Slažem se, na kraju krajeva postoji tema PS5 prilikom prvog paljenja, itd… tu je sve prezvakano mnogo puta, samo je izgleda malo teško pročešljati i istražiti po toj temi.Pretvorili ste ps5 temu u blic komentare na domaće ps5 teme... Nije dostojno bench foruma
Ovde više nema nikakvog sadržaja za nekoga ko ima ps5, samo za totalno neupućene koji bi prvi put da čuju nešto na tu temu.
Slažem se, na kraju krajeva postoji tema PS5 prilikom prvog paljenja, itd… tu je sve prezvakano mnogo puta, samo je izgleda malo teško pročešljati i istražiti po toj temi.
Ovde se sad sve svodi, koji nalog/region, koji PS+, gde najpovoljnije, kojim karticama…
EDIT: Evo i post iznad, kucanjem u google se vrlo lako to rešava, ali ljude očigledno prosto mrzi da sami malo pretraze.
I da, treba PS+ pretplata… najjeftinija opcija je Essential. Osim sto imaju neke free2play igre koje mogu online i bez PS+ pretplate.
Kako će ps5 raditi na LG50UM7450PLA?
Razmišljam da uzmem digital verziju sad dok je na popustu jer ne volim diskove.
Nisam dobro shvatio, jel treba neka dodatna pretplata za multiplayer online ili ne?
Najeftinija opcija je uzeti extra od nekog ko preprodaje turske naloge. Ja juče uzeo, za duplo manje para od iznosa koliko košta essential trenutno, i tek sad kontam koliko je essential besmislen od kad su se pojavili extra i deluxe......
I da, treba PS+ pretplata… najjeftinija opcija je Essential. Osim sto imaju neke free2play igre koje mogu online i bez PS+ pretplate.
Lako je tudjim...🙂Neka ulože više pa će 3-4 x povrat biti veća suma. Sviđa mi se kako GTA 6 ne pilićari sa sto, dvesta miliona za razvoj nego lepo 2 milijarde. I posle kada obore sve rekorde u prodaji će se drugi opametiti. Igre su veća industrija od filmske i muzičke zajedno i zaslužujemo spektakle rafalno a ne da se čeka mesecima nešto da izađe.
Ja sam se prvi pitao šta će mi PS5 pored PS4 (i kompa pride), kad AAA ekskluziva za PS5 nema mnogo, ali stvarno je puno fluidniji doživljaj i na igrama za PS4 (čak i onima koje nisu dobile neku vizuelnu nadogradnju), a ako ništa drugo sate života ću uštedeti na kraćem učitavanju loading screen-ova.Stvar je u tome da milioni gejmera ne igraju ništa čekajući epsku igru. I to vreme i novac koje bi izdvojili za igru je propuštena dobit koju je mogao da ugrabi neki novi naslov. Jednostavno fali na tržištu mega hitova za PS5. Mislim da će se i drugi osmeliti da ulože više kada vide kako će GTA 6 da pokida. Možda ne 2 milijarde ali npr 400 mil. Rockstar da flopne posle toliko dobrih naslova nije realno. Poželjna situacija je da se kupuju igre i redom jedna za drugom igraju sa ushićenjem i nestrpljenjem. Da ih ima a ne da se ljudi pitaju šta im je trebala kupovina PS5 kada sve ima i na četvorci. A hitova na prste ruke.
Slazem se s tobom ali isto tako sto rece neko par postova iznad , ako kupim igru hocu da je moja i da mogu da je igram kao nekad sto je bilo, evo primer GT7, sve je extra kad imas net, kad nemas neta bukvalno imas pristup samo 1% sadrzaja igre. Sve sto si osvojio kupio otkljucao stoji kod njih i nemozes da odaberes/ koristis. Zato se vrv ljudi i ustrucavaju da uzimaju igre koje vise nece biti njihove iako ih plate. Zelja za profitom je postala prevelika i koliko vidim i u svom okruzenju a i po netu sve vise ljudi se buni i odustaje od kupovine igara zato sto su sve igre postale plati da kupis ali sadrzaj nakon kupovine nije tvoj (uz par izuzetaka)...i cekaju te neke epske igre uz nadu da se nece pretvoriti u ovo sto sam prethodno rekao....Poželjna situacija je da se kupuju igre i redom jedna za drugom igraju sa ushićenjem i nestrpljenjem. Da ih ima a ne da se ljudi pitaju šta im je trebala kupovina PS5 kada sve ima i na četvorci. A hitova na prste ruke.
A kako npr igru uzeti na turkey store-u?Najeftinija opcija je uzeti extra od nekog ko preprodaje turske naloge. Ja juče uzeo, za duplo manje para od iznosa koliko košta essential trenutno, i tek sad kontam koliko je essential besmislen od kad su se pojavili extra i deluxe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari