Znači li to da su popravili možda i jedinu ozbiljniju manu na Dji Osmo Action 3 a to je problem sa fokusom.Naravno da ce GoPro ici gore sa cenom, skoro uvek poskupljuju.
Osmo Action 4 mi se veoma svidja. Sve greske sa trojkom su ispravili i po mom misljenju sve je to ono sto je trojka trebala biti po samom izlasku. Veoma je glupo sto predstavljaju Osmo 3 kao za neke pocetnike, a 4 za profesionalnije korisnike kada se veoma dobro zna kakve je trojka probleme imala. I umesto da te probleme rese oni izbacuju novu kameru i korisnike trojke bukvalno ostavljaju bez ikakvog resenja vec da je prodaju i kupe noviju koja je poprilicno skuplja.
Adventure Combo $500/€530 u svetu, a kod nas $661/€603..
Ceka se Hero 12 od Septembra i Black Friday u Novembru pa cemo videti ko ce imati bolju kameru i povoljniju cenu.
Ne bi GoPro bio GoPro da ne ubacuju jos veci senzor nego DJI i da se gura sto veca rezolucija koja em sto nema poente hobi korisnicima, em sto stvarno ne znam koliko ljudi koristi 5.3k ili 8k rezoluciju koja je najavljena za Hero 12. Naravno sve to u istom kucistu ili ce mozda biti za koji cm vece ali opet pregrevanje, bug-ovi i problemi u najavi..
Meni kutija liči na original. Treba lično pogledati. Sad, što je za kinesko tržište ne znači da je loša već je neko doneo odatle. Verovatno ima u meniju da se izabere bar engleski. Ako je fina razlika mislim da vredi. Nisam za sada čuo da ima kopijeMalo sam uzeo da tražim insta 360 i imam ovu ponudu za ok novac ali je za kinesko tržište, da li ovako nešto preskočiti?
Pogledajte prilog 401328
Za koje vreme puni brzi? probao sa 3 punjaca i neće koji sam baksuz ne verujem, pitam se sa čime je on punio u pm.*********, baterija je stara 10 godina, ako nije redovno koristena to je za ocekivati da propadne.
Pokusaj jos jednom drugim punjacem, prije toga je skroz isprazni pa opet ostavi citav dan.
Ja na gopro 11 kad koristim samsung brzi punjac napuni do 80% i nece ni mrvi dalje a kada koristim xiaomi isto brzi napuni na 100
Nigjde logike
Pa za ono sto meni treba ( snowboarding ) je idealna. Dosta laksa upotreba nego GoPro, i sto je najbitnije NE GASI SE na hladnoci. Svaki GoPro mi se gasio ma kakva baterija bila.Kakvi su utisci do sada?
Razmišljam se da uzmem svoju prvu action kameru i ova mi deluje najzanimljivije za neka moja povremena snimanja.
Pa za ono sto meni treba ( snowboarding ) je idealna. Dosta laksa upotreba nego GoPro, i sto je najbitnije NE GASI SE na hladnoci. Svaki GoPro mi se gasio ma kakva baterija bila.
Jako je jednostavno snimanje jer "ne moras" da brines o uglu i poziciji kamere, i baterija dosta duze traje.
Takodje app je dosta bolja, bukvalno na zici dok se vozim gore mogu da odradim snimakIma jako dosta efekata, i storija sa kojima mozes da napravis dosta zanimljive snimke.
Evo dva snimka od zimus stim sto youtube dosta ubije kvalitet, dosta bolje izgledaju na insta.
Jedina mana je podvodno snimanje, posto voda utice na stiching treba da se koristi kuciste. Mada nisam probao single lens mode, mozda bi tu trebalo da radi ok.
Nisam je probao na motoru ali jesam u autu bukvlano izbacio kroz prozor dok smo se vozili kroz Los Angeles, videcu da nadjem snimak da okacim raw da vidis kako brutalno izgleda story
Takodje brdo ljudi ne konta jos 360 kamere i pitaju me da li me to dron snima dok vozim snowboard![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari