Da, Pakistan i Egipat su jeftiniji od Turske, ali ne postoje gift cardovi.Mislim da je Pakistan sada najeftiniji, ali pitanje je da li može da se otvori nalog tamo tj. da li postoje gift cardovi za Pakistan.
Takodje je pitanje kako se tretiraju takvi nalozi kad je u pitanju deljenje.
Sve u svemu ne svidja mi se ovaj trend povećavanja cena skoro svih digitalnih servisa.
Jeste da je ekonomska kriza u svetu, inflacija... ali mislim da nije opravdano ovoliko poskupljenje svega.
Svi oni imaju izgovor da im je potreban novac da poboljšaju kvalitet svojih servisa, ali na kraju se svodi na to da su previše alavi.
Trenutno sam u Turskoj, kurs lire prema evru je 27. Slaba racunica za maltretiranje ako je 200 za premijum po novom kako je neko u prethodnom postu napisao. Sta znam, letos sam prestao da placam kod nas jer je izbor bio nekako slab. Videcemo.Da, Pakistan i Egipat su jeftiniji od Turske, ali ne postoje gift cardovi.
Misliš na poskupljenja u Turskoj? To je vjerovatno zbog pada lire, često koriguju cene. I Spotify je nedavno poskupeo.
Još se samo Apple Music drži jako, 20TL (0.70€) mesecno 😁
Ne razumem, kakvo maltretiranje? Znaci isplativije mi je da otkažem sad Premium preko turske od 7€ i aktiviram srpski Premium za 10€? I plus da dobijem ograničenja delenja kojih na turskim nalozima nema.Trenutno sam u Turskoj, kurs lire prema evru je 27. Slaba racunica za maltretiranje ako je 200 za premijum po novom kako je neko u prethodnom postu napisao. Sta znam, letos sam prestao da placam kod nas jer je izbor bio nekako slab. Videcemo.
Pokupuj steam gift kartica druze ako si u Turskoj , evo ja se prvi javljam da pazarim od tebe par komadaTrenutno sam u Turskoj, kurs lire prema evru je 27. Slaba racunica za maltretiranje ako je 200 za premijum po novom kako je neko u prethodnom postu napisao. Sta znam, letos sam prestao da placam kod nas jer je izbor bio nekako slab. Videcemo.
Skidalo bi ti 130.99 mesecno, sve dok u datom mesecu ne krene povecanje, onda ce fazon lupam u decembru da ti skine 199.90 ili koliko je vec. Tako je meni bilo sa prethodnom cenom, i poskupljenjem na 130.99. Ti ces da napunis nalog sa TL za godinu dana sada, ali ako poskupi, istecice ti ranije.Ja sad gledam i stoji mi sledeća naplata 4. oktobra 130.99 lira. Istovremeno mi stoji da imam plaćeno do 19. 10., zato što imam kredita još 69 lira. E sad, da li to znači da sam imao više na kreditu to sve bi mi bilo uračunato po staroj ceni. Npr. da sam imao 1300 lira, bio bih miran godinu dana?
Kod mene piše:Danas sam se prebacio na turski nalog,iskoristio sam gift card,sve super prošlo.
Ostala je moja kartica i broj telefona na računu.
Datum sljedeće naplate
2023. listopada 15
Naplatit će se putem tvojeg kredita za Netflix.
Ovo mi piše,da li to znači da će sledeći mesec da skida sa kartice?i da li će ono 0.01 lira što je ostala da pravi problem?
Meni i dalje piše (ovo gde je tebi 199,99tl) 130tl ..Što znači da je i sledeće plaćanje po starom ..?Svima naplacuju staru cenu kada je obracunski period, odnosno presek. A naredni presek je nova cena.
Pogledajte prilog 404740
Kod mene piše:
Paket
Premium
130,99 TL mjesečno
Datum sljedeće naplate
2023. listopada 07
Dakle, ne bi trebalo pisati to za kredit, ali videćeš kada dođe vreme za naplatu. Imaš karticu na računu.
15. Danas bila ..Da. Kad ti je naplata? Ide još jedna po staroj cijeni, pa onda nova...
Advokat iz Nemačke kaže da tehnički nije nelegalno jer nigde u uslovima korišćenja nije navedeno ništa u vezi toga itd.Super hvala,nadam se da će se prebaciti na karticu..
A jel ovo sve legalno ljudi?😂
I šta sad piše za iduću 15.10.?15. Danas bila ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari