Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Moze li se dobiti ban ako dodam turski nalog i uzmem neku igru preko nekog lika iz Skotske?🤣

Nije to ni jeftino…460 TL je cca 1800 dinara. Jos sherujes pretplatu sa drugim likom. Ali svakako je jeftinije nego UK/USA.

Sto se zezate s tim nalozima, napravi svoj nalog na UK i kupi PSN gift card preko G2A i cepaj nemas brige. Jeste skuplja opcija od tudjih naloga al nemas brige tvoj nalog i mirna glava.

Za G2A mogu da kazem da me do sada nije izneverio kupovao sam gift cardove jedno 4-5 puta od kojih je jedan bio od 100 i nesto dolara za godisnji PS Plus

Sto se zezate s tim nalozima, napravi svoj nalog na UK i kupi PSN gift card preko G2A i cepaj nemas brige. Jeste skuplja opcija od tudjih naloga al nemas brige tvoj nalog i mirna glava.

Za G2A mogu da kazem da me do sada nije izneverio kupovao sam gift cardove jedno 4-5 puta od kojih je jedan bio od 100 i nesto dolara za godisnji PS Plus
Sam si sebi odgovorio zašto ljudi prave ove dilove.
Ti daš 100 i nešto dolara za godišnji PS Plus, a sa malo egzibicije i poverenja u ljude isti se nabavi za 20 dolara...

Ubijte me, ali meni su to male pare na godišnjem nivou da bih se cimao tako. Valjda sam mator već, jbmliga. Moguće da je problem i to poverenje u ljude. :D
A cimanje se svodi na to da se pošalje jedan PP liku koji prodaje nalog, da se uplati na dinarski račun, i da se posle toga prime i unesu podaci kojim se nalog aktivira.
Više cimanja je kupovanje dopuna na CDkeys, G2a, kinguin i sličnim sajtovima...

Ja se slazem sa @Immortal0907 i @psaras , mozda sam i ja omatorio ali mi je daleko lakse da jednom godisnje uradim 3 klika za do skoro ispod $100 , sada oko $100 jednom godisnje nego da svake godine jurim oglase , cimam ljude, radim transakcije, da brisem stari i ubacujem novi sharovani nalog. Da znam da usteda moze da bude velika ali kad mogu da placam ostale pretplate zasto ne bi i ovu koju i ja i deca najvise koristimo od svih pretplata

A cimanje se svodi na to da se pošalje jedan PP liku koji prodaje nalog, da se uplati na dinarski račun, i da se posle toga prime i unesu podaci kojim se nalog aktivira.
Više cimanja je kupovanje dopuna na CDkeys, G2a, kinguin i sličnim sajtovima...
Pa to je kupovina, ali kakav je to nalog, nije samo moj? I šta se dešava sa svim podacima posle godinu dana kad istekne? Postoji li mogućnost da neko sa kim delim taj nalog napravi neku glupost i ostanem bez svega? I kako tu funkcioniše online, da li svi igramo na isti username ili to može nekako da se kombinuje?

Uzmite u obzir da ti deljeni nalozi preko TR nisu jedina opcija, ja imam samo moj nalog preko TR sa naslagane tri godine Deluxe pretplate koja me koštala bar duplo manje nego što bi to koštalo preko UK/USA. Ima veoma pouzdanih prodavaca koji sve završavaju brzo, pa je sve gotovo u nekoliko klikova i razmenjenih poruka.

Pa to je kupovina, ali kakav je to nalog, nije samo moj? I šta se dešava sa svim podacima posle godinu dana kad istekne? Postoji li mogućnost da neko sa kim delim taj nalog napravi neku glupost i ostanem bez svega? I kako tu funkcioniše online, da li svi igramo na isti username ili to može nekako da se kombinuje?
Pročitaj ti druže temu o prvom uključivanju konzole, biće ti mnoge stvari jasnije...

I ja se slažem, stvarno to nisu neke pare da bih se u ovim godinama jurio po oglasima sa random likovima. Za manje od 10e mesečno imam svoj nalog sa svim igrama iz proteklih godina. Realno više para potrošim mesečno na sto puta veće gluposti da ne trepnem.

Plus, koga ne zanima da juri dopune od 100 dolara za 95 po raznoraznim enebama i kinguinima, na Amazonu uvek imate dolar za dolar dopune koje se kupuju na klik i odmah stižu.

I ja se slažem, stvarno to nisu neke pare da bih se u ovim godinama jurio po oglasima sa random likovima. Za manje od 10e mesečno imam svoj nalog sa svim igrama iz proteklih godina. Realno više para potrošim mesečno na sto puta veće gluposti da ne trepnem.

Plus, koga ne zanima da juri dopune od 100 dolara za 95 po raznoraznim enebama i kinguinima, na Amazonu uvek imate dolar za dolar dopune koje se kupuju na klik i odmah stižu.
Ne sporima ja tvoj način razmišljanja, samo bih još jednom hteo apostrofirati da ovakav vid saradnje nije uopšte komplikovaniji nego bilo koja druga kupovina u vezi sa PS Plus pretplatom (G2A, cdkeys, kinguin, Amazon i td), tako da nema nikakve "jurnjave" sa random likovima ili čega već...

A parama koje ti potrošiš za jednu godinu, ovde se kupi pet godina pretplate (s tim da mislim da su ograničili mogućnost produženja na maksimalno dve godine)...

Na kraju ne nagovaram nikoga ni na šta, neka svako radi kako misli da treba i da mu je najbolje.

Kontam da ako se ps plus poturčim sa novim nalogom da na mom nalogu naslagane igre neće raditi. Jel tako?

Dokle god je tvoja konzola setovana kao primarna za turski nalog, radiće te igre i trofeji i na tvom nalogu. Samo instaliraš igre sa turskog naloga, igraš sa svog.

Pitao sam za igre koje sam skupljao sa ps+ pretplatom, ne za igre koje sam platio.

Kontam da ako se ps plus poturčim sa novim nalogom da na mom nalogu naslagane igre neće raditi. Jel tako?
Tako je...
Ali ja sam baš neki dan gledao, od 180-200 igara koje trenutno imam na nalogu, odigrao sam možda 10%, i igrao bih možda još desetak, od kojih je bar osam već na Extra, tako da gubim možda dve igre, a dobijam bar pet novih koje nemam, a koje su trenutno u katalogu a koje bih igrao...
Takođe, ako ikad ponovo uplatiš i produžiš PSPlus na svom starom nalogu sve igre koje si skupio se automatski aktiviraju, nemaš samo one igre koje su izašle u međuvremenu od momenta kad si prestao da plaćaš nalog (ali i te dobijaš na novom Extra nalogu, tako da ne gubiš ništa)...

Ima i tu neka fora, ne ostaju bas vecno na neaktivnom nalogu, valjda je zvanicno 6 meseci ali u praksi ostajalo ljudima i preko godinu dana, tako po redditu video

Najmanje brige i cimanja ali i najviše para je da se ne cimaš sa dodatnim nalozima nego da sve imaš na svom glavnom nalogu a pretplatu produžavaš u prazničnoj sezoni kad su popusti 25% do 33%

Ima i tu neka fora, ne ostaju bas vecno na neaktivnom nalogu, valjda je zvanicno 6 meseci ali u praksi ostajalo ljudima i preko godinu dana, tako po redditu video
Ovo prvi put čujem...

@Falcon i kad će ti popusti?

EDIT:
Sad sam malo izguglao, ljudi imaju PsPlus naloge iz PS3 ere kad je PSPlus bio besplatan i bez obzira na periode neaktivnosti u obnovi pretplate nikad nikom nije brisan nalog, niti igre sa istog.
Ja lično imam čitav krš naloga koji su mi služili za PSNow besplatnu vrtešku onih par godina dok je to moglo (VB pa Finska pa Švedska), a koje nisam ispucao, a koji su i dalje aktivni bez obzira što niko nije "ušao" u nalog od kad je kreiran pre dve-tri godine...

Poslednja izmena od urednika:
I probudi se na lijevu nogu neka bu**la u Sony-ju i kaže od danas nema toga više. Idemo ban svima :D! Ili im je ipak $$ najbitniji.

Nazad
Vrh Dno