tarifom, sve ukupno oko 5100.00
24 meseca izadje oko.125000.00
Mts dere, 6400.00 telefon plus tarifa, posle 24 meseca das oko 153000.00
Ogromna razlika.

Stigla mi je potvrda da je prijava validna i da mogu da očekujem poklon.

Jel zna neko možda u Nišu gde ima izloženih xiaomi 13T i 13T pro. U delti u Nišu sam bio danas i ni kod jednog od operatera ih nema. Nisam stigao da vidim u njihovom Mi storu na spratu da li ima. Ako neko zna sigurno neka javi u subotu bih išao da pogledam.

Ja kupio u njihovoj radni u Delti u BG. Pozovi njihovu prodavnicu u Nišu i proveri. Imaš na sajtu br. telefona.

Imaju ih u Nišu samo izložene ali ih nemaju trenutno na stanju, hvala puno.

13T - vibracija je slaba... znatno slabija u donosu na p30lite i mate 20pro

13T - vibracija je slaba... znatno slabija u donosu na p30lite i mate 20pro
To je boljka na dosta Xiaomi telefona. I 12T Pro koji sam imao nije imao nesto jako vibraciju.

Kako ti drzi baterija na 13T sada posle nekoliko dana koriscenja? Jesi zadovoljan osvetljenjem i kvalitetom ekrana?

A da li ti shvatas da nije sve u brzom SOC-u i megapixelima? :D
Da se razumemo, ja nikoga ne odvracam od kupovine ali kao neko ko je izmenjao telefona i telefona... ne znam sta reci osim da je Xiaomi smece posle Samsunga, OnePlus-a pa cak i Motorole.
Mene zanima kad si poslednji put koristio MIU?
Ja nisam ničiji advokat, skoro sam koristio Color OS na Oppu i MIU mi više leži
Nikakvih bagova nema koji je ranije imao

Ekran je dobar, a baterija bi mogla biti bolja. Dovoljna je za jedan dan.
Glas sagovornika se čuje solidno u okruženju, tako da žena više neće moći da vrda 😃

Mene zanima kad si poslednji put koristio MIU?
Ja nisam ničiji advokat, skoro sam koristio Color OS na Oppu i MIU mi više leži
Nikakvih bagova nema koji je ranije imao
Prošle nedelje na Xiaomi 12x, posle godinu i po dana. I utisak mi je, da je još gori nego pre godinu i po dana.

Ukoliko naručim,ovaj poklon dobijam odmah uz telefon?
Ili se nešto treba raditi?

Ne dobija se poklon odmah - kada kupis telefon, popunis formu gde se unosi IMEI, cekas odobrenje od supporta i posle toga ide slanje poklona

Posle 24h...

Kamere dobre. Ekran odličan. Zvuk odličan. Vibracija slabašna. Baterija, srednja ka dobroj ali ništa posebno, očekivao sam više. Možda par dana još da sačekam za ocenu o bateriji.

Plavi sam uzeo. "koža" je prijatna na dodir ali kad kucneš po leđima, šuplje je, odzvanja i ne ostavlja lep utisak.

U poređenju sa 12T Pro deluje jeftinije iako ni on ne pruža ne znam kakav osećaj u ruci. Baterija(za sada) bolja na 12T Pro, video snimanje bolje na 12T Pro, slike bolje na 13T iako ne puno. Punjenje nebo i zemlja na strani 12T Pro.

MIUI kriminalan u bilo kojoj varijanti.

Šta je tu kriminalno na MIUI? Imam Mi 11 Lite 5G NE, svi kukaju na MIUI, ja ne primetih nijedan jedini bag. Telefon nema da štucne osim što imam problem s baterijom, ali je sam telefon takav... Hteo sam tanji i što lakši telefon, pa je normalno da je baterija nešto slabija.

Da li je dobra zamena ovaj 13T pro za huawei P30 pro koji trenutno koristim i koji me još uvek služi odlično.

Zavisi od toga koliko te svrbi novčanik.

Posle 24h...

Kamere dobre. Ekran odličan. Zvuk odličan. Vibracija slabašna. Baterija, srednja ka dobroj ali ništa posebno, očekivao sam više. Možda par dana još da sačekam za ocenu o bateriji.

Plavi sam uzeo. "koža" je prijatna na dodir ali kad kucneš po leđima, šuplje je, odzvanja i ne ostavlja lep utisak.

U poređenju sa 12T Pro deluje jeftinije iako ni on ne pruža ne znam kakav osećaj u ruci. Baterija(za sada) bolja na 12T Pro, video snimanje bolje na 12T Pro, slike bolje na 13T iako ne puno. Punjenje nebo i zemlja na strani 12T Pro.

MIUI kriminalan u bilo kojoj varijanti.
13T pro se gadja sa 12T pro, 13T sa 12T.
Zanima me sta je kriminalno na MIUI?
Koristio sam od 2019 do 2022 redom, MI8, MI 9T i MI10, nikada problem sa MIUI...
Ponesto sitno ali toga ima na svakom telefonu.
Prodajem ovaj S21 fe, ali niko da se zalepi.
Nameravam da pazarim 13T pro.

Nazad
Vrh Dno