Koristim već 2 godine i prezadovoljan sam.Jel ima neko savet koji bezicni punjac da uzmem za S23 ultru i Samsung sat i po mogucstvu i slusalice
Nemam stvarno volje da punim sve pojedinacno izgubim 3h cekajuci svaki ponaosob da se napuni 😃
uzeh juce Samsung 6 Calssic i sad tel,sluske...Previse mi celo vece provedem menjajuci uredjaje da punim.Ovako stavim sve odjednom da se puni kad legnemZavisi koji Samsung sat, GW5 pro ne može na Samsung wireless punjač osim ako se skine narukvica pre punjenja![]()
Ispadne da jeste. Kažu da stiže oficijalni u oktobru, taman ako bude potrebno peglanja do izlaska S24 serije.Imam utisak da jure da izbace One UI 6 sto pre. Kao da je to prioritet..
Nisam se navikao za 4-5 godina koliko sam imao velike telefone lol Ovo sad mi je top.Posle kazu velicina nije bitna 😂
Slm se, prvi nekolko meseci posle dok se naviknes nije strasno
Verovatno da puste a14 kad i google 4.10.23Imam utisak da jure da izbace One UI 6 sto pre. Kao da je to prioritet..
Slazem se ja, ali sve se bojim da ga ne skembaju sa time. Jer realno telefon je tenk i ja ne vidim kako ce nas nateraju da predjemo na sledecu seriju, jer odavno se ne pravi nesto "revolucionarno" u odnosu na prethodne modele.Ljudi, pustite malo ažuriranja, nije da telefon lose radi, pa svi nestrpljivo cekamo neki bugfix ili sta vec.
Ima dosta tekstova na tu temu. Svi se slažu u jednom - brzo punjenje ne šteti bateriji, povećanja temperature šteti.Moje iskustvo sa brzim punjacima je lose.
Na Mi 10 posle godinu ipo dana je baterija pocela da pokazuje pogresan procenat napunjenosti, tj isprazni se za 3-4 sata i ugasi se telefon, kad ga upalim telefon ima jos 20-35% koji traju jos 3-4h.
Iako je baterija isprva bila super i drzao je SOT jako dugo, posle godinu ipo dana je kapacitet, i pored ovog problema, znacajno opao te sam jedva izvlacio 6h SOT.
Na S23 Ultra sam iskljucio brzo punjenje i koristim 25w punjac.
Da li je Mi 10 samo bio limun, ili brzo punjenje stvarno unistava bateriju (ali vec ima studija koje govore o tome pogotovo u auto industriji gde je zivotni vek baterije znacajno kraci na brzom punjacu) necu da razmisljam, od brzog punjaca sam se oprostio.
To je samo moje neko iskustvo, koje mozda nekome bude od koristi.
Zato ću sa tim ažuriranjem malo sačekati.Slazem se ja, ali sve se bojim da ga ne skembaju sa time. Jer realno telefon je tenk i ja ne vidim kako ce nas nateraju da predjemo na sledecu seriju, jer odavno se ne pravi nesto "revolucionarno" u odnosu na prethodne modele.
Da ali na primer Mi 10 je osetno topliji prilikom punjenja na 30w nego S23u na 25w iskljuceno brzo punjenje.Ima dosta tekstova na tu temu. Svi se slažu u jednom - brzo punjenje ne šteti bateriji, povećanja temperature šteti.
Znači, ukoliko ne podiže temperaturu dok puni, sve je okej
Nema na 5.1, izlgeda da na 6.0 samo ima.NIsam primetio do sad, na oneui 6 moze da se vidi wifi sifra isto ko na jabuci...
ne znam da l je imala ta mogucnist do sad
Pogledajte prilog 403955
To ti je u istom meniju pored opcija kuvanje kafe i pranja sudova.Da li neko zna kako da se aktivira (ako je to moguće) kada čitate nečiju poruku samo prislonite telefon uvu i taj kontakt se poziva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari