Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Znači može da se deli to mi bitno..
Moraćemo nači još nešto jeftinije od Turske hahaha

Mislim da je Pakistan sada najeftiniji, ali pitanje je da li može da se otvori nalog tamo tj. da li postoje gift cardovi za Pakistan.
Takodje je pitanje kako se tretiraju takvi nalozi kad je u pitanju deljenje.

Sve u svemu ne svidja mi se ovaj trend povećavanja cena skoro svih digitalnih servisa.
Jeste da je ekonomska kriza u svetu, inflacija... ali mislim da nije opravdano ovoliko poskupljenje svega.
Svi oni imaju izgovor da im je potreban novac da poboljšaju kvalitet svojih servisa, ali na kraju se svodi na to da su previše alavi.

Mislim da je Pakistan sada najeftiniji, ali pitanje je da li može da se otvori nalog tamo tj. da li postoje gift cardovi za Pakistan.
Takodje je pitanje kako se tretiraju takvi nalozi kad je u pitanju deljenje.

Sve u svemu ne svidja mi se ovaj trend povećavanja cena skoro svih digitalnih servisa.
Jeste da je ekonomska kriza u svetu, inflacija... ali mislim da nije opravdano ovoliko poskupljenje svega.
Svi oni imaju izgovor da im je potreban novac da poboljšaju kvalitet svojih servisa, ali na kraju se svodi na to da su previše alavi.
Da, Pakistan i Egipat su jeftiniji od Turske, ali ne postoje gift cardovi.

Misliš na poskupljenja u Turskoj? To je vjerovatno zbog pada lire, često koriguju cene. I Spotify je nedavno poskupeo.
Još se samo Apple Music drži jako, 20TL (0.70€) mesecno 😁

Da, Pakistan i Egipat su jeftiniji od Turske, ali ne postoje gift cardovi.

Misliš na poskupljenja u Turskoj? To je vjerovatno zbog pada lire, često koriguju cene. I Spotify je nedavno poskupeo.
Još se samo Apple Music drži jako, 20TL (0.70€) mesecno 😁
Trenutno sam u Turskoj, kurs lire prema evru je 27. Slaba racunica za maltretiranje ako je 200 za premijum po novom kako je neko u prethodnom postu napisao. Sta znam, letos sam prestao da placam kod nas jer je izbor bio nekako slab. Videcemo.

Trenutno sam u Turskoj, kurs lire prema evru je 27. Slaba racunica za maltretiranje ako je 200 za premijum po novom kako je neko u prethodnom postu napisao. Sta znam, letos sam prestao da placam kod nas jer je izbor bio nekako slab. Videcemo.
Ne razumem, kakvo maltretiranje? Znaci isplativije mi je da otkažem sad Premium preko turske od 7€ i aktiviram srpski Premium za 10€? I plus da dobijem ograničenja delenja kojih na turskim nalozima nema.

Ja sad gledam i stoji mi sledeća naplata 4. oktobra 130.99 lira. Istovremeno mi stoji da imam plaćeno do 19. 10., zato što imam kredita još 69 lira. E sad, da li to znači da sam imao više na kreditu to sve bi mi bilo uračunato po staroj ceni. Npr. da sam imao 1300 lira, bio bih miran godinu dana?

Pokupuj steam gift kartica druze ako si u Turskoj , evo ja se prvi javljam da pazarim od tebe par komada

Ja sad gledam i stoji mi sledeća naplata 4. oktobra 130.99 lira. Istovremeno mi stoji da imam plaćeno do 19. 10., zato što imam kredita još 69 lira. E sad, da li to znači da sam imao više na kreditu to sve bi mi bilo uračunato po staroj ceni. Npr. da sam imao 1300 lira, bio bih miran godinu dana?
Skidalo bi ti 130.99 mesecno, sve dok u datom mesecu ne krene povecanje, onda ce fazon lupam u decembru da ti skine 199.90 ili koliko je vec. Tako je meni bilo sa prethodnom cenom, i poskupljenjem na 130.99. Ti ces da napunis nalog sa TL za godinu dana sada, ali ako poskupi, istecice ti ranije.

Upravo mi javili da mi od 15.10 ide naplata po novoj cijeni.. Znači još danas ide po staroj cijeni...

Jutros mi skinuli 530 din ,znači po starom za sad .

Svima naplacuju staru cenu kada je obracunski period, odnosno presek. A naredni presek je nova cena.
Screenshot_20230915_064013_Chrome.jpg

Danas sam se prebacio na turski nalog,iskoristio sam gift card,sve super prošlo.
Ostala je moja kartica i broj telefona na računu.

Datum sljedeće naplate
2023. listopada 15
Naplatit će se putem tvojeg kredita za Netflix.
Ovo mi piše,da li to znači da će sledeći mesec da skida sa kartice?i da li će ono 0.01 lira što je ostala da pravi problem?

Danas sam se prebacio na turski nalog,iskoristio sam gift card,sve super prošlo.
Ostala je moja kartica i broj telefona na računu.

Datum sljedeće naplate
2023. listopada 15
Naplatit će se putem tvojeg kredita za Netflix.
Ovo mi piše,da li to znači da će sledeći mesec da skida sa kartice?i da li će ono 0.01 lira što je ostala da pravi problem?
Kod mene piše:

Paket​

Premium
130,99 TL mjesečno

Datum sljedeće naplate​

2023. listopada 07

Dakle, ne bi trebalo pisati to za kredit, ali videćeš kada dođe vreme za naplatu. Imaš karticu na računu.

Kod mene piše:

Paket​

Premium
130,99 TL mjesečno

Datum sljedeće naplate​

2023. listopada 07

Dakle, ne bi trebalo pisati to za kredit, ali videćeš kada dođe vreme za naplatu. Imaš karticu na računu.

Super hvala,nadam se da će se prebaciti na karticu..
A jel ovo sve legalno ljudi?😂

@Hectorr : ako koristiš svoju platnu karticu, vaučere koje si ti kupio, dok koristiš nalog koji si sam napravio, a ne kupio na nekom kupi.me sajtu - naravno da je legalno.

Super hvala,nadam se da će se prebaciti na karticu..
A jel ovo sve legalno ljudi?😂
Advokat iz Nemačke kaže da tehnički nije nelegalno jer nigde u uslovima korišćenja nije navedeno ništa u vezi toga itd.
Činjenica da se turski Netflix našao kao tema na nemačkom kanalu za pravne savete mi govori koliko je ta metoda i u Nemačkoj rasprostranjena 😅

U Nemačkoj zvanično živi preko 3 miliona Turaka, a nezvanični brojevi idu dosta preko toga. Nekakve turske korene ima tipa 2+ miliona ljudi u Nemačkoj.

Meni zvuči sasvim logično da tamo koriste više turskih naloga na Netflix, nego cela Srbija bilo kakvih naloga na istom servisu.

Update: verovatno nemaju problema sa verifikacijom naloga. Ima tetak turski broj mobilnog.

Uskoro idem za Tursku na neko vreme pa da ne bude problema hahahha😂

Ovo

Prilozi

• Screenshot_2023-09-16-06-16-52-21_1416f938ee57ce661c832da32616b710.jpg
    Screenshot_2023-09-16-06-16-52-21_1416f938ee57ce661c832da32616b710.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 80
Eto, imamo isti datum naplate, a drugaciju cenu. Dakle, ipak ne prebacuju sve u isto vreme na novu cenu.

Prošli put me prebacilo čak dva mjeseca aksnije nego ostale, sad odmah!

Danas mi naplatili još jedan mesec po staroj ceni i odmah stigao mejl o poskupljenju:

1694935204144.png

Nazad
Vrh Dno