Bogami, za onaj njegov komentar "igra je optimizovana, upgrade-ujte vase racunare" zasluzuje -100/10.Pa gomila ljudi koji nisu ni videli igru ce udariti 0/10 jer im smetaju zamenice ili zbog toga sto igra ne izlazi za njihovu omiljenu konzolu.
Sto se optimizacije tice, donekle je u pravu. PC verzija nije lose optimizovana (kada se uporedi sa xbox verzijom), vec je igrao uopste bas zahtevna.Bogami, za onaj njegov komentar "igra je optimizovana, upgrade-ujte vase racunare" zasluzuje -100/10.
Sto se targetiranja i ovog celavog lika tice, ne secam se na sta se sve zalio, ali ako su samo licne zamenice, onda to nije direktno povezano sa istopolnim seksom i upraznjavanjem istog.
Meni su te dve stvari nebo i zemlja. Svakako ne bih dalje sirio pricu, ali kao sto ce neko dati nulu jer mozes da budes they/them, isto ce tako ovi drugi dati desetku iz istog razloga.
Cyberpunk izgleda osetno bolje od Starfielda, pri tom je izašao i za PS4/XBO truline, kakav-takav ali je izašao, i najvažnije - radi bolje. Na NG konzolama ima opcija za 60 fps-a uključujući i slabiji Series S.Jasno ti je sigurno koliko mnogo truda bi trebalo uloziti u to. I dalje mislim da bi to bilo potpuno nepotrebno i da su dobro postavili prioritete.
Ne kontam, hoces da kazes da je igra namenjena samo gejevima?
Nemoj mi samo reci da si poput ovog lika:
Nije, rekao je Todd da kupiš nov komp...Ne znam kakva je igra, znam da mi se dopada sto se na F5 snima pozicija i ucitava na tom mestu gde je snimljena
Nego da li je ok 100fps kad se izadje iz onog rudnika na pocetku za 13900k i 4090 grafiku ?
Pogledajte prilog 404019
Pise se u temi da lose radi sa Nvidia karticama pa ne znam na sta se odnosi, na FPS, ili na prikaz, posto je meni ok 100fps na 144hz monitoru... Podesavanje ultra 1440p.Nije, rekao je Todd da kupiš nov komp...
Nije valjda da user score sa metacritica uzimas kao merilo za bilo sta?
Pa gomila ljudi koji nisu ni videli igru ce udariti 0/10 jer im smetaju zamenice ili zbog toga sto igra ne izlazi za njihovu omiljenu konzolu.
Jedini score koji icemu vredi je na Steamu jer tamo moras da imas igru da bi mogao da udaris ocenu.
Bas suprotno, igra uopste nije izdeljena, odnosno nije tako originalno dizajnirana, niti je koncept i prvobitan razvojzasnivan na izdeljenosti lokacija. Igra je seamless dizajnirana, pa posle "ogranicena" i "iscepkana" do ovih performansi.Citav dizajn igre se zasniva na izdeljenosti lokacija. tako da su imali slobodu da lokacije dizajniraju bez ogranicenja koja bi postojala da je citava igra seamless. Mogu misliti kakve bi performanse bile da su probali nesto slicno da urade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari