cartridge
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.07.2013
- Poena
- 595
@Phoenix92
Poslat request i od mene.
Poslat request i od mene.
@sammy da li si pokusavao da produzis USB kabal? Kako sam juce postavio volan ispred TVa a Sony mi je bocno u odnosu na TV policu kabal je malo kratak ako hocu da mi ide po patosu da deca ne zapnu za njega ako protrcavaju izmedju, imam neki UGreen kabal s 5Gbps protoka i primetio sam da klincu nekad nece da prebaci brzinu navise (kad koristi salterice) posle duze igranja / vise uzastopih skretanja. ovo nije bio slucaj kad je volan bio na montaznom stolu prokljucen bez produzenog dela, tako da verujem da treba USB kabal veceg kapaciteta.
Da da i ja cu da ga kroistim sa PSVR2 ali mi leti to bas ne igra na duze staze zbog toplote i znojenjaNisam, meni je taman kako treba dužina kabla trenutno, mada svaki dan razmišljam kako da napravim drugačiji raspored, jer meni je volan na sedištu, ok je tako kako je a za sada ne rasklapam sedište kada nije u upotrebi, a zauzima prilično mesta, nisam stigao sa time da se pozabavim. Pritom, televizor mi više ne igra ulogu jer koritstim VR, tako da sedište ne mora da bude naspram TV-a, što umnogome olakšava stvari oko pozicije samog sedišta a da ne moram da ga rasklapam, mada to rasklapanje i nije neki posao zapravo, ali nebitno.
Imam neki produžni USB kabl, 10-ak metara čini mi se da je, prilično mator, samim tim i zastareo (nekvalitetan), ne znam sad specifikacije tačne ali zezalo me par gadgeta sa njim, verujem da bi i ovo zezalo.
Ako probam javiću ti, možda nabavim i drugi produžni kabl, jer planiram da menjam raspored i vrlo je verovatno da će i meni trebati produžavanje kabla.
Možda je bolja varijanta zapravo direktno duži kabl da se nabavi, bez produžavanja, imam nekoliko tih USB-C - USB-A kablova ali su manji od metra.
Mislim da ti prekida zbog toga, mada moguće je i da treba da bude 10Gbps.
btw nisam siguran da li ti je taj kabl produžni za USB-C ili je USB-C -> USB-A kabl.
Ja sam imao isti problem, samo sto sam ja kreno sa Hondom 19. Uspevao sam da budem drugi ali sam hteo da budem prvi. Na kraju sam promenio u Toyotu 23 i iz prve sam bio prvi bez imalo muke. AKo se dobro secam na papiru modeli iz 19 su malo jaci ali modeli iz 23 imaju bolju aerodinamiku i veci/duzi boost ili kako bese tako da se pored manje borbe s bolidom dosta brze voze i kroz same krivine gde se u modelima iz 19 gubi vreme.Da li za menu book 47 i trke sa super formulom, treba neka caka ili samo savršena vožnja?
Kupio sam Toyotu 19, nesto mi slabo ide. Stazu u Americi sam uspeo da zavrsim u prva 3 ali evropa mi nikako ne ide.
Da li treba menjati bolid, podešavati nešto ili sam samo jako loš 😝
Iskreno ne znam , milsim da nema, nemam SF-Hondu 23 da bi mogao da uporedim sa SF-Toyotom 23, ali po spec iz garaze nema razlike 🤷♂️Znao sam da sam se za*ebao! Nista, onda jos jedno milionce na model 23. Ima li neke razlike u bolidima ili bilo koje godiste 2023?
Da sad i ja pogledah i videh da je tako i kod mene, i to ne samo za Super Formulu vec i za druge menu bookove.Ja sam se svejedno okozio i sa modelom za 23-cu 😁 SAD mi stoji za sve menu book da sam presao kao 3rd. Jel tako kod vas
Tako je, po meni nije glupo jer te tera da budes bolji vozac. Za one s malo iskustva ili losije vozace imas easy gde je ai bas spor, onda normal pa bese hard. Ja pikam na hard, klincu sam seo da odvozim neku duzu trku i ai na easy je smesan (bar meni) na Magioru u trci od 5 krugova imam na cilju prednost od vise od pola kruga.Vidim da u igri postoji i Race Difficulty, a koliko sam razumeo ne utiče ni na nagrade, ni na trofeje. Malo glupo ali izgleda da je tako.
Ja nsiam odgledao ceo film vec oko pola ali je stvarno sve do sad kao sto kazes super uradjeno.Odgledao film i p[rijatno me iznenadio, vrlo dobar, ocekivao sam neku bozu ali daleko je od toga, traje preko 2 sata ali nema praznog hoda nimalo, nije dosadan, trudim se da ne spojlujem.
Dobro je snimljen, posebno je dobra fora kad se u igri osvoji podijum, isto to je preneto i u filmu, hahah maestralno .
Svaka cast onom liku, glavnom junaku jelte, meni je tesko gt3 vozila i u igri da igram kamoli u RL lol
24h Le Mans, 360 kmh, po kisi, uhhh![]()
Cao @cartridge , nije bas takoČlan @Rizmal, bukvalno u svakoj Lap Time Challenge stazi mora da bude najbolji, makar za hiljaditi deo stotinke.
Uđem, pogledam postavljena vremena kolega, dam sve od sebe da budem najbolji, uspem, i već sutradan me "čovek" prešiša. Pohvale.
Od sad, čekam zadnji trenutak da odigram trial.![]()
Ti kao i ja za filmove, gledam jedan film danimaJa nsiam odgledao ceo film vec oko pola ali je stvarno sve do sad kao sto kazes super uradjeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari