Šta je novo?

FIBA Mundobasket 2023 🏀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemci definitivno mnogo fluidniji na terenu, naši tromi, kilave, donose neke neshvatljive odluke o ulasku u prodor...

Petrusev nam treba kao lebac sada.

Ne vredi pokušavati dalje na Milutinova. Jači je Vojtman. Ostaće bez snage ako se nastavi ovako

Skok, nemamo ga. Lepo kaze Djurovic probaj da ubacis Petruseva da pomogne Milutinovu, ako mogu oni prakticno ceo mec da igraju sa dve 5, mozes i ti par minuta

Imaju dva visoka igrača Nemci, treba nam Petrušev pored Milutinova

• Like
Reagovanja: Ira
Ово ако није фаул Шредера идем у Манилу одмах

Od ovog zalizanog Meksikanca sliku treba poslati Sinaloi i reći da je doušnik drugog kartela!

Skok, nemamo ga. Lepo kaze Djurovic probaj da ubacis Petruseva da pomogne Milutinovu, ako mogu oni prakticno ceo mec da igraju sa dve 5, mozes i ti par minuta
Imali bi svaki napad otvoren šut za tri u tom slučaju. Jer njima svako može da šutne trojku, brzi, pokretni. I odbrana Milutinov + Petrušev bi pucala posle dva pasa

Bojim se da krecemo nizbrdo. Naseli smo na sudjenje, nemamo napad, Milutinova spakovali, Petrusev na klupi. Guduric tehnicka...

Ovo je projektovano da Nemci pobede i sve džabe.

Nema projekcije tu, trecu igramo ocajno.

Ovo je gotovo. Oni imaju inicijativu, mi smo pali, Milutinov neutralisan, ostali grese. Nisam razocaran s obzirom da smo zestoko prebacili ocekivanja. I srebro je dobro

Ova cetvrtina je nasa krivica, pesic zove time out na -11 tek
Od 0 na poluvremenu dosao si do -11

Pa onda nista da ne menjamo, da ostavimo ovako?
Naravno da treba menjati, treba odustati od guranja Milutinovu, možda smanjiti petorku. Da pojednostaviš igru i osloniš se na šut.

A ne nikako da još povisiš petorku sa još jednom visokim pored njega.

Pomenuo sam da je ova četvrtina ključna. Mislim da smo u ovom delu izgubili utakmicu.

Nažalost pukli smo psihički, Nemci nas dobili našom igrom i uz pomoć sudija...
Sramota je da ovakve amatere puste da sviraju finale.
Milutinova totalno neutralisali, ostatak ekipe se očigledno krije i ne sme da šutira...Bogi ne može sam...
Nažalost samo srebro za naše...

Има још много да се игра. Стиснути зубе и јако само,такође вратити Маринковић који је један од најбољих на ово мечу

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno