Incognito prozor + UrbanVPN.prosao sam ovo sto si rekao al sad kad ukucam kod sto sam dobio za vaucer od 200 izbaci mi Sorry, we are unable to process your request.
Incognito prozor + UrbanVPN.prosao sam ovo sto si rekao al sad kad ukucam kod sto sam dobio za vaucer od 200 izbaci mi Sorry, we are unable to process your request.
pokušaj opet Turgame, ako neće, imaš i drugih stranica za gift cards (G2A, Durmaplay…)Meni nikako ne prolazi kupovina gift card-a na Turgame, ne dozvoljava ni sa ni bez VPN-a.
Prvi put pre nekoliko nedelja je kupovina prošla bez problema.
Prodaju.U Turskoj se ne prodaju fizičke gift kartice?
Meni se dešavalo isto da na Turgame neće da mi prođe kupovina, obično samo sačekam par dana i proradi. Poslednji put sam promenio valutu sa TL u EUR u proradilo je.Meni nikako ne prolazi kupovina gift card-a na Turgame, ne dozvoljava ni sa ni bez VPN-a.
Menjali su, da. Već odavno pišemo ovde da se za dodavanje bankovne kartice treba obratiti podršci u live chat.Danas sam probao na jednom nalogu da odradim preko turske plaćanje. Nalog se dugo već koristi. Potvrdjen je broj telefona i kartica od ranije. Uspeo sam doći do turskih cena. Kupio kartice na turgame. Dodao sam jednu i tražio mi je da dodam pomoćni način plaćanja. Tu je već bila kartica preko koje smo ranije plaćali ukucao sam cvc i na sledećem koraku mi je tražio Turski broj telefona. Nisam uspeo taj korak da zaobidjem.
Da li su nešto menjali?
Na mom nalogu sam redovno dopunio kartice kao i do sada što sam radio. Sve radi odlično 1200tl = 43.8e za godinu dana
Ja se jesam registrovao kad sam kupovao gift card. Koristio sam PAYTR uvek. Ne treba VPN za Turgame.Da li ste i vi registrovali skroz nalog na TURGAME broj telefona i sl. i koji ste metod odabrali Credit or debit card - IYZI, PAYTR, PARA, GPAY i da li ste na TURGAME koristili VPN?
Za nove korsnike odmah stupaju na snagu nove cene. Za postojeće korisnike će biti postepeno, kao i prošli put.Kad ovo krece na snagu?
Postepeno ? Nisam pratio to prošli put ..Za nove korsnike odmah stupaju na snagu nove cene. Za postojeće korisnike će biti postepeno, kao i prošli put.
Prošlo poskupljenje je bilo najavljeno u januaru. Određen broj korisnika je dobio novu cenu u februaru, a neki čak u maju (uključujući i mene).Postepeno ? Nisam pratio to prošli put ..
Sa ovim poskupljenjem već postaje upitno koliko se isplati plaćanje preko TRNove cene Netflixa u Turskoj:
Pricing (Turkish Lira)
- Basic: 99.99 TRY/month
- Standard: 149.99 TRY/month
- Premium: 199.99 TRY/month
Nema to veze sa tim što ljudi koriste Netflix preko Turske. Netflix diže cene svakih 6-7 meseci zbog pada lire.Očigledno je to toliko uzelo maha da su na kraju odlučili da reaguju, baš kao i Sony sa PS+![]()
Sigurno ima i to veze, ali vrednost lire već neko vreme ne pada i ne očekuje se da će dalje vrtoglavo padati (prilično pomno to pratim pošto dosta servisa koristim preko TR), pa sigurno ima veze i povećanje broja korisnika van TR koji koriste naloge.Nema to veze sa tim što ljudi koriste Netflix preko Turske. Netflix diže cene svakih 6-7 meseci zbog pada lire.
U januaru su digli cenu Premiuma na 131 TL, što je tada iznosilo 6.40€. Tokom zadnjih par meseci lira opet opala pa cena u eurima iznosi 4.40€. Sad dižu na 6.95€.
Pa idi na turski, svakako je skoro duplo jeftiniji nego nas (4k paket).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari