A šta čemu služi taj Sophy Al?
Tako je, najbolje je komplet, sediste, volan, simrig.Ja koristim za T300RS GT -Volt Gaming postolje što je u tom cenovnom rangu. Nakon prelaska cele igre GT7, zaključak da je najbolje imati spojeno sedište sa volanom da se ništa ne pomera (obično napred) tokom žara igre.
Pogledajte prilog 376217
Jel uspeo neko da je dobije . Na prvoj krivini mi izmakne i non stop povecava prednost.Kako vam se čini Sophy? Ja sam oduševljen iskreno. Prvi put da u GT imam zanimljive trke protiv AI. U onim trkama gde imam bolji auto je dobijam nekako, ali u onim 1vs1 me razbija.
Jedva čekam da implementiraju ovo u celoj igri.
Bogami nije da se ne gura na najvecoj teziniNabudzen AI, da ti napravi slicno iskustvo kao online samo bez da te izbacuje sa trake neko stalno 😅
ja sam uspeo da je dobijem sve osim 1vs1 to jos nisam vozioJel uspeo neko da je dobije . Na prvoj krivini mi izmakne i non stop povecava prednost.
Nisam gledao po netu ali iz iskustva da bitan je dobar start i odma usecanje da ona uspori i nakon toga blokiranje koliko je moguce jer je nenormalno brza kroz krivine a zna i lepo da pogura da bi stekla prednost.1vs1 jedino moguce da na startu da se ostvari prednost i onda borba da blokiras do kraja
(gledao na yt naravno )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari